3D nacrt kuhinje je usluga za koju se odlučuje sve više korisnika kada se odluče da ju renoviraju.

Možda ste i vi usred projekta 'nova kuhinja' i pitate se zašto je to tako? Pozivamo vas na vrlo zanimljivo i poučno čitanje redaka u nastavku, koje će vam otvoriti vrata u svijet iznimno povoljnih usluga uređenja interijera.

3D izrada kuhinja iznimno je popularna usluga koja kupcu pruža najrealniji uvid u konačni izgled prostora koji oprema. Budući da mi u Furnituri dajemo prednost funkcionalnim i praktičnim rješenjima, u ponudu smo uvrstili i besplatno 3D crtanje kuhinja. Često se događa da konačni izgled u svojoj glavi zamišljamo potpuno drugačije nego što se kasnije pokaže. Od toga vas uspješno štiti 3D nacrt kuhinja. Usluga je brza i korisna, a vaše zadovoljstvo zajamčeno.

img alt=

3D nacrt kuhinja spašava vas od nezadovoljstva

Krenimo od poznate priče: prijatelji su se odlučili za novu kuhinju koju su opremili po najnovijim trendovima. Naravno, rado ste se odazvali pozivu na otvorenje nove kuhinje u njihovom stanu i oduševio vas je konačni rezultat. Namještaj koji su odabrali je kvalitetan, svestran i savršeno se uklopio u prostor.

Budući da je i vašoj staroj kuhinji potrebno osvježenje, odlučili ste sami krenuti u njeno renoviranje. Odete u isti salon namještaja kao i vaši prijatelji, kupite sličan namještaj, a nakon montaže slijedi šok - prostor koji bi trebao zablistati novom kuhinjskom opremom samo je slaba približa onome što ste željeli.

img alt=

Nazovete svoje prijatelje i pitate ih što im je pomoglo da dobiju jedinstven izgled svoje nove kuhinje. Odgovor je jednostavan - 3D prikaz kuhinje. To je najbolja moguća aproksimacija stvarnosti, a uz njegovu pomoć možete jednostavno i brzo saznati koji namještaj najbolje pristaje sobi. 3D renderiranje je nevjerojatno praktično rješenje koje će vas u najvećoj mogućoj mjeri zaštititi od nezadovoljstva konačnim rezultatom u vašoj kuhinji.

Zašto se odlučiti za 3D nacrt kuhinje?

3D nacrt kuhinja jedan je od najboljih načina da odabranu kuhinju prikažete u svom prostoru. Omogućuje vam da slobodno sami odredite željeni kuhinjski namještaj, njegovu boju i ostale detalje, koji se zatim, na temelju dimenzija vašeg kuhinjskog kutka, na najsmisleniji način integriraju u prostor. Ako vam se nešto ne sviđa, možete to na vrijeme promijeniti i u potpunosti prilagoditi kuhinju u kojoj ćete potom sa zadovoljstvom stvarati nove ukusne specijalitete. Na kraju, ali ne manje važno, skladan prostor koji volite melem je za vašu dušu, što se svakako očituje i u okusu vaših jela koja pripremate u kuhinji u kojoj se osjećate odlično.

img alt=

U salonu namještaja Furnitura za Vas 3D nacrt kuhinje izrađuje iskusna savjetnica koja u svom radu koristi suvremene i tehnološki sofisticirane programe koji ne samo da prikazuju raspored elemenata u Vašoj novoj kuhinji već ih i opremaju bojama koje ste sami odabrali. Uz pomoć 3D crteža dobivate točnu sliku kakav će biti konačni rezultat - bez neučinkovitih i dugotrajnih odlazaka u razne salone namještaja. Morate biti svjesni da je svaka soba jedinstvena, pa se stoga neće svaki komad namještaja ili raspored uklopiti u nju. Upravo je to ključna karakteristika koja se uzima u obzir kod 3D prikaza kuhinja. I zato je ovaj tako popularan među kupcima.

Postupak za nacrt vaše kuhinje iz snova

Kako bi 3D prikaz kuhinje bio što sličniji onome kako će vaša kuhinja izgledati u stvarnosti, važno je razmotriti sve čimbenike u prostoru koji će utjecati na konačan izgled i sliku vaše renovirane kuhinje.

Učinite sami prvi korak. Najprije pripremite detaljan nacrt prostora u kojem će stajati vaša nova kuhinja. Ovo treba sadržavati što točnije dimenzije, jer će upravo zbog toga 3D prikaz kuhinje u najvećoj mjeri služiti svojoj svrsi. Ne smijete zaboraviti na položaje zidova, raspored prozora, vrata, radijatora, odvoda, priključaka za vodu, utičnica i ventilacijskih vodova. Važna je duljina, širina i visina zidova, kao i materijal od kojeg su izrađeni. Naime, visina zidova može značajno utjecati na to hoćete li imati više ili niže kuhinjske elemente. Na primjer, ako je strop prenizak, u svoju kuhinju ne možete ugraditi ormare koji se otvaraju na podizanje. Osim dimenzija prozora, važno je koliko su udaljeni od poda i gdje su pozicionirani u zidu. Također je potrebno na nacrtu zabilježiti podatke o položaju vrata i radijatora u prostoriji.

Potom sa savjetovaocima iz Furniture dogovarate željene elemente, kolekciju i boje koje želite u svojoj novoj kuhinji. Povjerite nam sve svoje zahtjeve, skrivene želje i financijski budžet. Nismo čarobnjaci, ali obećajemo da će uz našu pomoć svaka adaptacija kuhinje biti izvedena profesionalno, a krajnji proizvod vrhunski. Nakon završene ponude podatke šaljemo na besplatan nacrt.

img alt=

Budući da nam vaše zadovoljstvo zaista puno znači, dajemo sve od sebe da Vašu 3D kuhinju već iscrtamo isti ili sljedeći dan. Poštujemo i vaše vrijeme, stoga vam ponudu s crtežom šaljemo direktno na e-mail.

Naš besplatni 3D prikaz kuhinja također je opremljen prozorima, vratima, različitim bojama poda i odabranom dekoracijom za Vašu još bolju ideju. Na taj način dobivate doista široku sliku jer će se sve nabrojano zaista nalaziti u vašoj kuhinji. 3D nacrt kuhinje vam stoga uvelike olakšava odabir sve dodatne opreme koja će vaš kuhinjski prostor učiniti još ljepšim.

Profesionalan 3D nacrt kuhinje u Furnituri

Bez obzira na to hoćete li odabrati modernu kuhinju, rustikalnu ili onu popularnu s otokom, 3D prikaz kuhinje dobro će vam doći. Naši kupci posebno su oduševljeni raznim kuhinjama po mjeri vrhunskog proizvođača JELA. 3D nacrt kuhinja izuzetno je praktičan i u malim kuhinjama, gdje je potrebno maksimalno iskoristiti raspoloživi prostor.

img alt=

Je li vrijeme za novu kuhinju u vašem domu? Onda idite u Furnituru po nju. Budući da smo najveći online dobavljač namještaja u Sloveniji, svoju kuhinju iz snova možete naručiti upravo na našoj web stranici. Pošto vjerujemo da želite samo najbolje za svoj dom, kod nas možete dobiti potpuno besplatan 3D nacrt kuhinje, koji vam prave iskusni savjetnici. Osim toga, naš vjeran i iskusan tim stoji uz Vas cijelo vrijeme dok se odlučujete za kupnju namještaja. Možete nas kontaktirati telefonom (099 357 1680), e-mailom ili kontakt formom.

img alt=

3D nacrt kuhinje vaša je jedinstvena prilika da unesete kuhinju kakvu ste oduvijek željeli u svoj dom. Dopustite nam da Vam svojom stručnošću i savjetima pomognemo u stvaranju vrhunskog kulinarskog kutka u kojem ćete ispisivati ​​nove kulinarske priče.