Online kupovina nikada nije bila tako sigurna i praktična kao što je sada. Posljednjih godina više nisu rijetkost niti veće ili iznimno velike internetske narudžbe –posebno u području kupnje namještaja za dom, ured ili vrt.

Istina je da kupnja većih komada namještaja ili većih sastava, poput kuhinje, zahtijeva nešto više pažnje i kupovne vještine, no ipak je to jednostavan proces s kojim bi se uz malo vježbe snašli i najmlađi. Evo nekoliko praktičnih savjeta kako biste svoju kuhinju iz snova mogli kupiti sigurno, brzo i jednostavno online putem računala ili mobilnog telefona.

img alt=

4 jednostavna koraka do nove kuhinje preko interneta

Prije posljednjeg klika za uspješnu online kupnju kuhinje, obično su potrebni sljedeći koraci točno ovim redoslijedom:

1. Vizualizacija i planiranje kuhinje

Prije svega, potrebno je što realnije sagledati odnosno razmisliti o svojim željama u vezi nove kuhinje i pažljivo je isplanirati prema dimenzijama i karakteristikama kuhinjskog prostora. U ovoj fazi dobro je što detaljnije zamisliti novu kuhinju, odrediti njen stil, boju i po mogućnosti pronaći fotografiju kuhinje na internetu koja odgovara vašoj viziji (ili barem pronaći približno). Prije idućeg koraka potrebno je točno izmjeriti kuhinjski prostor i zabilježiti sve moguće prostorne značajke (priključak vode, električne instalacije, visina stropa, gdje su prozori i vrata, veličina...).

img alt=

2. Istraživanje tržišta

Nakon toga treba slijediti dubinsko istraživanje tržišta kuhinja - najbrži, najdublji i sveobuhvatniji način za to je online. Vrijeme traženja i besplodnog lutanja klasičnim salonima namještaja odavno je prošlo. Pretragom na internetu uštedjet ćete mnogo vremena i živaca!

img alt=

3. Traženje internetne trgovine sa namještajem kojoj možete vjerovati

Internet trgovina namještajem kojoj ćete povjeriti opremanje svoje nove kuhinje treba biti pouzdana. Međutim pitanje je kako prepoznati pouzdanu online trgovinu namještajem? Činjenica je da je najsigurnija online kupnja unutar Hrvatske ili u susjednim državama. Posebnu pozornost obratite na to da internet trgovina ima dostupnu i ažurnu pomoć i podršku kupcima od početka do kraja kupnje, da mogu dati stručne savjete o odabiru modela, boje i rasporeda, te da imaju i dodatne pogodnosti (plaćanje na rate, pristupačna cijena, promotivne akcije, brza dostava, besplatna dostava itd.) i po mogućnosti besplatan 3D prikaz kuhinje.

img alt=

4. Odličan omjer kvaliteta i cijene

Na kraju provjerite je li omjer kvalitete i cijene kuhinje u izvrsnom odnosu. To nikako ne treba značiti jeftinu kuhinju po bilo kojoj cijeni, već praktičnu, kvalitetnu i modernu kuhinju koja vrijedi svog novca, odnosno za nju je cijena optimizirana i opravdana do zadnjeg centa.

img alt=

Primjer sjajne internetske trgovine namještaja i vrhunskog asortimana kuhinja

U Sloveniji dobroj, sigurnoj i odzivnoj internet trgovini odlično odgovaramo mi - Salon namještaja Furnitura. To ne čudi, jer imamo najviše iskustva i izvršenih narudžbi na području planiranja, nabave, prodaje i isporuke modernog namještaja, jer smo zapravo prva online trgovina namještajem u Sloveniji. Od 2010. godine uspješno opremamo slovenske, a od 2015. i hrvatske domove!

img alt=

U našem asortimanu prekrasnih kuhinja, kuhinje Jela ističu se bezvremenskim dizajnom, visokokvalitetnim njemačkim materijalima, povoljnom cijenom i praćenjem modernih trendova. Postoji osam različitih linija kuhinja koje se mogu kupiti u kompletu ili naručiti po narudžbi. Kolekcija kuhinja Jela trenutno uključuje linije Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen, Tara te nove linije kuhinja Invictus i Infinity. Ovo su dizajnerske linije kuhinja koje zadovoljavaju svačiji ukus: kako za ljubitelje modernog, tako i za one koji preferiraju rustikalni dizajn. Svim linijama kuhinja Jela zajednička je izuzetno precizna izrada i sustav mekog zatvaranja ladica koji poboljšava korisničko iskustvo i produljuje vijek trajanja kuhinje. Kuhanje u njima pravi je užitak!

img alt=

Ekskluzivna prednost internetske kupnje u Salonu namještaja Furnitura

Podrška pri kupnji je dostupna na broju telefona: 099 357 1680 ili na e-mail adresi: info@furnitura.hr. Kod nas je moguća samo brza, sigurna, kvalitetna kupnja raznovrsnog namještaja koji će vas svojom ljepotom i funkcionalnošću služiti zaista dugo.

img alt=

Za sva Vaša pitanja je na raspolaganju naš stručno osposobljeni tim koji će Vas besplatno savjetovati, po želji izraditi 3D prikaz kuhinje ili Vam pomoći pronaći i odabrati najbolje rješenje za vaš dom.