Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-35%
Proizvođač Jela
Prethodni

TV REGAL IVOR (VIŠE BOJA)

Prethodni

DNEVNI BORAVAK RADDA VIDA SA RASVJETOM

DNEVNI BORAVAK RADDA ONYX

Kratki opis

Priuštite svom dnevnom boravku izniman namještaj, koji ne nudi samo dobrog izgleda, već se ističe i kvalitetom i funkcionalnošću. Dnevni boravak uključuje osam elemenata, koji nude puno prostora za pohranu i organizaciju knjiga, društvenim igara te ostalih predmeta, za koje uvijek želite da su dobro organizirani te pri ruci. Svi ormarići sadrže funkciju tihog zatvaranja i premazani su otpornim UV lakom!

Web cijena: 10.344,75 kn

6 x 1724.13 kn
Redovna cijena: 15.915,00 kn
Uštedite 5.570,25 kn (35%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 0,00 kn
Besplatna dostava Besplatna dostava

Detalji

Priuštite svom dnevnom boravku izniman namještaj, koji ne nudi samo dobrog izgleda, već se ističe i kvalitetom i funkcionalnošću. Dnevni boravak uključuje osam elemenata, koji nude puno prostora za pohranu i organizaciju knjiga, društvenim igara te ostalih predmeta, za koje uvijek želite da su dobro organizirani te pri ruci. Svi ormarići i ladičari sadrže funkciju tihog zatvaranja koja vam omogućuje kašu svakodnevnu potrebu, a svi vanjski djelovi premazani su otpornim UV lakom, koji je od ostalih lakova otporniji na vlagu, ogrebotine i oštećenja, tako da će ovaj namještaj ostati duže vremena sačuvan a izgledat će kao nov! Dnevni boravak možete narućiti i po elementima, te ga tako u potpunosti prilagoditi vašim potrebama!

VISOKI SJAJ ZA ELEGANTAN NAMJEŠTAJ

Spavaća soba KALLA ONYX je na svim vanjskim djelovima premazana UV lakom, koji stvara visoki sjaj. Visoki sjaj nudi namještaju elegantniji i otmjeniji izgled, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično te biti u središtu pažnje. 

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGOTRAJNOST NAMJEŠTAJA

Spavaća soba KALLA ONYX sadrži funkciju mekog zatvaranja, koja spriječava trenje i nastajanje oštećenja. Svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova puno otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja te vlage. Vaš ormar će tako duže vremena ostati očuvan i izgledat će kao nov.
Noćni ormarići uključuju LED rasvjetu i napajanje.

SPAVAĆA SOBA, KOJA SE PRILAGOĐAVA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA!

Spavaća soba KALLA ONYX je dio kolekcije KALLA ONYX, koja sadrži brojne različite elemente, koji vam nude obilo prostora za pohranu odjeće i modnih dodataka, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično. Spavaću sobu možete naručiti i po elementima i tako je maksimalno prilagoditi vašim željama i potrebama!


Boja:

 • Antracit u visokom sjaju
 • Pacifički orah u visokom sjaju

Material:

 • Oplemenjena iverna ploča

Dimenzije uključenih artikala (širina x visina x dubina)

 • Tv regal 130: 132x46x45 cm
 • Tv regal 180: 188x46x45 cm
 • VIseća polica: 128x35x21 cm
 • Viseći ormarić: 55x56x29 cm
 • Viseći omarić sa staklom: 55x56x29 cm
 • 2x Viseća vitrina sa staklom: 30x140x29 cm
 • Klubski stolić: 90x37x90 cm 

Pogledajte još ostale artikle iz kolekcije RADDA ONYX!

 

 1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju