Odgovarajuća uredska oprema ključna je za vašu dobrobit i kvalitetan rad. Iako je veći naglasak na opremanju drugih prostora, logično je posvetiti dodatnu pažnju i uredu u kojem svakodnevno provodimo najmanje osam sati. Radni prostor mora biti uređen i smisleno opremljen, jer to omogućuje pravilno kretanje i produktivan rad.

Pobrinite se da vaš ured bude ugodan i udoban, pa će i vaš posao biti dobro obavljen. Omogućite uspjehu slobodan put s uredskom opremom. U ovom članku otkrivamo na što trebate obratiti pažnju pri kupnji uredske opreme i kako odabrati pravi uredski namještaj. Da biste stvarno uživali u svom radnom okruženju, razmotrite faktore navedene u nastavku.

Uredska oprema kao nepogrešiv element vašeg ureda

Zbog povećanih opterećenja na radnom mjestu i prisilnog nepravilnog držanja se svako od nas prije ili kasnije suoči sa stresom i bolovima u kralježnici ili vratu. Da biste lakše podnijeli pritisak, i sve što dolazi uz njega, optimizirajte svoj prostor za rad sjedeći. Izborom prilagođenog i zdravlju ugodnog namještaja ćete se osjećati bolje dok radite.

Odgovarajuća oorama za ured je sve što trebate da vaš uredb ude funkcionalan. Najosnovnija oprema je svakako uredski stol, uredska stolica, ladičar, uredski ormar i druga oprema, kao što su računar i printer.

Kako izabrati opremu za ured?

Kako bi vaš posao tekao nesmetano i produktivno, osigurajte si prikladnu radnu atmosferu u svom uredu ili kućnom prostoru i povećajte svoju produktivnost pravilnim odabirom i rasporedom uredskog namještaja. Ali kako odabrati pravo?

Prilikom odabira potrebno je voditi računa o kriterijima kao što su udobnost, kvaliteta materijala, kompatibilnost uredske opreme te vlastite želje i potrebe. Koraci koji će vam pomoći da odaberete pravi namještaj za kućni ured za vaš kućni ured iz snova su:

Odredite prave dimenzije tj. veličinu opreme

Prije kupnje uredske opreme napravite tlocrt prostorije. Uz pomoć crteža lakše ćete predvidjeti i planirati raspored prostora koji želite opremiti. Da biste to učinili, prvo morate odrediti kapacitet prostora, što će vam dati bolju predodžbu o stilu i veličini namještaja koji bi trebao odgovarati uredu. Odaberite uredsku opremu koja će odgovarati drugom namještaju i osigurati dovoljno prostora za kretanje. Možete birati između komada različitih oblika i veličina. Ako je potrebno, opremite sobu akustičnim zidovima.

Potražite provjerenog prodavala uredske opreme

Uredski namještaj možete kupiti u fizičkoj trgovini ili naručiti putem interneta. Prednosti online kupovine su pristupačne cijene, brza i pouzdana kupnja. Furnitura je jedan od najpouzdanijih trgovaca sa širokim izborom kvalitetnih proizvoda. O tome svjedoče brojne nagrade i titule koje smo osvojili 2014. i 2015. godine, kada smo proglašeni najpouzdanijim trgovcem, a Furnitura je tri puta bila internetski trgovac godine (2012., 2013., 2018.). Kako bismo vam olakšali odabir, obratite se našim savjetnicima koji su dostupni putem telefona (099 357 1680), e-maila (info@furnitura.hr) i putem kontakt forme.

Osigurajte si funkcionalnost in udobnost

Uredska oprema mora biti iznimno praktična i laka za korištenje. Naravno, visokokvalitetni materijali također igraju važnu ulogu u osiguravanju čvrstoće i trajnosti opreme. Prije kupnje provjerite odgovara li namještaj vašim radnim zahtjevima. Imajte na umu predstavu prostora i polica, koji će pomoći u cjelokupnom rasporedu i opremanju. Provjerite da li će se namještaj koji budete izabraliuklopiti u vaš ured.

Dugotrajno sjedenje za stolom uzrokuje bolove u kralježnici, vratu i lumbalnoj regiji. Uzrok leži u prisilnom i nepravilnom držanju. Nekoliko sati sjedenja dnevno tijekom godina uzrokuje probleme s leđima. Bilo da se radi o uredskom stolu ili drugoj uredskoj opremi (namještaju), udoban namještaj je onaj koji će vam pomoći da održite kondiciju i osigurate si pravilno držanje tijela. Uz pomoć pravilno i ergonomski dizajniranih uredskih stolica smanjit ćete rizik od ozljeda poput klizanja diskova, upale u području ramena, bolova u vratu, ramenima i leđima. Udobnost i funkcionalnost prioriteti su kupnje uredskog namještaja. Zato je tim važnije da odaberete kvalitetne i nadasve korisne uredske ladičare i ormare, uredske stolove i stolice, kao i ostalu opremu i dodatke kojima ćete organizirati svoj ured.

Izaberite materijal i boju opreme za ured

Budući da je kupnja namještaja dugoročna investicija, birajte kvalitetne, izdržljive i održljive materijale. Preporučljivo je odabrati tkaninu koja pruža udobnost u svim godišnjim dobima. Uzmite u obzir i učestalost korištenja. Ako češće koristite namještaj, odaberite onaj koji nudi veću kvalitetu, inače se možete odlučiti za povoljniju opciju. Osim aspekta upotrebljivosti, ne zaboravite i estetski aspekt. Izgled vaše opreme definiran je bojama i materijalima, stoga ne zaboravite na vizualnu privlačnost koja mijenja cjelokupnu sliku ureda. Namještaj treba uskladiti s drugim dekorima. Birajte od raznih svijetlih mat boja sve do modernog dizajna.

Proučite značaj uredske stolice

Da li se i vi pitate, zašto je odabir kvalitetne stolice toliko bitan?

Udobnost i podrška tijelu

Kvalitetne uredske ili direktorske stolice pružaju udobnost tijekom rada, pružajući potporu vratu, lumbalnom dijelu leđa i pružaju maksimalnu udobnost vašoj kralježnici s pjenom ili drugim mekim podlogama. Prilagođene stolice rasterećuju kralješke i sprječavaju ozljede kralježnice koje su posljedica dugotrajnog sjedenja.

Prednosti uredskih stolica Furnitura:

- Ergonomski dizajn pruža potporu kralježnici i nudi udobnost tijekom sjedenja.

- Potiču uspravno držanje i smanjuju bolove u vratu, leđima i ramenima.

- Okretne stolice povećavaju protok krvi u lumbalnoj regiji te poboljšavaju koncentraciju i opštu dobrobit tijekom rada.

- Okretnost, visoki naslon, mehanizmi za podizanje i podešavanje visine omogućuju udobno sjedenje.

- Kvalitetu osiguravaju razni prozračni materijali, poput mrežaste tkanine, koja također osigurava dugotrajnu očuvanost.

- Podloge i presvlake nude više udobnosti i moderan izgled.

- Modni oblici, raznolike palete boja i različiti materijali poboljšavaju izgled vašeg ureda.

- Kvalitetne stolice po pristupačnim cijenama.

- Široka ponuda uredskih, direktorskih, konferencijskih i računarskih stolica.

Smanjite razinu stresa i osigurajte udobnost! Birajte među najpopularnijim uredskim stolicama.

Ergonomska prilagođenost uredskog namještaja

Dobra stolica omogućuje kretanje zdjelice, istovremeno uravnotežuje tijelo i glavu, a također jača mišiće tijekom sjedenja. Prepustite se Furniturinom velikom izboru ergonomskog uredskog namještaja renomiranih proizvođača, te se, osim estetskog izgleda, brinete i o svom dobrom osjećaju nakon višesatnog rada.

Odredite cijenu uredske opreme

Prije opremanja ureda isplanirajte svoj proračun i držite ga se. To će spriječiti impulzivnu kupovinu i pomoći vam da odredite razumnu cijenu uredske opreme. Odaberite pristupačnu uredsku opremu i informirajte se o troškovima dostave i montaže. Također, svakako kupite ono što ste naumili i usredotočite se upravo na to.

Nabavite kvalitetne proizvode po cijenama "ugodnim za novčanik". Kupnjom putem interneta dobivate više za svoj novac, jer imate akcijske cijene i bolji uvid u ponudu koja je dostupna. Osim toga, Furnitura vam nudi 100% najniže cijene.

Ako ste i vi odlučili izgraditi svoj kućni ured, posjetite web stranicu Furnitura i ne propustite bogatu ponudu uredskog namještaja. Tamo ćete pronaći bogat izbor uredske opreme i prodaju eksponata.

--

Ukoliko trebate pomoć, ili želite savjet pri izboru uredskog namještaja, kontaktirajte nas preko kontakt forme i emaila info@furnitura.hr ili nas nazovite preko telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom!