Danas razne trgovine i prodajna mjesta nude promocije i popuste tijekom cijele godine, no Crni petak ili “Black friday” i dalje se svake godine predstavlja najbolji dan za kupovinu i to ne bez razloga. Crni petak zapravo donosi ogromne mogućnosti uštede. Kupovina putem interneta učinila je korištenje dana velikih popusta još pristupačnijim, jer čak ni ne morate izlaziti iz pidžame da biste kupovali.

Popusti mogu biti posebno vidljivi za veće iznose, pa je također logično pričekati i obratiti pažnju na sniženja za Crni petak kada kupujete tako važne stvari kao što je novi namještaj. No prije nego što krenete puniti košaricu klikovima, važno je odabrati pravu web trgovinu koja će vam ponuditi najviše za vaš novac. Specijalizirane trgovine i saloni namještaja, poput naše Furniture, svojim kupcima nude mnogo više od uobičajenih velikih trgovina ili trgovačkih lanaca koji se fokusiraju na kvantitet, a ne na individualno iskustvo i kvalitet istog.

Strućni savjeti

U specijaliziranoj trgovini namještaja Furnitura zapošljavamo savjetnike i prodavače visoke stručnosti, koji znaju odgovoriti na vaša pitanja, tako da bezbrižno možete vjerovati njihovim procjenama i savjetima. Kupci se neće izgubiti među visokim policama i biti prepušteni sami sebi, kao što to često bude u velikim trgovinama. Na raspolaganju su vam savjetnici koji su tu da pomognu kupcu, te vam se sasvim posvete i ne žure do druge stranke. Čak i ako u glavi imate jasnu sliku kakvu kuhinju ili pojedini komad namještaja želite, vrijedi dobiti preporuke stručnjaka koji će vam predstaviti prednosti pojedinog objekta ili vas podsjetiti na njegove specifičnosti. Osim što kuhinja mora da izgleda dobro, iznimno je važna i njena funkcionalnost.


Fantastični svijet 3D modela

Brojne web trgovine, uključujući našu, nemaju fizičke salone u kojima biste mogli vidjeti i isprobati namještaj. Ukoliko ste navikli na to da svojim očima vidite svaki detalj svog novog doma, promjena na internet kupnju vam se može činiti nevjerojatno teška. Zbog toga se fokusirajte na trgvine koje imaju provjerenu povjest, detaljne opise i fotografije svih artikala koje prodaju. Na ovaj način ćete biti sigurn da je ono što naručujete zaista to što ćete dobiti. Ukoliko vam fotografije i opisi ipak nisu dovoljni, većina bolje opremljenih trgovina nudi izradu 3D modela vašeg prostora, te ćete si na taj način moći predstaviti kako će vaš novi ormar izgledati u vašoj spavaćoj sobi, ili koliko radne površine ćete imati u novoj kuhinji. Zbog ovoga je bitno da se za sve nedoumice obratite stručnom osoblju koje će vam na najbolji naćin pomoći i približiti ideju vašeg novog doma. Samo jedan email ili poziv vas dijele od vašeg novog doma iz snova!

Uštede

Posljednje, ali ne i najmanje važno, namještaj za većinu znači veće financijsko ulaganje. Ako se odlučite kupiti novi krevet ili zamijeniti cijelu kuhinju, dobro je unaprijed odrediti približan budžet koji želite i možete si priuštiti. Za lakši prikaz i okvirni izračun, na web stranici možete vidjeti proizvode u određenim cjenovnim razredima. To će vam omogućiti da napravite realniju procjenu. U svakom cjenovnom rangu ponuda je iznimno široka i raznolika. Ako konzultant zna vaš budžet bit će mu lakše pomoći vam da odaberete pravi komad za vas. Važno je istaknuti još jednu dobru stranu online kupovine. Kada hodate između trgovina u fizičkim trgovačkim centrima i stavljate artikle od kojih svaki ima iznimno nisku cijenu u košaricu, brzo gubite kontrolu nad ukupnom količinom tih proizvoda. Prilikom internetske kupovine u kutu zaslona nalazi se košarica za kupnju, što olakšava kontrolu i pregled cjelokupne kupovne cijene. Tako ćete izbjeći iznenađenja na blagajni, a ujedno iskoristiti izvanredne popuste.

Black Friday do -80%

Furnitura - olakšava odluke

Osobne preferencije pojedinca, para ili obitelji trebale bi igrati važnu ulogu u odabiru namještaja. U Furnituri stručno osposobljeni konzultanti prilikom pregleda vašeg budžeta i želja pronalaze realan artikl koji se najbolje uklapa sa vašim željama. Na taj način ćete bez problema iz udobnosti svog doma naručiti i na istu adresu dobiti novi komad namještaja, koji neće biti još jedna propuštena kupnja, već će upotpuniti vaš dom, a da pritom vas neće ostaviti sa praznim novčanikom u rukama. 

--

Ne morate biti sami u donošenju važnih odluka. Kontaktirajte naše savjetnike i uštedite.. Uvijek smo dostupni preko kontakt forme i emaila  info@furnitura.hr ili nas nazovite preko telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom!