Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvođač Jela

ORMAR SA KLIZNIM VRATIMA KALLA ONYX 180 CM

Kratki opis

Garderobni ormar KALLA ONYX nudi vam puno prostora za pohranu i organizaciju, jer se sastoji od čak 6 polica te vije šipke za vješanje. Vrata sadrže funkciju tihog zatvaranja, koja olakšava svakodnevnu upotrebu, a svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova čak 4 puta otporniji na vlagu, ogrebotine i oštećenja, pa će vaš ormar tako ostati očuvan duže vremena.

Web cijena: 4.554,68 kn

Redovna cijena: 8.759,00 kn
Uštedite 4.204,32 kn (48%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 349,00 kn

Detalji

Garderobni ormar KALLA ONYX nudi vam puno prostora za pohranu i organizaciju, jer se sastoji od čak 6 polica te vije šipke za vješanje. Vrata sadrže funkciju tihog zatvaranja, koja olakšava svakodnevnu upotrebu, a svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova čak 4 puta otporniji na vlagu, ogrebotine i oštećenja, pa će vaš ormar tako ostati očuvan duže vremena. Pogledajte još ostale artikle kolekcije KALLA ONYX za elegantnu te stilski dovršenu spavaću sobu!

SPAVAĆA SOBA, KOJA SE PRILAGOĐAVA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA!

Ormar KALLA ONYX je dio kolekcije KALLA ONYX, koja sadrži brojne različite elemente, koji vam nude obilo prostora za pohranu odjeće i modnih dodataka, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično. pavaću sobu možete naručiti i po elementima i tako je maksimalno prilagoditi vašim željama i potrebama!

VISOKI SJAJ ZA ELEGANTAN NAMJEŠTAJ

Ormar KALLA ONYX je na svim vanjskim djelovima premazana UV lakom, koji stvara visoki sjaj. Visoki sjaj nudi namještaju elegantniji i otmjeniji izgled, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično te biti u središtu pažnje.

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGOTRAJNOST NAMJEŠTAJA

Ormar KALLA ONYX sadrži funkciju mekog zatvaranja, koja spriječava trenje i nastajanje oštećenja. Svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova puno otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja te vlage. Vaš ormar će tako duže vremena ostati očuvan i izgledat će kao nov. 

Boja:

  • Antracit u visokom sjaju
  • Pacifički orah u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča

Dimenzije:

  • Širina: 182 cm
  • Visina: 224 cm
  • Dubina: 61 cm

Dodaci:

za još veću organizaciju te maksimalno iskorišten prostor garderobnog ormara, moguće je dokupiti još veliku policu ili ugradni ladičar, koje možete vidjeti na sljedećim poveznicama:

Pogledajte još ostale artikle iz kolekcije KALLA ONYX na sljedećoj poveznicihttps://www.furnitura.hr/jela-kalla-onyx

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju