Besplatna dostava na sve narudžbe!
Još
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-32%
Proizvajalec Jela

ORMAR SA KLIZEĆIM VRATIMA KALLA ONYX 230 CM

Kratki opis

Želite da je vaša odjeća uvijek dobro organizirana i pospremljena? Garderobni ormar KALLA ONYX uključuje čak 12 polica te 4 šipke za vješanje odjeće, te vam tako nudi maksimalnu organizaciju vaše odjeće i modnih dodataka. Sadrži funkciju tihog zatvaranja za lakšu svakodnevnu upotrebu, a vanjski dijelovi premazani su otpornim UV lakom.

Web cijena: 6.387,08 kn

Redovna cijena: 9.392,76 kn
Uštedite 3.005,68 kn (32%)
Dobava: 20-40 dana
Besplatna dostava Besplatna dostava

Detalji

Želite da je vaša odjeća uvijek dobro organizirana i pospremljena? Garderobni ormar KALLA ONYX uključuje čak 12 polica te 4 šipke za vješanje odjeće, te vam tako nudi maksimalnu organizaciju vaše odjeće i modnih dodataka. Sadrži funkciju tihog zatvaranja za lakšu svakodnevnu upotrebu, a vanjski dijelovi premazani su otpornim UV lakom, koji je od ostalih lakova čak 4 puta otporniji na vlagu, ogrebotine te oštećenja, pa će vaš ormar ostati dobro sačuvan duže vremena. Pogledajte još ostale artikle kolekcije KALLA ONYX, za elegantnu i stilski dovršenu spavaću sobu!

VISOKI SJAJ ZA ELEGANTAN NAMJEŠTAJ

Garderobni ormar KALLA ONYX je na svim vanjskim djelovima premazan UV lakom, koji stvara visoki sjaj. Visoki sjaj nudi namještaju elegantniji i otmjeniji izgled, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično te biti u središtu pažnje.

SPAVAĆA SOBA, KOJA SE PRILAGOĐAVA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA!

Garderobni ormar KALLA ONYX je dio kolekcije KALLA ONYX, koja sadrži brojne različite elemente, koji vam nude obilo prostora za pohranu odjeće i modnih dodataka, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično. pavaću sobu možete naručiti i po elementima i tako je maksimalno prilagoditi vašim željama i potrebama!

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGOTRAJNOST NAMJEŠTAJA

Garderobni ormar KALLA ONYX sadrži funkciju mekog zatvaranja, koja spriječava trenje i nastajanje oštećenja. Svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova puno otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja te vlage. Vaš ormar će tako duže vremena ostati očuvan i izgledat će kao nov!

Boja:

  • Antracit u visokom sjaju
  • Pacifički orah u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča

Dimenzije:

  • Širina: 230 cm
  • Visina: 224 cm
  • Dubina: 61 cm

Dodaci:

za još veću organizaciju i maksimalno iskorišten prostor garderobnog ormara, možete dokupiti još dodatne male police:

Pogledajte još ostale artikle iz kolekcije KALLA ONYX na sljedećoj poveznicihttps://www.furnitura.hr/jela-kalla-onyx;

 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju