Odlični madraci sa uštedama do 57%!
Pri kupnji ćete dobiti GRATIS jastuk Roma Soft 50x70 cm
!
Samo još .
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvođač PerfectMatras

DŽEPIČASTI MADRAC PUREMULTI+ ZA OSOBE S VIŠE KILA

Kratki opis

Džepičasti madrac Puremulti+ odlikuje se većom gustoćom opruga po kvadratnom metru, što ga čini odličnim izborom za osobe s više kila, jer pruža vašem tijelu odgovarajuću potporu, a istovremeno vam pruža izuzetnu udobnost tijekom spavanja, zahvaljujući činjenici da se sve opruge individualno prilagođavaju vašem tijelu. Madrac ima antialergijsku presvlaku koja se može skinuti i prati u perilici.
Cijena: 3.175,00 kn
Dobava: 10-21 dana
Cijena dostave: 0,00 kn-99,00 kn
Šifra artikla: 19554

Detalji

Madrac Puremulti + za sve ljude s više kila koji jednostavno žele ugodan san!

Trebate čvrst madrac koji vam omogućuje ugodan i miran san? Madrac Puremulti + odlikuje se većom gustoćom opruga po kvadratnom metru, što znači da se izuzetno dobro prilagođava ljudskom tijelu i stoga nudi izuzetno dobru podršku tijekom spavanja, što rezultira mirnim i ugodnim snom koji će vas pripremiti za novi dan.

ODLIČAN IZBOR ZA OSOBE S VIŠE KILA KOJE CIJENE UDOBNOST

Madrac Puremulti + namijenjen je isključivo osobama težine između 100 i 150 kg, jer se odlikuje većom gustoćom opruga po kvadratnom metru i stoga pruža odgovarajuću potporu vašem tijelu. Standardni madraci nisu prikladni za teže osobe, stoga vam je potreban madrac Puremulti + koji je dizajniran isključivo za mirno spavanje bez bolova i okretanja, te koji jamči da ćete se sljedeći dan probuditi odmoreni i spremni za nove izazove.

PRILAGODLJIVE DŽEPIČASTE OPRUGE ZA ZDRAV I UDOBAN SAN

Madrac Puremulti + sastoji se od džepičastih opruga koje se prilagođavaju vašem tijelu. Opruge su međusobno odvojene, što znači da djeluju lokalno, pa na pritisak reagiraju samo one opruge koje su opterećene, dok se ostale ne pomiču. Madrac Puremulti + sastoji se od različitih zona koje nude različitu razinu udobnosti i podrške vašem tijelu, a dizajnirane su tako da vašem tijelu pružaju optimalnu podršku kako bi se ono u potpunosti opustilo i regeneriralo tijekom spavanja.

POUZDANA ZAŠTITA PROTIV GRINJA I BAKTERIJA ZA MIRAN SAN

Madrac Puremulti + ima antialergijsku presvlaku koja se može skinuti i oprati u perilici rublja kako bi se održala čistoća madraca u svakom trenutku. Presvlaka sprječava nakupljanje grinja i bakterija i pruža vam miran noćni san.

TEHNIČKI PODACI

SASTAV JEZGRE

  • madrac s džepičastim oprugama sa 7 zona
  • 502 opruge po kvadratnom metru
  • sloj hladno valjane pjene debljine 4 cm sa sedam zona
  • sloj poliuretanske pjene debljine 8 cm oko jezgre za učvršćivanje ležaja

PRESVLAKA

  • antibakterijska
  • može se skinuti i prati u perilici rublja

VISINA

  • 21 cm

TVRDOĆA

  • tvrđi ležaj – namijenjen za osobe s više kila
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju