Praćenje trendova prilikom opremanja doma zna biti dosta naporno, prije svega jer se iz dana u dan mjenjaju. Sa druge strane, ako želite imati dom opremljen po zadnjim standardima, morate si za to uzeti čas. Na vašu sreću, praćenje trendova je naša profesionalna deformacija, pa smo još više uzbuđeni kada vidimo nešto novo, ili staro u malo drugačijem izdanju.

U ovom trenutku možemo vam pomoći s najnovijim inovacijama u opremanju spavaće sobe. Svima vama koji ste u fazi odabira namještaja i ostalih elemenata za ovakav tip prostora ovaj će post itekako dobro doći. Svakako nije potrebno pridržavati se svih smjernica, možda se samo jedna ili dvije odnose na vas. Najvažnije je da spavaća soba bude uređena prema vašim željama i potrebama.

Fronte u bijeloj boji visokog sjaja

Bitnu ulogu u svakoj spavaćoj sobi imaju fronte. Trenutna smjernica su fronte u bijeloj boji visokog sjaja. Da bi izgled vaše spavaće sobe bio još moderniji i čist, mogu biti i bez ručki već samo sa urezima za lakše primanje vrata rukom.

Zidovi spavaće sobe neka budu takođe svijetli, najbolje u kombinaciji bijele i svijetlo roze ili ružičaste. Bračni krevet treba postaviti poprečno u odnosu na ulazna vrata u spavaću sobu. Okvir kreveta i uzglavlje su bijeli - oba elementa su tapecirana. Noge kreveta su od punog drveta, šire i kompaktnije. Trebale bi se lijepo slagati sa podovima, koji bi trebali biti isti uzduž cijele prostorije.


Noćni ormarići uzdignuti od tla

Da bi sve bilo usklađeno, noćni ormarići bi trebali biti u istom estetskom stilu kao garderobni ormari. Svaki bi trebao biti dignut od tla, te opremljen sa barem jednom ladicom. Za optimalno iskorištene ladice, trebale bi biti nešto više, te sa ručkom ili udubljenjem za ruku na gornjoj strani fronte. Isto kao za ormare, preporučujemo bijelu boju u visokom sjaju. Točku na i noćnim ormarić dajte sa modernom i lijepom lampom, koja će vam na taj način biti nadohvat ruke.

Black Friday do -80%

Klizna vrata će vam otvoriti put u budućnost

Svi smo navikli na klasične ormare sa običnim vratima, međutim u posljednjih par godina su ormari sa kliznim ormarima preporuka svih proizvođača i dizajnera! Ne samo da nećete morati paziti da slučajno ne udarite od zid ručkama, nego ćete lakše otvarati ormar te imati više prostora ispred njega. Kada se trebate odlučiti za odjevnu kombinaciju, nećete više morati tisuću puta otvarati i zatvarati vrata da bi se pogledali u ogledalo, već ćete samo otvoriti ormar i u miru isprobavati sve odjevne kombinacije dok ne pronađete idealnu.


Pobrinite se da vaš ormar ima dovoljno pregrada i polica, te da vam nikada neće nedostajati mjesta za vješanje svih vaših jakni, košulja i haljina. Na ovaj način ćete imati lijep i pregledan ormar, te ćete manje vremena potrošiti na peglanje odjeće jer će već biti uredno složena i obješena.

Kao što ste vjerojatno već uvidjeli, potrudili smo se dati vam što točnije smijernice. Sigurni smo, da će vam barem jedan od naših savjeta biti koristan, te da ćete ga iskoristiti u svojoj spavaćoj sobi. 

--

Ukoliko želite da vam još više pomognemo u opremanju vaše spavaće sobe, uvijek smo dostupni preko kontakt forme i emaila  info@furnitura.hr ili nas nazovite preko telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom!