VELIKA LJETNA RASPRODAJA
Iskoristite popuste do -80% i EKSPRESNU dostavu.
Više o ponudi >>>
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Garderobni i klizni ormari

Garderobni i klizni ormari

Product was successfully added to your shopping cart.

Garderobni ormari

Garderobni ormari su komad namještaja koji moraju pružati dovoljno prostora za svu odjeću, kao i osigurati učinkovitu mogućnost organizacije. Osim toga, moraju stilski i dimenzijski odgovarati ostalim komadima namještaja u vašoj spavaćoj sobi. Kod nas možete birati između različitih tipova garderobnih ormara, među kojima prevladavaju ormari s kliznim vratima.

Garderobne ormari možemo koristiti u spavaćoj sobi, dječjoj i sobi za mlade, predsoblju ili na hodniku. U našoj ponudi ćete pronaći ormari u brojnim različitim stilovima i bojama, među kojima će sigurno biti barem jedan koji će biti idealan za vaš dom.

Artikli u kategoriji garderobni i klizni ormari

Artikli 109 za 144 od 274 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Artikli 109 za 144 od 274 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Funkcionalni ormar i ostala rješenja za pohranu

Uređen dom je želja svakoga tko cijeni svoje dobro osjećanje i dobro osjećanje onih s kojima živi. Da dom može zračiti mirom, harmonijom, ali i redom, ovisi o tome kako je namještaj unutar pojedinačnog prostora planiran, bilo da se radi o spavaćoj sobi, dnevnom boravku, kuhinji, dječjoj sobi, predsoblju ili nekom drugom prostoru. Prvo i najbolje rješenje u području pohrane različitih stvari koje su nam potrebne za život predstavljaju ormari. Bilo da se radi o ormarima po mjeri ili pažljivo odabranim modernim ormarima provjerenih dobavljača, ključno je prije njihove kupnje precizno izmjeriti prostor u kojem će stajati, a isto tako promisliti i o ostalom namještaju koji će stajati u blizini. Važno je da konačni rezultat donese ugodan i uredan prostor, u kojem ima dovoljno zračnosti i prostora za sve aktivnosti.

Funkcija garderobnog ormara

Glavna zadaća garderobnog ormara je naravno pohrana različitih stvari: odjeće, obuće, posteljine, ručnika, po potrebi i drugih stvari, kao što su na primjer knjige, igračke, kozmetika... U ponudi je velik broj ormara koji svojim suvremenim dizajnom, kvalitetnim materijalima i funkcionalnošću prostoru omogućuju da zaživi u potpunosti, a istovremeno ostaje uredan i ugodan.

Garderobni ormari za spavaću sobu

Garderobni ormari se najčešće postavljaju u spavaću sobu, gdje nude pohranu te trenutačan pristup odjeći i modnim dodacima. Ormar za spavaću sobu često ima klizna vrata, što spavaćoj sobi omogućava veću funkcionalnost, mnogokrat je dodano i veliko ogledalo, s kojim će uređivanje i oblačenje ujutro ići brže.

Koliko velik treba biti garderobni ormar u spavaćoj sobi, prije svega ovisi o veličini prostora i životnom stilu pojedinca koji ga koristi, kao i broju ljudi koji ga koriste. Kada ga koriste dvoje, potreba za prostranijim ormarom će sigurno biti veća, nego ako ga koristi samo jedna osoba. Na raspolaganju su jednodijelni, dvodijelni, trodijelni, četverodijelni, peterodijelni, šesterodijelni, pa čak i kutni garderobni ormari za spavaću sobu, tako da najvjerojatnije neće biti potrebe koristiti ormar za spavaću sobu po mjeri.

Budući da je spavaća soba specifičan prostor, u kojem je dobro da ima što manje dinamike, smisleno je da je u tom stilu odabran i garderobni ormar. Neka bude neutralne odnosno smirene boje, istovremeno pak neka ima sve potrebne funkcije za pohranu koje vam trebaju (garderobni ormar s ladicama, garderobni ormar s policama...). Dobro je razmisliti i o odgovarajućem osvjetljenju spavaćeg prostora i mogućnosti postavljanja garderobnog ormara koji već uključuje ugodno LED-osvjetljenje.

Kakva vrata treba imati funkcionalni ormar i zašto?

Ormar može imati vrata postavljena na dva različita načina, naime kao klasična vrata ili kao klizna vrata. Oba načina su jednako vrijedna - nema boljeg ili lošijeg, ali je od nekih faktora ovisno koja vrata ćemo radije odabrati.

Klasični garderobni ormari

Garderobni ormari s klasičnim vratima odnosno običnim otvaranjem se najčešće koriste u spavaćim sobama, dječjim sobama i predsobljima, gdje nema prostorne stiske. Klasični ormar omogućava udobno stavljanje i uzimanje stvari iz ormara, čak i kada su sva vrata ormara otvorena širom. Ponekad su klasična vrata ormara opremljena mehanizmom za tiho zatvaranje, što omogućava lakšu svakodnevnu uporabu, istovremeno pak sprječava nastajanje oštećenja, što produžuje životni vijek ormara.

Popularni klizni ormari Ormari

s kliznim vratima se nalaze u različitim prostorima, ne samo spavaćim. Garderobni ormari s kliznim vratima su često dio onih prostora koji trebaju praktična rješenja za veću funkcionalnost. Često su dio manjih prostora ili dijelova prostora, gdje je otežano otvaranje običnih vrata ormara. Ali to nije uvijek nužno. Ponekad su ormari s kliznim vratima jednostavno izbor i zbog atraktivnog modernog izgleda.

Vrhunski garderobni ormar može biti vaš već danas nekoliko klikova!

Salon namještaja Furnitura je online trgovac namještaja s najdužom tradicijom u Sloveniji i provjereni dobavljač vrhunskog modernog namještaja, među kojima su i najkvalitetniji garderobni ormari te ostala rješenja za dom, koja prostoru povećavaju urednost i ugodnost. Kupnja u Furnituri je zbog mnogih pogodnosti svakako prvi izbor!

S nekoliko klikova možete brzo, sigurno i bez skrivenih troškova kupiti svoj garderobni ormar, koji ćemo vam dostaviti u najkraćem mogućem roku. Telefonom (099 35 71 680) ili e-poštom (info@furnitura.hr) će vam Furniturin stručno osposobljen tim savjetovati te za vas pronaći najbolje rješenje za pohranu u vašem domu ili uredu.

Neka red postane užitak i neka bude užitak pogledati pažljivo uređen dom!

Najniža cijena

Najniža cijenaUštedite, jer za sav namještaj garantiramo najnižu cijenu u Hrvatskoj.

Dostava već od 6,50 €

Dostava već od 6,50 €na cijelu narudžbu ili besplatna za narudžbe iznad 650,00 €.

100% sigurnost

100% sigurnostProizvod možete vratiti u roku 15 dana od primitka pošiljke.

Stručno savjetovanje

Stručno savjetovanjeLjubazno i stručno savjetovanje pri svakom koraku Vaše kupnje.