Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvođač Jela

DODATAN 1-DJELNI MODULARNI ORMAR KALLA GALA

Kratki opis

Dodatan jednodjelni garderobni ormar KALLA GALA dio je modularnog sistema, gdje možete sebi sastaviti garedrobni ormar iz snova, prema vašim željama i potrebama! Ormar je namjenjen kao dodatak za dvo ili trodjelni ormar KALLA GALA i uključuje 3 police te jednu šipku za vješanje. Vrata sadrže funkciju tihog zatvaranja za lakšu svakodnevnu upotrebu! Ormar je središnji modul, koji ne sadrži bočne stranice, te tako nije namijenjen za samostalnu upotrebu.

Web cijena: 1.083,16 kn

Redovna cijena: 2.083,00 kn
Uštedite 999,84 kn (48%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 99,00 kn

Detalji

Dodatan jednodjelni garderobni ormar KALLA GALA dio je modularnog sistema, gdje možete sebi sastaviti garedrobni ormar iz snova, prema vašim željama i potrebama! Ormar je namjenjen kao dodatak za dvo ili trodjelni ormar KALLA GALA i uključuje 3 police te jednu šipku za vješanje. Vrata sadrže funkciju tihog zatvaranja za lakšu svakodnevnu upotrebu! 

Cjelokupnu kolekciju KALLA GALA, uključujući garderobne ormare, možete pogledati OVDJE. Dodatno možete naručiti još manje police i ukrasni okvir sa ili bez rasvjete.

Ormar je središnji modul, koji ne sadrži bočne stranice, te tako nije namijenjen za samostalnu upotrebu.

ELEGANTNA SPAVAĆA SOBA, DIZAJNIRANA PREMA VAŠIM ŽELJAMA

Spavaća soba KALLA GALA dostupna je u kombinaciji bež boje u visokom sjaju te pacifičkog oraha, koja vašoj spavaćoj sobi doda više elegancije i topline. U liniji KALLA GALA dostupni su brojni artikli između kojih možete slobodno birati i tako sebi stvoriti unikatnu spavaću sobu, prilagođenu vašim željama i potrebama!

TIHO ZATVARANJE ZA LAKŠU I DUGOTRAJNU UPOTREBU

Svi artikli kolekcije KALLA GALA opremljeni su sa mehanizmom za tiho zatvaranje, koji omogućuje lakšu svakodnevnu upotrebu, a ujedno i sprjećava nastajanje oštećenja, pa će vaš namještaj tako ostati lijepo očuvan još niz godina!

VISOKI SJAJ ZA SVIJETLU I ČISTU SPAVAĆU SOBU

Kolekcija KALLA GALA dostupna je u kombinaciji pacifičkog oraha i bež boje u visokom sjaju, koja omogućuje da se svjetlost odbija od namještaja, zbog ćega spavaća soba izgleda veće, svijetlije i čišće. Spavanje i odmaranje u ovoj spavaćoj sobi, bit će biti pravi užitak!

Boja:

  • Pacifički orah
  • Bež boja u visokom sjaju

Materijal:

  • Oplemenjena iverna ploča debljine 18 mm

Funkcija:

  • Tiho zatvaranje
  • Modularni sistem namještaja

Dimenzije:

  • Širina 45 cm 
  • Visina 224 cm 
  • Dubina 56 cm 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju