Kupnja prve kuhinje ili zamjena stare kuhinje može biti prilično zahtjevan projekt, pogotovo u vrijeme kada je ponuda tako velika da se čovjek može izgubiti.

Dobro je poznavati provjerene proizvođače kuhinja i pregledati njihovu svježu ponudu modernih i praktičnih kuhinja. Među vrhunske kuhinje svakako spada kuhinja Infinity proizvođača Jela u kojoj je uhvaćena bezvremenost, beskonačnost, funkcionalnost i ljepota.

img alt=

Kuhinje Jela su pouzdane

Među kuhinjama na tržištu izuzetnom kvalitetom i pristupačnom cijenom ističu se kuhinje Jela koje su izrađene od izdržljivih materijala njemačkog porijekla. Osim toga, nude beskrajne mogućnosti kombiniranja kuhinjskih elemenata, čime svaka kuhinja postiže maksimalnu razinu estetike i uporabnosti, bez obzira na raspored ili veličinu kuhinjskog prostora. Novost među Jela kuhinjama je kolekcija Infinity koja predstavlja klasu za sebe: klasu iznad svih ostalih.

img alt=

Kuhinja Infinity je ovogodišnja novost

Kuhinja Infinity koju odlikuju iznimne karakteristike ove je godine ušla na tržište najmodernijih kuhinja i odmah postala hit. Što i ne čudi, jer iza ove kolekcije stoji niz stručnjaka za dizajn interijera, vrhunskih dizajnera namještaja, stručnjaka za slaganje najboljih i najtrajnijih materijala te drugog kvalificiranog osoblja. Među njima smo i mi - veliki Furniturin tim. Zaista smo ponosni što možemo biti dio uspješne priče koju stvaraju vrhunske kuhinje Jela, a posebno kuhinja Infinity koja je sinonim za beskrajne mogućnosti izbora i prilagodbe tisućama želja i potreba svakog kuhinjskog prostora.

Što je karakteristično za vrhunsku kuhinju Infinity?

1. Riječ je o najkvalitetnijim kuhinjskim elementima koji omogućuju gotovo beskrajne mogućnosti slaganja i kombiniranja modernih kuhinja.

2. Prednji dijelovi odnosno fronte elemenata izrađeni su od izdržljivog medijapana koji je lakiran UV lakom čime se stvara zaista izvrsna zaštita od vlage i fizičkih oštećenja poput ogrebotina.

3. Sva vrata I ladice kuhinjskih elemenata imaju meko zatvaranje, što omogućuje tiho, jednostavno i dugotrajno korištenje kuhinje. 4. Pojedinačni kuhinjski elementi dostupni su u antracit sivoj ili kristalno bijeloj boji kako bi se lako prilagodili svakom prostoru ili okruženju.

5. Zbog velikog broja kuhinjskih elemenata omogućuje izradu kuhinje po vašim željama i mjerama, tako da zaista možete dobiti svoj sastav iz snova.

6. Dostupna je po pristupačnoj cijeni - može se čak I kupiti na rate u salonu namještaja Furnitura.

img alt=

Po čemu se kuhinja Infinity razlikuje od ostalih kuhinja?

Osim gore navedenih prednosti, kuhinja Infinity ima i neke posebnosti koje je izdvajaju od ostalih kuhinja. To su:

1. Ima zaista veliki izbor visećih i visokih elemenata, koji kupcima često nedostaju u drugim kuhinjskim sastavima.

2. Za visoke elemente dostupni su i najmoderniji otvoreni elementi s policama, a za viseće elemente otvoreni i zatvoreni elementi visine 36 centimetara koji omogućuju nadopunu visećih elemenata kako bi se stvorila kuhinja visine do stropa. Slika ispod dobro prikazuje ovu prekrasnu opciju za kuhinje.

3. Svi kuhinjski elementi su bez ručki, što stvara moderan minimalizam uz visoku razinu uporabljivosti. Same fronte kuhinjskih elemenata dizajnirane su na način da su blago spuštene da između može doći aluminijski profil koji služi kao ručka.

4. Svi elementi imaju metalne ladice, a ne drvene – s razlogom, naravno! Metalne su kvalitetnije, imaju veću nosivost i lakše se izvlače, a sve to im produljuje životni vijek.

5. Imaju niz zapanjujućih detalja, kao što su kromirani profili u boji šampanjca.

6. Može se naručiti kao kuhinjski set ili po pojedinačnim Infinity kuhinjskim elementima, što omogućuje i naknadna rješenja ili renoviranje pojedinih dijelova kuhinje. Više o prednostima kuhinje po elementima možete pročitati ovdje.

img alt=

Naručite svoju beskrajno lijepu kuhinju Infinity u samo nekoliko klikova!

U salonu namještaja Furnitura svoju Infinity kuhinju iz snova možete naručiti online sa samo nekoliko klikova, brzo, sigurno i po garantirano najnižoj cijeni! Ako ne možete baš da zamislite kako će vasa kuhinja izgledati, tu je i opcija 3D renderiranja kuhinje, naravno i popularnog Infinity modela! Za savjete, ideje ili nedoumice prije kupnje uvijek nas možete nazvati na broj telefona: 099 357 1680 ili nam pisati na e-mail adresu: info@furnitura.hr. Možete nas kontaktirati i putem online kontakt forme - bit će nam zadovoljstvo pomoći Vam!

img alt=

Neka Vam vaša nova Infinity kuhinja pruži beskrajne mogućnosti u stvaranju novih obroka i ukusnih jela, a uz to i prekrasnu životnu energiju!