Napokon je stigao studeni, a u salonu namještaja Furnitura neće biti nimalo tmurno i sivo, već veselo i poskočno. Crni petak tj. Black Friday je već pred nama!

Ovo je vrijeme nevjerojatnih kupnji, sjajnih prilika i zaista idiličnih cijena! Zato je pametno to iskoristiti i prije Nove godine urediti svoj dom po svom ukusu. Džep će vam biti zahvalan, ali i vaši najmiliji - jer će vam Crni petak ostaviti dovoljno sredstava da bez problema kupite sve božićne i novogodišnje darove i poslastice.

Šta je uopće Crni petak?

Crni petak je izraz koji se koristi za opisivanje posebnog shopping događaja koji se, barem u Sjedinjenim Državama, odakle je i nastao, obično održava dan nakon Dana zahvalnosti. Dan zahvalnosti održava se svake godine četvrtog četvrtka u studenom, pa će Crni petak ove godine pasti 24.11.! Ne samo u Americi, već u mnogim dijelovima svijeta, ovaj dan označava početak sezone blagdanske kupovine i poznat je po nevjerojatnim popustima.

Povijest Crnog petka potječe iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, odnosno iz financijskog svijeta. Na Crni petak trgovci nude velike popuste ili promotivne cijene na mnoge proizvode, uključujući i skuplje proizvode poput moderne elektronike, namještaja i ostalog pokućstva za dom. Obično su popusti na ovaj dan toliko ludi da ne možete vjerovati svojim očima!

Značajno je, da su na Crni petak trgovine preplavljene potrošačima koji čekaju u dugim redovima čak i prije nego što se otvore vrata. Barem je tako u Americi. Ali kod nas u Salonu namještaja Furnitura je to drugačije! Naš Crni petak iznenadit će vas sa više toga, ne samo cijenama!

Crni petak u salonu namještaja Furnitura neće trajati samo jedan dan

S obzirom da stvarno nismo ljubitelji pritiska i s obzirom da želimo biti dostupni našim kupcima 365 dana u godini sa svim našim dodanim vrijednostima (besplatno savjetovanje, mogućnost 3D renderiranja nekih prostorija, često besplatna dostava, brza dostava itd.) ), Black Friday će kod nas krenuti malo ranije, a i trajat će malo duže nego što ste navikli. Sjajno, zar ne?

Zašto smo donijeli ovu odluku? Jednostavno zato što želimo da svaki naš kupac u miru dođe do svog namještaja za dom, ured ili vrt! Kupnja namještaja doista nije isto što i kupnja ručka na putu do posla – morate odvojiti vrijeme za kupnju novog namještaja! Pored ludih promotivnih ponuda Crnog petka, darujemo vam ovo vrijeme, jer želimo da sve dobro razmislite, isplanirate, nazovete nas - i tek onda obavite svoju dugo očekivanu kupnju! Naše zadovoljstvo ovisi o vašem, stoga nam je u interesu da svi uživaju u Crnom petku!

Internetnom kupnjom izbjegavate velike gužve

Crni petak inače prati velika gužva, a mnogi ljudi znaju biti pomalo nestrpljivi i nervozni na ovaj dan. Ali kod nas to nećete doživjeti jer smo kupnju učinili udobnom bez pritiska, stresa, gužve i naelektrizirane atmosfere. Kod nas ćete u samo nekoliko klikova dobiti namještaj iz snova po nevjerojatnim cijenama. Naš Crni petak odvijat će se u potpunosti online - ugodno, pristupačno i opušteno!

Sve za dom, ured i vrt po cijenama kakve još niste vidjeli

Tijekom Black Friday kupnji kod nas ćete dobiti popuste o kojima možete samo sanjati! Napokon ćete jednostavno, bezbrižno i bez većih odricanja moći preurediti ili obnoviti prostore svog doma i ureda! A također i vrt - iako se trenutno ne čini tako, proljeće će vrlo brzo ponovno stići!

Predlažemo da se prvo pobrinete za osvježeni izgled spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, dječje sobe, hodnika ili kupaonice. Pritom ne zaboravite na sitne svakodnevne detalje koji uz malo ulaganja i truda mogu unijeti prekrasan ugođaj u dom. Zanimljiv tabure, lijepo ogledalo ili unikatni zidni sat mogu učiniti čuda.

Moderan, suvremen i kvalitetan namještaj udaljen je samo nekoliko klikova i na Crni petak

Zašto kupovati kod nas na Crni petak? Iako smo ovo već detaljno napisali gore, ali da vam damo sažetak:

1. Mi smo pouzdani online trgovac namještajem s najizvrsnijim recenzijama, najvećom ponudom i najzadovoljnijim kupcima! Također smo prva online trgovina namještajem u Sloveniji - na usluzi smo vam već više od 13 godina!

2. Black Friday kupnja kod nas ima dodatnu vrijednost i nudi niz pogodnosti (kao što su: mogućnost plaćanja na rate, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, brza dostava, često besplatna dostava, mogućnost besplatnog 3D renderiranja kuhinje)

3. Besplatni savjeti našeg stručno osposobljenog tima dostupni su vam cijelo vrijeme tijekom Black Friday online kupovine (telefon: 099 357 1680, e-mail adresa: info@furnitura.hr ili putem kontakt obrasca).

4. Kod nas ćete dobiti daleko najveće popuste, vrtoglave akcije i najbolje uvjete kupnje!

5. I na Crni petak kod nas će kupnja teći mirno, promišljeno, sigurno i ugodno.

Naravno, ne čekajte predugo prije kupovine. Zalihe su i kod nas ograničene, tako da vriijedi pravilo ko prvi dođe, prvi dobije. Možete naravno kupiti i zadnji, samo probajte uhvatiti ovo nevjerojatno vrijeme gigantskih ušteda i ludih popusta!