Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Česta pitanja

Imate li trgovinu ili izložbeni prostor?

Našim kupcima želimo ponuditi najbolje moguće cijene proizvoda i usluga te smo tako odlučili da nemamo izložbeni prostor. Za sve artikle nudimo mogućnost povrata u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. Cjenovnu povoljnu dostavu vršimo po cijeloj Hrvatskoj. Za određeni upit pošaljite nam e-mail na info@furnitura.hr ili nas nazovite na broj 01 800 03 39.

Mogu li napraviti kupnju preko telefona?

Kupnja se može obavljati putem telefona ili e-maila. Ako vam je kod kupnje potrebna dodatna pomoć, kontaktirajte nas na 01 5005 194 ili nam pišite na e-mail info@furnitura.hr te ćemo vam mi pomoći oko online narudžbe.

Mogu li naručeni proizvod vratiti?

Naravno, možete vratiti proizvod. U roku od 14 dana od dana primitka robe, morate nam javiti vašu odluku da odstupate od ugovora. O namjeri da želite vratiti proizvod, obavijestite nas na e-mail info@furnitura.hr. Obrazac za odstupanje od ugovora korisnik može pronaći ovdje. Proizvod mora biti neoštećen te zapakiran u original ambalažu. Cijenu dostave krije kupac.

Da li isporuku proizvoda vršite po cijeloj Hrvatskoj?

Sve proizvode iz naše ponude dostavljamo po cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj uključujući i otoke. Trošak dostave je viši za dostavu na otoke.

Koja je cijena dostave?

Trošak dostave je od 39,00 kn do 349,00 kn za kontinentalnu Hrvatsku, cijena za dostavu na otoke je viša. Trošak dostave se naplaćuje na temelju ukupne mase naručenih proizvoda za jednu narudžbu. Trošak dostave je prikazan na samom proizvodu, kao i u košarici. U koliko iznos prelazi 4.990,00 kn, dostava je besplatna. Također dostava je besplatna za proizvode koji imaju oznaku "Besplatna dostava".

Mogu li proizvod preuzeti osobno?

Proizvodi se ne mogu preuzeti osobno.

Dali cijene uključuju PDV?

Sve cijene na web stranici uključuju PDV.

Kako mogu platiti?

Za plaćanje imate sljedeće opcije:

  • Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja narudžbe do vrijednosti 5.000,00 kn
  • Plaćanje putem predračuna
  • Plaćanje kreditnim karticama Visa i MasterCard, te debitnom karticom Maestro

Ne znam da li je narudžba primljena? Gdje mogu provjeriti?

Nakon uspješno predane narudžbe dobit ćete potvrdu na vaš e-mail, da je narudžba primljena, isto tako dobit ćete i broj narudžbe, popis proizvoda koje ste naručili te konačnu cijenu narudžbe.

Kakav je rok isporuke?

U ponudbi imamo proizvode s različitim rokovima isporuke, tako da smo kod svakog proizvoda napisali predviđeni rok isporuke. Nakon što ste predali narudžbu najkasnije u roku od jednog radnog dana od predane narudžbe, dobiti ćete potvrdu narudžbe s predviđenim rokom isporuke.

Kada će naručeni proizvod biti isporučen?

Naručena roba bit će isporučena u roku kojeg smo vam proslijedili na e-mail prilikom potvrde narudžbe. Informativan rok isporuke napisan je pored svakog proizvoda. Kada će vaša narudžba biti isporučena u dostavu, dostavna služba će vas kontaktirati, da se dogovorite za termin isporuke.

Što ako me u vrijeme isporuke neće biti kod kuće?

Dostavna služba će vas barem jedan dan prije isporuke kontaktirati kako bi se dogovorili za odgovarajući termin isporuke. U koliko nećete biti doma, dostavna služba će vas ponovno kontaktirati, da se dogovorite odnosno uskladite za odgovarajuće vrijeme isporuke.

Dobio sam oštećeni predmet što sad?

Predlažemo da odmah nakon isporuke u prisutnosti dostavljača provjerite robu. U slučaju oštećene robe potrebno je zajedno s dostavljačem potpisati reklamacijski zapisnik odnosno zapisnik o oštećenoj pošiljci. Ako se oštećenje pronađe kasnije tu informaciju nam proslijedite na e-mail info@furnitura.hr sa slikom oštećenog proizvoda i ambalaže. Važno je da originalnu ambalažu ne bacite.

Među čestim pitanjima nema odgovora na pitanje, koje te zanima?

Nema problema! Kontaktirajte nas na info@furnitura.hr, a mi ćemo rado odgovoriti na sva tvoja pitanja.