Furnitura.hr pruža vam pouzdanu kupnju uz brzu i sigurnu dostavu.
Za pomoć i savjete dostupni smo preko e-pošte na info@furnitura.hr.
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kod opremanja kuhinje ne morate nužno slijediti trendove. Najvažnije je uživati u kuhanju, pečenju i kvalitetnom provođenju vremena sa svojim voljenima. Ovaj put povjerit ćemo vam nekoliko iznimno korisnih savjeta kako savršeno opremiti kuhinju i u njoj uživati i u ovo vrijeme kada situacija za sve nas nije baš najugodnija.

Pročitaj više
20.1.2021. 08:24 Furnitura.hr

Drveni namještaj bio je i ostao među najprodavanijim proizvodima za opremanje doma. Drvo je materijal koji u vaš dom odmah unosi osjećaj topline, udobnosti i domačnosti. U našem web shopu ne samo da vam želimo prodati vrhunski drveni namještaj, već vam nudimo i hrpu korisnih savjeta za brzu, učinkovitu i ekonomičnu njegu i održavanje.

Pročitaj više
12.1.2021. 08:24 Furnitura.hr

Kažu da minimalistička estetika djeluje umirujuće i opuštajuće, što je kod spavaće sobe još važnije. Predstavljamo vam nekoliko najkorisnijih savjeta o tome kako sasvim jednostavno opremiti spavaću sobu u minimalističkom stilu.

Pročitaj više
5.1.2021. 08:24 Furnitura.hr

Kada se radi o brzom rješenju, najbitnije je da za svoj rad od kuće opremite vaš kućni ured što praktičnije, jednostavnije i što brže. Provjerite savjete kako.

Pročitaj više
23.12.2020. 08:24 Furnitura.hr

Oduvijek je važilo da je kuhinja srce svakog doma. Tijekom godina u ovom prostoru promijenili su se ne samo trendovi, već i sama tehnologija, zbog čega se promijenio i raspored namještaja i kuhinjskih elemenata; također zbog novih izuma. Evo 5 trendova koje morate imati na umu prilikom obnove ili kupnje nove kuhinje.

Pročitaj više
15.12.2020. 08:24 Furnitura.hr

Tvrdoća madraca, veličina, materijali i cijena, samo su neki od važnih čimbenika koje morate imati na umu prilikom kupnje madraca od memorijske pjene. Pogledajte naš savjet.

Pročitaj više
8.12.2020. 08:24 Furnitura.hr

Današnjim uputama olakšat ćemo vam put do savršene blagovaonice. U nastavku ćete pronaći 4 glavna savjeta na koja trebamo obratiti pažnju prilikom odabira blagovaonskog stola.

Pročitaj više
1.12.2020. 08:24 Furnitura.hr

Drvo u raznim oblicima već se odavno koristilo za izradu različitog namještaja. Bilo da se radi o velikoj garderobi, stolici ili krevetu, drvo je u svakom slučaju odličan materijal tako za obradu, kako i za održavanje. Koje su najveće odlike drvenog namještaja?

Pročitaj više
24.11.2020. 08:24 Furnitura.hr

Kupnja namještaja vrlo je zahtjevan projekt koji od nas zahtjeva veliku mjeru strpljenja i pažnje. Ako kupnji pristupimo sa dobrim planom i pažljivim razmatranjem, cijeli će nam postupak zasigurno biti manje stresan. Više u članku. .

Pročitaj više
17.11.2020. 08:24 Furnitura.hr

Ako su živahne nijanse puno prikladnije za dnevne boravke, pastelne boje prikladnije su za zidove spavaće sobe, jer će vas prije spavanja smiriti. U nastavku ćemo vam detaljnije reći, u koje nijanse je najbolje odjenuti zidove u spavaćim sobama. .

Pročitaj više
11.11.2020. 08:24 Furnitura.hr

Ako trenutno nabavljate novi namještaj za vaš dom, ili samo određenu prostoriju, a nemate pravu ideju kojem proizvođaču trenutno vrijedi vjerovati, za vas imamo sjajan savjet.

Pročitaj više
28.10.2020. 08:24 Furnitura.hr

Povjerit ćemo vam najkorisnije savjete za pravilnu upotrebu uredskih stolica i istovremeno pozvati vas u našu internetsku trgovinu, u kojoj možete pronaći vrhunski ergonomsko i moderno dizajnirane uredske stolice u brojnim verzijama.

Pročitaj više
21.10.2020. 08:24 Furnitura.hr
Obavještavamo vas, da naša internet trgovina Furnitura.hr djeluje neometano 24/7. Većina zaposlenika radi od kuće, a dio tima pobrinut će se za redovitu isporuku iz našeg skladišta. Sigurnost i zaštitu naših zaposlenika i kupaca stavljamo na prvo mjesto, zato smo u određenoj mjeri prilagodili naše poslovanje.Pročitaj više
20.3.2020. 19:49 Toni Kolenc
U promotivnom razdoblju do 3.lipnja ćemo svima, koji će kod nas obaviti kupnju minimalno za 5.000 kn pokloniti bon u visini 500 kn. Vrijednostni bon za 500 kn ćete moći iskoristiti prilikom sljedeće kupovine na www.furnitura.hr.Pročitaj više
23.5.2019. 15:35 Furnitura.hr

Svjesni smo koliko je važan kvalitetan san za tijelo i cjelokupno psihofizičko stanje. Spavaća soba je naše sklonište, naše najsigurnije i intimno područje doma. Ovdje se moramo stvarno osjećati mirnije i udobnije. Znanost i alternativne grane pružaju nekoliko tehnika za bolju kvalitetu sna. Pogledajmo neke od ključnih činjenica koje utječu na to, ako ćete se ujutro probuditi naspavani …

Pročitaj više
16.10.2018. 16:07 Furnitura.hr

Kupovine putem interneta s godinama postaje sve popularnija, a jedan od rastućih segmenta trgovine svakako je i namještaj. Kako odabrati pravu spavaču sobu?

Pročitaj više
26.4.2018. 16:42 Toni Kolenc

Znate li kada je vrijeme za zamjenu madraca? Znate li koji faktori utječu na životni vijek madraca? Za većinu proizvoda potreba za zamjenu je prilično očita jer su vidljivi očiti znakovi istrošenosti (npr. Cipele, kauč, stolica ...), ali kod madraca tome nije tako. Unatoč činjenici da madrac više ne pruža odgovarajuću podršku našem tijelu, na osjećaj je još uvijek udoban, kako je trošenje postupno. Kako je spavanje iznimno važno za našu sposobnost, djelovanje i raspoloženje, važno je da znamo procijeniti kad je kvaliteta spavanja ugrožena i vrijeme je za novi madrac.

Pročitaj više
26.10.2016. 11:48 Furnitura.hr