Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvođač Jela
Prethodni

3-DJELNA KOMODA KALLA PIANO (VIŠE BOJA)

Prethodni

ORMAR SA OGLEDALOM KALLA ONYX 280 CM

ORMAR SA KLIZNIM VRATIMA KALLA ONYX 230 CM

Kratki opis

Želite da je vaša odjeća uvijek dobro organizirana i pospremljena? Garderobni ormar KALLA ONYX uključuje čak 12 polica te 4 šipke za vješanje odjeće, te vam tako nudi maksimalnu organizaciju vaše odjeće i modnih dodataka. Sadrži funkciju tihog zatvaranja za lakšu svakodnevnu upotrebu, a vanjski dijelovi premazani su otpornim UV lakom.

Web cijena: 5.593,12 kn

Redovna cijena: 10.756,00 kn
Uštedite 5.162,88 kn (48%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 0,00 kn
Besplatna dostava Besplatna dostava
Šifra artikla: 19879

Detalji

Želite da je vaša odjeća uvijek dobro organizirana i pospremljena? Garderobni ormar KALLA ONYX uključuje čak 12 polica te 4 šipke za vješanje odjeće, te vam tako nudi maksimalnu organizaciju vaše odjeće i modnih dodataka. Sadrži funkciju tihog zatvaranja za lakšu svakodnevnu upotrebu, a vanjski dijelovi premazani su otpornim UV lakom, koji je od ostalih lakova čak 4 puta otporniji na vlagu, ogrebotine te oštećenja, pa će vaš ormar ostati dobro sačuvan duže vremena. Pogledajte još ostale artikle kolekcije KALLA ONYX, za elegantnu i stilski dovršenu spavaću sobu!

VISOKI SJAJ ZA ELEGANTAN NAMJEŠTAJ

Garderobni ormar KALLA ONYX je na svim vanjskim djelovima premazan UV lakom, koji stvara visoki sjaj. Visoki sjaj nudi namještaju elegantniji i otmjeniji izgled, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično te biti u središtu pažnje.

SPAVAĆA SOBA, KOJA SE PRILAGOĐAVA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA!

Garderobni ormar KALLA ONYX je dio kolekcije KALLA ONYX, koja sadrži brojne različite elemente, koji vam nude obilo prostora za pohranu odjeće i modnih dodataka, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično. pavaću sobu možete naručiti i po elementima i tako je maksimalno prilagoditi vašim željama i potrebama!

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGOTRAJNOST NAMJEŠTAJA

Garderobni ormar KALLA ONYX sadrži funkciju mekog zatvaranja, koja spriječava trenje i nastajanje oštećenja. Svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova puno otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja te vlage. Vaš ormar će tako duže vremena ostati očuvan i izgledat će kao nov!

Boja:

  • Antracit u visokom sjaju
  • Pacifički orah u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča

Dimenzije:

  • Širina: 230 cm
  • Visina: 224 cm
  • Dubina: 61 cm

Dodaci:

za još veću organizaciju i maksimalno iskorišten prostor garderobnog ormara, možete dokupiti još dodatne male police:

Pogledajte još ostale artikle iz kolekcije KALLA ONYX na sljedećoj poveznicihttps://www.furnitura.hr/jela-kalla-onyx;

 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju