Dopustite da s vama podijelimo priču jedne obitelji koja nam se javila sa željom da svoj stan funkcionalno uredi.

Četveročlana obitelj u kući srednje veličine mora činiti mnoge kompromise pri opremanju, što je roditelje dovelo u nepovoljan položaj. Pitali su se hoće li sada morati pristati na kupnju namještaja koji im se uopće ne sviđa – naravno da ne u Furnituri! Budući da u našem salonu nastojimo svakom kupcu omogućiti namještaj koji će ih impresionirati, ovoj simpatičnoj obitelji pomogli smo u opremanju stana. Domaća kuhinja, udobna spavaća soba i ljupke dječje sobe.

img alt=

Ali kamo sa svim stvarima kada nema puno prostora za velike ormare? Naravno, i za ovaj problem smo pronašli rješenje i predstavili im naše ormare s kliznim vratima. I tako smo u još jedan dom donijeli namještaj korisnog i sofisticiranog dizajn.

Karakteristike, koje imaju ormari sa kliznim vratima

Mnogi se pri odabiru ormara susreću s vrlo čestim problemom – u trgovinama namještajem jednostavno ne mogu pronaći model koji dimenzijama odgovara prostoriji u kojoj se nalazi ovaj važan komad interijera. Kad uzmemo u obzir da moramo voditi računa i o otvaranju vrata ormara, noćna mora za namještaj može početi!

img alt=

U našem salonu često smo pomagali kupcima koji su imali najviše problema pri kupnji ormara. Zato smo proširili ponudu i uključili mnogo praktičniju opremu. Odabirom ormara s kliznim vratima dobivate znatno više prostora u svom domu. Osim toga, modeli s kliznim vratima puno su moderniji i praktičniji.

Koliko je bitan kvalitet?

Već na prvi pogled jasno je da se ormari s kliznim vratima konstruktivno razlikuju od onih s klasičnim zatvaranjem. Nekada su klasična vrata bila puno izdržljivija, no danas to više nije slučaj. Važno je samo da birate klizne ormare koji imaju kvalitetne ojačane vodilice koje će uspješno podnijeti često otvaranje i zatvaranje. Valja naglasiti da vodilice u samom ormaru zauzimaju malo više prostora, zbog čega su ovi ormari često dublji i samim time dosta praktičniji.

img alt=

Budući da smo svjesni koliko je kvaliteta važna u vašem domu, surađujemo samo sa vrhunskim proizvođačima namještaja među kojima smo posebno ponosni na komade namještaja Jela i Helvetia. Oba proizvođača mogu se pohvaliti elegantnim namještajem vrhunske kvalitete i praktičnog dizajna. Možete birati između kliznih ormara s velikim brojem polica i mjesta za vješalice (model Galant i model Piano), izuzetno praktičnom ladicom (model Level) te modelima prikladnim za manje prostore (model London i model Kalla Gala). Mnogi su također opremljeni ogledalom kako bi vam olakšali jutarnje dotjerivanje prije odlaska iz doma (model Beta).

Optimizirajte prostor u svom domu

Da li ste možda nekada poželjeli da imate ormar u koji možete spremiti apsolutno sve? Od odjeće, različitih dodataka do različitih igračaka i školskih potrepština koje bi vaša djeca mogla pospremiti u njemu. Upravo to vam omogućavaju ormari sa kliznim vratima! Pažljiv raspored dovoljnog broja polica je onaj koji osigurava maksimalnu iskoristivost zadanog prostora i urednu organizaciju Vaših osobnih stvari (model Kalla Onyx).

img alt=

Ekipa našeg višestruko nagrađivanog salona veliku pažnju pridaje i detaljima - nismo zaboravili ni funkciju tihog zatvaranja koja će pomoći da Vaš ormar dugo ostane bez ogrebotina i oštećenja, a uz njega će vladati mir i tišina u spavaćoj sobi. No, budući da moderno opremanje interijera mora imati i estetsku funkciju, u našu široku ponudu uvrstili smo modele ormara u raznim nijansama i kombinacijama boja - od visokog sjaja, svijetlog i tamnog drva te atraktivnih kombinacija boja.

Zašto se odlučiti za kupnju kod nas?

Ne samo da smo jedan od prvih online ponuđača namještaja i opreme za dom u Sloveniji, već se oslanjamo i na dobro organiziranu i stručnu besplatnu podršku. Zahvaljujući našem timu, u samo nekoliko klikova možete opremiti svoj dom i tako uštedjeti puno dragocjenog vremena. Možete nas kontaktirati telefonom (099 357 1680), e-mailom ili kontakt formom.

img alt=

Uz našu pomoć svaka nekretnina postaje pravi dom!