Odlični madraci sa uštedama do 57%!
Pri kupnji ćete dobiti GRATIS jastuk Roma Soft 50x70 cm
!
Samo još .
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvođač PerfectMatras

7 ZONSKI Madrac s lateksom PERFECT RELAX+

Kratki opis

PERFECT RELAX+ madrac je namijenjen svima, koji žele samo najbolje za sebe. Jedro je sastavljeno iz odvojeno postavljene džepićaste jezgre i lateksa. Ta kombinacija podupire vaša leđa i vrat. Ublažava dijele pritiska i opusti vaše tijelo kad spavate. S madracem PERFECT RELAX+ se ujutro probudite potpuno bez boli.
Cijena: 2.808,00 kn
Dobava: 10-21 dana
Cijena dostave: 0,00 kn-99,00 kn
Šifra artikla: 15064

Detalji

PERFECT MADRACI – za sve i svakoga u vaši obitelji, koji si žele jednostavno dobro spavanje

Pitate se koji madrac je pravi za vas? Ako čitate opise i u njemu se nađete, onda je to pravi odabir za vas!

Spavanje je jedna najvažnijih stvari u vašem životu. Dobro spavanje vas smiri i osjećat ćete se mlađe. Bitno je da spavate dobro, jer onda ste pripremljeni na nove izazove kroz cijeli dan. PERFECT RELAX+ je 7 zonski madrac, koji je napravljen za svakoga koji zna, da je spavanje glavno za dobro djelovanje tijela kroz cijeli dan. 

KVALITETNO LEŽIŠTE ZA NAJZAHTJEVNIJE  

Spavanje je jedna najvažnijih stvari, koju imamo. Kvalitetno spavanje nas učini mlađe, regenerira, odmori i pripremi na nove i velike izazove svaki dan. Zbog toga je iznimnog značaja, da svaki dan primimo dovoljno kvalitetnog i neprekinutog sna. Za sve vas koji razumijete, da bez odličnog spavanja nećete moči funkcionirati, smo pripremili dva vrhunska ležišta u jednom. Madrac ima džepićastu jezgru. Na jednoj strani ima plast lateksa, koji ublažava pritisak na tijelo, na drugoj strani ima plast poliuretanske pjene, koja će se pobrinuti za optimalnu potporu tijela.

LATEKS VAM DAJE UGODAN OSJEĆAJ KAD LEŽITE I ODMARATE LEĐA 

Da bi bilo vaše tijelo još opuštenije kad ležite, su naši stručnjaci na vrh ležišta dodali 3-centimetarsku plast lateksa. Ta vam podupire leđa i vrat, i ublažava pritisak na ramena, bokove i koljena. To su dijeli tijela, koji su kad spavate najviše opterećeni. 

DŽEPIĆASTA JEZGRA NJEŽNO PODUPIRE VAŠE TIJELO 

Džepićasta jezgra je poznata po tome, da tijelu nudi veliku udobnost i optimalnu potporu. Kad legnete odmah osjetite potporu po cijeli dužini tijela. Leđa se postave u pravilan položaj i mišići se opuste. Jer je vaše tijelo opušteno, čete brže i dublje zaspati. Ujutro se probudite odmorni i svježi. Džepićasta jezgra je jako osjetljiva na opterećenje, zato se odazove na svaki vaš pomak jad spavate, na oblik tijela i raspodijeli težine po površini cijelog ležišta. Ako se kad spavate vi mičete, s tim nećete smetati svom partneru na drugom dijelu ležišta.

DVA LEŽIŠTA U JEDNOM – IDEALAN ODABIR I PRILAGODLJIVOST ZA VAS 

S madracem PERFECT RELAX+ nećete biti u dilemi, ako ste odabrali pravo ležište, jer vam omogućava dva ležišta u jednom. Na jednoj strani ima 3 cm plast lateksa, koja podupire leđa i ublažava pritisak na tijelo, na drugoj strani pa 2 cm plast poliuretanske pjene, koja omekša pritisak ležišta na tijelo. Nudi vam individualan odabir i jednostavno mijenjanje ležišta i tako je  potpuno prilagođena vašim potrebama. Također je različito, ovisno o sezoni. Lateks je topliji, pjena je hladnija za ljetne mjesece.

LUKSUZNA, ZRAČNA I ANTIALERGENA PRESVLAKA 

Za potpun osjećaj luksuza ima ležište PERFECT RELAX+ još presvlaku iz poliesterske tkanine. Tkanina je prošivena s pamučnom tkaninom. Za uvijek svježe spavanje je presvlaka zaštićena s protubakterijskim zaštitom Silver+ na osnovu srebrnih ionov, koji sprječavaju nastanak neprijatnih mirisa.

TEHNIČKI PODACI

PODRŠKA

   • džepićasta jezgra, iz žice debljine 1,9 mm 
   • 8 cm pojas poliuretanske pjene oko jezgre učvršćuje ležaj na rubu
   • filc je položen na jedro i dodatno utvrdi ležište
   • 3 cm sloj lateks pjene na jednoj strani
   • 2 cm sloj poliuretanske pjene na drugoj strani 

    PRESVLAKA

      • reljefna tkanina – napravljena je iz 80% pamuka i 20% poliestera
      • prošivena sa sintetičkom vatom
      • uklonjiva in periva u perilici
      • s antibakterijskom zaštitom Silver+

       Visina: 22 cm

       Predviđeno za korisnike težine: 40-95 kg

       DIMENZIJE LEŽIŠTA

       • 80x200 cm
       • 90x190/200 cm
       • 120x200 cm
       • 140x200 cm
       • 160x200 cm
       • 180x200 cm
       1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

       Napišite vlastitu recenziju