Ako ste pred kupnjom nove kuhinje, nemojte pristati na kompromise da ne biste na kraju žalili.

Kuhinja je duša doma, gdje se u ugodnom ambijentu mogu pripremiti najbolja jela, ali to također može biti i prostor koji vas svaki put kada uđete u njega podsjeća da ste ga željeli opremiti i postaviti nešto drugačije.

img alt=

Kakve kompromise ne treba praviti?

Kod kupnje ili obnove kuhinje ne pristajte na kompromise u vezi s izgledom. Kuhinja od prve ladice do zadnjeg ormara treba biti po vašem ukusu! Dizajn kuhinje mora se prilagoditi vašim željama i potrebama - nikako obrnuto. Također obratite pažnju i na odabir materijala i funkcionalnih mehanizama koji mogu produžiti životni vijek kuhinje za neko vrijeme.

Kakve su kuhinje vječni hit?

Kada je riječ o opremanju kuhinjskog prostora, najtraženiji su još uvijek blokovi i setovi modernih kuhinja zbog svoje praktičnosti. Na temelju točnih mjerenja prostora, odaberite koja kuhinja će se najbolje uklopiti u vaš dom - linijska, kutna, ona s kuhinjskim otokom ili neka druga.

img alt=

Već desetljećima su među najpopularnijim kuhinjama moderne kuhinje čistih linija i prirodnih boja, među kojima nećete pogriješiti ako odaberete bijelu, tamnosivu ili bijelu kuhinju u kombinaciji s drvetom.

Kuhinje Jela su pravi izbor!

U poplavi ponude različitih proizvođača i dobavljača, ponekad je teško odabrati pravu kuhinju za sebe i svoju obitelj. Kako bi odabir bio lakši, brži i kako biste bili potpuno uvjereni u svoj izbor - naravno, bez kompromisa - predstavljamo vam kuhinje Jela koje su na tržištu već od 1991. godine i prodaju se u 20 zemalja širom svijeta. Kuhinje Jela su s razlogom pravi hit - i u Hrvatskoj.

img alt=

Zašto su kuhinje Jela najbolji izbor?

Kuhinje Jela imaju mnogo dobrih karakteristika. Navodit ćemo samo glavne:

1. Kuhinje Jela su sinonim za kvalitetu, jer su napravljene od odličnih i trajnih njemačkih materijala.

2. Dizajn ovih kuhinja je uvijek u korak s vremenom - kuhinje Jela su moderne, bezvremenske i lijepo se uklapaju u svaki dom.

3.Kuhinje Jela se prilagođavaju prostoru - napravljene su za male i velike kuhinjske prostore. Svaku liniju kuhinja je moguće naručiti u različitim standardnim dimenzijama i s pojedinačnim kućanskim elementima stvoriti kuhinju po mjeri!

img alt=

4. Kuhinje Jela su napravljene za svaki ukus. Na raspolaganju je čak osam različitih kuhinjskih kolekcija, unutar kojih se otvaraju brojne mogućnosti glede izbora boja, dizajna, ručki, radnih površina itd.

5. Svi modeli kuhinja Jela imaju na svim vratima i ladicama sistem mekanog zatvaranja, što osigurava jednostavniju svakodnevnu upotrebu, a istovremeno produžuje životni vijek cijele kuhinje.

6. Vodootporne kuhinjske fronte šest kolekcija su premazane UV-lakom, koji izvrsno brine o zaštiti od vlage, ogrebotina i oštećenja, a dvije kolekcije kuhinja Jela su dodatno zaštićene posebnom nevidljivom trajnom folijom koja ima iste karakteristike kao UV-lak.

img alt=

7. Kuhinje Jela su izrađene pažljivo i precizno, uz adekvatnu debljinu korpusa i radnih površina, a dodani su i zaštitni ABS-trakovi koji produžuju životni vijek namještaja.

8. Sve metalne ladice kuhinja Jela imaju kvalitetni nerđajući metalni okvir koji ih čini stabilnijima, funkcionalnijima i s dužim vijekom trajanja.

9. Kuhinjski namještaj marke Jela je jednostavan za montažu, a priložena su i jasna uputstva koja će lako razumjeti i početnici.

10. Kuhinje Jela imaju zaista izvrsan odnos između kvalitete i cijene, pa su prvoklasna investicija.

Zašto je najbolje kupiti novu modernu kuhinju preko interneta?

Jednostavno zato što će vam kupnja kuhinje putem interneta uštedjeti puno vremena, ali i živaca. Međutim, opet se pojavljuje dilema kojem online prodavaču namještaja povjeriti ovaj važan zadatak kako bi zadovoljstvo pri kupnji i konačnoj montaži bilo potpuno. Najbolje je povjeriti onima koji imaju najdužu tradiciju i stoga i najviše iskustva, jer tko god je dugi niz godina prisutan na tržištu namještaja, nesumnjivo je pravi stručnjak koji se svake godine obrazuje, nadograđuje i prati novosti u području novih dizajnova, materijala, boja i drugih detalja.

Salon namještaja Furnitura može se pohvaliti nazivom prve internetske trgovine namještaja u Sloveniji, a time i najdužim stažom uspješne internetske prodaje. Kupnja nove kuhinje i drugog namještaja za dom, ured i vrt na našoj internetskoj stranici pravi je užitak - naravno s razlogom! Bogata ponuda najljepših moderno dizajniranih kuhinja i izvrsne cijene nisu sve što vam nudimo.

img alt=

Tijekom cijele kupnje, prije, tijekom i nakon, dostupni su vam mnogi povoljni uvjeti, među kojima se ističu besplatno savjetovanje našeg stručnog tima, mogućnost plaćanja na rate, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, česte akcijske ponude, zajamčeno najniže cijene, brza dostava i često besplatna dostava i iznimno široka ponuda kvalitetno izrađenog namještaja.

Osim toga, naš će tim, ako to želite, prije naručivanja nove kuhinje pripremiti i besplatni 3D nacrt kuhinje. Put do nove kuhinje preko interneta s Furniturom je brz, povoljan, ugodan i bez skrivenih zamki. Za više informacija (ili ako imate dodatna pitanja) uvijek nas možete nazvati na telefonski broj: 099 357 1680 ili nam pisati na e-adresu: info@furnitura.hr. Dobrodošli!