Danas je već jako dobro poznato da je kvalitetan san uvjetovan dobrim i individualno prilagođenim madracem.

Njegova je zadaća poduprijeti tijelo u svim ključnim točkama tijekom sna, te tako osigurati da se svako jutro probudimo kao preporođeni. I Furnitura je svjesna ove važne činjenice o ležištima, stoga smo za Vas pripremili raznovrstan spavaći program koji uključuje izvrsnu ponudu kvalitetnih i pristupačnih Perfect Matras madraca.

img alt=

Ustajete li na lijevu nogu?

Istraživanja pokazuju da je najčešći uzrok lošeg sna dotrajali ili nepravilno odabrani madrac. Jeste li znali da ga trebate zamijeniti svakih sedam godina? Razlog tome najčešće je dotrajali materijal zbog česte uporabe, održavanja čistoće i higijene te pružanje slabijeg oslonca tijelu.

Međutim, stari madrac nije jedini razlog zašto se ljudi ujutro bude na lijevu nogu. Kao jedan od najvećih ponuđača namještaja u Sloveniji, primjećujemo da krivo odabrani ležaji koji ne nude dovoljnu potporu i stabilnost tijekom spavanja značajno doprinose statistici lošeg sna.

img alt=

Ako se ujutro probudite neispavani, ukočeni i s bolovima, vjerojatno je vrijeme da zamijenite dotrajali madrac. U tom smislu savjetujemo vam da se obratite stručnjacima i uz njihovu pomoć odaberete madrac koji će se savršeno prilagoditi vašem tijelu. Za pomoć pri kupnji i besplatne savjete možete nas nazvati na 099 357 1680, pisati na info@furnitura.hr ili koristiti online kontakt obrazac.

Što vam nude Perfect Matras madraci?

Madraci naših baka obično su bili sastavljeni od neke tkanine, opruga i pjene, a na njima je spavalo nekoliko generacija (vjerojatno svi mi u djetinjstvu). Naravno, suvremeni asortiman madraca puno je bogatiji, a različiti modeli prilagođeni su osobama s različitim (spavaćim) potrebama i željama. Proizvođač Perfect Matras također Vam nudi široku ponudu kvalitetnih i pristupačnih madraca raznih vrsta. U nastavku vam predstavljamo različite kategorije koje su, kako sa stručne strane, tako i po mišljenjima zadovoljnih korisnika, više nego izvrstan izbor za opuštajući noćni odmor.

Klasični madraci

Klasični ili bonnel madrac je madrac sa žičanom jezgrom i kao takav najsličniji je onom kojeg su koristile naše prethodne generacije (madrac Perfect Evergreen). Današnji modeli su, naravno, nešto dorađeniji, ali ih odlikuje provjerena tehnologija s bonnel oprugama koje nude najvišu kvalitetu sna. Ovaj tip madraca ima sustav opruga koje su međusobno povezane spiralnom žicom, tako da tvore tvrdo jezgo. Time se dobiva nešto tvrđi madrac, pogodan za osobe koje spavaju na leđima ili na trbuhu.

img alt=

Džepičasti madraci

Madraci s džepičastim oprugama nude najbolju prilagodbu tijelu i također su prozračni. Najbolji izbor je kvalitetan džepičasti madrac u kombinaciji s lateksom (madrac sa lateksom Perfect Relax) ili memorijskom pjenom (Perfect Comfort - All Seasons madrac). Klasični madrac je pogodan za nezahtjevne korisnike i uglavnom sadrži poliuretansku pjenu (madrac Perfect life). Ako želite nešto tvrđu varijantu, naš najprodavaniji model s kokosom, madrac Cocolife, odličan je izbor. Džepičasti madraci Perfect Matras posebno su popularni među korisnicima jer vam nude najbolji omjer kvalitete i cijene.

img alt=

Madraci s kokosom

Madraci s kokosom pružaju još bolju potporu tijelu jer sloj kokosa dodatno učvršćuje madrac. Dostupni su i modeli s klasičnim Bonnel oprugama i oni s modernim džepičastim oprugama. Tvrdoća ovih madraca varira između srednje tvrdih i tvrdih. Možete birati između onih s klasičnom poliuretanskom pjenom i džepičastim oprugama (madrac Cocolife), poliuretanskom pjenom i Bonnel oprugama (madrac sa kokosom Maxen) te visokoelastičnom HR pjenom (madrac sa kokosom Aunar).

Lateks madraci

Latex madraci smatraju se jednima od najkvalitetnijih na tržištu, a biraju ih oni koji žele uistinu vrhunski san. Kod ove vrste madraca gornji sloj se sastoji od kvalitetnog i prozračnog lateksa, a ispod je jezgra koja varira od modela do modela. U Furnituri vam savjetujemo kupnju madraca s džepićastom jezgrom i gornjim slojem od lateksa, madrac sa lateksom Perfect Relax, koji se može pohvaliti sa čak 7 zona koje pružaju svu potrebnu potporu vašem tijelu tijekom noćnog odmora.

img alt=

Savjeti naših stručnjaka

Bez obzira na kvalitetu odabranog madraca, ako nije prilagođen vama, spavanje na njemu neće donijeti željeni učinak. Iako često čujemo kako su tvrđi madraci bolji, u praksi to nije tako. Pravi madrac za vas je onaj na kojem ćete dobro spavati cijelu noć. Zato je važno odabrati pravu tvrdoću. Ako ste lakši od 75 kg, odaberite mekši ili srednje tvrdi model. Ukoliko imate između 75 i 90 kg, možete birati između srednje tvrdih i tvrđih madraca, dok za osobe teže od 90 kg predlažemo tvrde ili dodatno ojačane madrace (džepičasti madrac Puremulti+ za osobe sa više kila).

img alt=

Ljeto je vrijeme za darivanje

Izvrstan san koji vas puni energijom ne ovisi samo o madracu. Sve više stručnjaka ističe važnost kvalitetnog jastuka koji nedvojbeno utječe na to koliko ćete se odmorni probuditi. U Furnituri Vam nudimo i širok izbor jastuka koji osiguravaju pravilan položaj glave i ramenog pojasa u ležećem položaju.

Kad snovi postanu stvarnost

Kvaliteta Vašeg bivanja u našem salonu je na prvom mjestu. Kao višestruko nagrađivanom dobavljaču namještaja, stvaranje rješenja prilagođenih korisniku naš je glavni prioritet. Pomažemo Vam u brižljivom opremanju Vašeg doma, bez da zaboravite Vaš odmor i opuštanje. Pozivamo Vas da pogledate naš raznolik program za spavanje i uvjerite se da sa nama snovi postaju stvarnost.