Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvođač Jela

ORMAR SA KLIZNIM VRATIMA KALLA GALA 180 CM

Kratki opis

Treba vam funkcionalan i svestranski garderobni ormar? Ormar KALLA GALA je 2-djelni ormar sa kliznim vratima, koji u unutrašnjosti ima čak 6 polica te 2 šipke za vješanje, tako da će vaša odjeća uvijek biti uredno pospremljena te dobro organizirana. Zbog svog jednostavnog dizajna, možete ormar koristiti u spavaćoj sobi, dječjoj sobi ili čak predsoblju, jer se odlično uklapa u različite prostore!

Web cijena: 4.092,40 kn

Redovna cijena: 7.870,00 kn
Uštedite 3.777,60 kn (48%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 349,00 kn

Detalji

Treba vam funkcionalan i svestranski garderobni ormar? Ormar KALLA GALA je 2-djelni ormar sa kliznim vratima, koji u unutrašnjosti ima čak 6 polica te 2 šipke za vješanje, tako da će vaša odjeća uvijek biti uredno pospremljena te dobro organizirana. Zbog svog jednostavnog dizajna, možete ormar koristiti u spavaćoj sobi, dječjoj sobi ili čak predsoblju, jer se odlično uklapa u različite prostore! Vrata ormara sadrže funkciju tihog zatvaranja, koja pridonosi lakšoj svakodnevnoj upotrebi te sprječava nastajanje oštećenja. Vanjski dijelovi namještaja premazani su UV lakom, koji je od ostalih lakova otporniji na vlagu, ogrebotine te oštečenja, pa će tako vaš namještaj ostsati sačuvan duže vremena! 

Za dodatnu funkcionalnost možete ormaru dodati još više polica te ugradni ladičar. Dodatke možete pogledati OVDJE

VISOKI SJAJ ZA SVJETLU TE ČISTU SPAVAĆU SOBU

Kolekcija KALLA GALA je dostupna u kombinaciji pacifičkog oraha i bež boje u visokom sjaju, koji omogućava, da se svjetlost odbija od namještaja, zbog čega će vaša spavaća soba izgledati veća, svjetlija i čišća. Spavanje i odmaranje će u ovoj spavaćoj sobi biti prava milina!

TIHO ZATVARANJE ZA LAKŠU I DUGOTRAJNU UPOTREBU

Svi artikli kolkcije KALLA GALA opremljeni su sa mehanizmom za tiho zatvaranje, koje omogućava lakšu svakodnevnu upotrebu, a ujedno sprječava nastajanje oštećenja, zato će vaš namještaj duže vremena ostati dobro očuvan. 

ELEGANTNA SPAVAĆA SOBA, OSNOVANA PREMA VAŠIM ŽELJAMA

Spavaća soba KALLA GALA dostupna je u kombinaciji bež boje u visokom sjaju i pacifičkog oraha, koji u vašu spavaću sobu doda više elegance i topline. U liniji KALLA GALA dostupni su brojni artikli, među kojima možete birati, te tako sebi stvoriti unikatnu spavaću sobu, prilagođenu vašim željama i potrebama!

Boja:

  • Pacifički orah
  • Bež boja u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča debeljine 18 mm

Funkcija:

  • Tiho zatvaranje

Dimenzije:

  • Širina 182 cm
  • Visina 224 cm 
  • Dubina 61 cm 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju