Najzagriženiji od vas možda su se već upoznali s najnovijim trendovima namještaja. Ali ostalo je još i više nego dovoljno vremena za sve vas koji još niste da ih upoznate i unesete u svoj dom ovogodišnju točku na i. Ukoliko planirate ove godine renovirati prostor, zamijeniti namještaj ili se preseliti, novi trendovi zasigurno će unijeti dašak modernosti i topline u vaš dom – oboje je na ovogodišnjoj listi!

img alt=

Moderno, zaobljeno i šareno!

Ove godine posebno su popularne i tražene modernističke zaobljene linije namještaja koje istovremeno daju moderan i ugodan izgled, koji će dom učiniti još prijatnijim. Ovogodišnja zapovijed glasi: Odvažno, ali ne drečavo i time čak ometajuće. Dnevni boravak s rasvjetom Radda Nica izvrstan je primjer najnovijih trendova.

img alt=

Ova godina uključuje povratak nešto hrabrijih nijansi boja, površina od prirodnog kamena ili površina s izgledom kamena. Stol na razvlačenje Arosa prekrasan je primjer trendi elegancije, koji se može pohvaliti izgledom bijelog mramora sa zlatnim žilama.

img alt=

Svakako, prirodni i zemljani tonovi, koji su posljednjih godina iznimno popularni, i dalje su u trendu, jer je potreba ljudi za povratkom prirodi iz godine u godinu sve izraženija. To je opazno i na području opremanja stanova ili domova. Čak i siva boja i tople pastelne nijanse i dalje će oduševljavati. Neutralan izbor zapravo je izbor bez rizika. Lako se može uljepšati raznim živopisnijim ukrasnim elementima.

Kakav je trend na području kuhinja u 2023. godini?

Na području kuhinja trend je usmjeren prije svega na pravilan odabir boje. Ona bi trebala biti neutralna ili topla. Dvobojne kuhinje također su u trendu ove godine, kao i različite međusobne kombinacije materijala - primjerice drva i kamena.

img alt=

Funkcionalnost i kvaliteta i dalje trebaju biti vodeći principi pri odabiru nove kuhinje. Primjer izvrsnog izbora su prekrasne moderne kuhinje Jela koje su izrađene od vrhunskih njemačkih materijala i imaju dug životni vijek zahvaljujući promišljenom dizajnu, kvalitetnoj izradi i funkcijama koje olakšavaju svakodnevnu upotrebu. Kuhinje Infinity i Invictus dobri su primjeri savršene kombinacije vrhunske funkcionalnosti i trendova za 2023. godinu.

Ovogodišnji trend opremanja dnevne sobe

Ovogodišnja zapovijed na području dnevnih soba je: Beskrajna toplina i neviđena udobnost! To se najlakše postiže odgovarajućim odabirom sjedeće garniture ili naslonjača, fotelja ili kauča. U 2023. godini u dnevnom boravku najpopularnije su tople, duboke i neutralne nijanse koje uz pravilan raspored pojedinačnih namještaja i dekoracija (jastuci, tepisi i sl.) povećavaju osjećaj sigurnosti, opuštenosti i udobnosti.

img alt=

Ovogodišnji dnevni boravak mora se što više prilagoditi potrebama i željama svojih korisnika te – po mogućnosti – objediniti mogućnost obavljanja raznih opuštajućih aktivnosti, primjerice čitanja, meditacije, odmora, druženja, ispijanja popodnevnih pića, druženja uz suvremenu tehnologiju. i druge aktivnosti. Ukratko: Dnevni boravak bi trebao biti multifunkcionalan i ispunjen stvarima koje volimo i koje nam pružaju ugodan osjećaj! Najbrže je dnevni prostor trendovski opremiti saj ednom od ovih kolekcija modernih dnevnih soba.

Što je sa spavaćom sobom 2023.?

Spavaće sobe koje prate najnovije trendove ove su godine u izgledu drva ili u kombinaciji s njim. Posebno su popularni orah i hrast. Smjernica vrijedi i za spavaću sobu: Toplina, toplina i još jednom toplina! Nježne linije, tople boje, ugodni uzorci... Sve crvenkaste nijanse bit će posebno popularne ove godine u spavaćem dijelu doma - od ružičaste do trešnja crvene, možda čak i u boji terakote.

Spavaća soba treba biti dizajnirana na način da u njoj bude luksuzan i udoban krevet po izboru - drveni, tapecirani ili boxspring, prostrani ormar i neizostavni noćni ormarić. Po želji se u nju može staviti i drugi namještaj, ali treba paziti da ne dođe do prezasićenja. Spavaća soba mora disati u svakom trenutku.

Što se tiče uređenja, ovogodišnje spavaće sobe trebale bi sadržavati dašak šume ili drugih prirodnih krajolika koji prirodu približavaju čovjeku. To se može učiniti različitim tapetama, zidnim naljepnicama ili klasičnim slikama ili fotografijama, ali može se učiniti i postavljanjem različitih biljaka.

img alt=

Prekrasan primjer visokokvalitetne, moderne spavaće sobe je estetski savršena spavaća soba Kalla Avis kojoj se može dodati nekoliko detalja za personalizirani završni dodir.

Kupujte moderan namještaj sigurno, brzo i povoljno online

Najmoderniji visokokvalitetni namještaj i dodatke za dom, ured i vrt možete kupiti vrlo brzo i bezbrižno iz udobnosti vlastitog doma na web stranici prve online trgovine namještaja u Sloveniji koja je u našem vlasništvu : Salon namještaja Furnitura! Naše stručno osposobljeno osoblje savjetovat će vas prije kupnje putem telefona (099 357 1680) ili e-maila(info@furnitura.hr).

img alt=

Naš prioritet su zajamčeno najniže cijene, ali ne nauštrb kvalitete. Osim toga, nudimo vam brojne redovite i povremene pogodnosti, kao što su obročna otplata, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, česte promotivne ponude, brza dostava, često besplatna dostava i još mnogo toga.

Uvijek nam se možete obratiti po odgovore, savjete, mišljenja i ideje kada je u pitanju planiranje, opremanje ili uređenje vašeg doma, ureda ili vrta. Naši stručni savjetnici rado će za vas pronaći najbolje rješenje koje će ujedno biti i moderno. Još jednom sretno, zdravo i kreativno!