Crni petak! Super popusti do -80%.
Svaku kupnju iznad 150 hrk nagrađujemo sa POKLONOM!

Samo još
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvođač Jela

2-DJELNI MODULARNI GARDEROBNI ORMAR KALLA GALA

Kratki opis

2-djelni ormar KALLA GALA dio je modularnog sistema garderobnih ormara, gdje možete sastaviti vaš unikatan ormar iz snova! 2-djelni ormar sadrži 2 vrata te dvije ladice sa funkcijom tihog zatvaranja, koja sprječava nastajanje oštećenja i omogućuje lakšu svakodnevnu upotrebu. U unutrašnjosti nalazi se jedna polica te jedna šipka za vješanje odjeće.

Web cijena: 2.397,20 kn

Redovna cijena: 4.610,00 kn
Uštedite 2.212,80 kn (48%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 189,00 kn

Detalji

2-djelni ormar KALLA GALA dio je modularnog sistema garderobnih ormara, gdje možete sastaviti vaš unikatan ormar iz snova! 2-djelni ormar sadrži 2 vrata te dvije ladice sa funkcijom tihog zatvaranja, koja sprječava nastajanje oštećenja i omogućuje lakšu svakodnevnu upotrebu. U unutrašnjosti nalazi se jedna polica te jedna šipka za vješanje odjeće, pa će vaša odjeća tako uvijek biti organizirana i uredno pospremljena!

Ormaru možete dodati još dodatan jednodjelni ili dvodjelni garderobni ormar, velike police te ukrasni okvir sa ili bez rasvjete. Sve proizvode možete pogledati OVDJE, a za više informacija možete nam se obratiti putem maila info@furnitura.hr ili nazvati na 099 35 71 680.

ELEGANTNA SPAVAĆA SOBA, DIZAJNIRANA PREMA VAŠIM ŽELJAMA

Spavaća soba KALLA GALA dostupna je u kombinaciji bež boje u visokom sjaju te pacifičkog oraha, koja vašoj spavaćoj sobi doda više elegancije i topline. U liniji KALLA GALA dostupni su brojni artikli između kojih možete slobodno birati i tako sebi stvoriti unikatnu spavaću sobu, prilagođenu vašim željama i potrebama!

TIHO ZATVARANJE ZA LAKŠU I DUGOTRAJNU UPOTREBU

Svi artikli kolekcije KALLA GALA opremljeni su sa mehanizmom za tiho zatvaranje, koji omogućuje lakšu svakodnevnu upotrebu, a ujedno i sprjećava nastajanje oštećenja, pa će vaš namještaj tako ostati lijepo očuvan još niz godina!

VISOKI SJAJ ZA SVIJETLU I ČISTU SPAVAĆU SOBU

Kolekcija KALLA GALA dostupna je u kombinaciji pacifičkog oraha i bež boje u visokom sjaju, koja omogućuje da se svjetlost odbija od namještaja, zbog ćega spavaća soba izgleda veće, svijetlije i čišće. Spavanje i odmaranje u ovoj spavaćoj sobi, bit će biti pravi užitak!

Boja:

  • Pacifički orah
  • Bež boja u visokom sjaju

Materijal:

  • Kvalitetna MDF ploča
  • Oplemenjena iverna ploča

Funkcija:

  • Tiho zatvaranje
  • Modularni sistem garderobnih ormara

Dimenzije:

  • Širina 92 cm 
  • Visina 224 cm 
  • Dubina 57 cm 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju