Za Furnituru su godinu 2022 obilježili naporan rad, brojne inovacije za kupce i, naravno, mnogi trenuci na koje smo veoma ponosni. Prije svega, čast nam je što i vi možete uživati ​​u plodovima našeg truda i promišljenih odluka - u obliku pažljivo dizajniranog i visokokvalitetnog namještaja za vaš dom.

Koje su to glavne prekretnice namještaja koje su oblikovale prošlu godinu i koje će također obogatiti domove brojnih novih korisnika u 2023.?

img alt=

Kuhinje, koje će vas očarati – JELA

Jedan od naših glavnih asova svakako su kuhinje srpskog proizvođača Jela Jagodina, koji je na tržištu od 1991. godine. Njihove su se kuhinje ukorijenile u srcima slovenskih i hrvatskih korisnika ponajviše zbog svoje kvalitete, trajnosti i relativne cjenovne pristupačnosti. Stoga ne čudi da su Jeline kuhinje najprodavanije kuhinje i kod nas.

img alt=

Postojećim linijama - Lira, Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen i Tara - pridružile su se Infinity i Invictus 2022. godine. Obje karakterizira moderan stil namještaja u bijeloj, antracit ili kašmir boji. Tako smo našoj kolekciji vrhunskih kuhinja dodali još dva moderna predstavnika kuhinja bez ručkica koje će ubuduće veseliti sve one koji kunu u funkcionalnost i estetsku savršenost.

Dnevne sobe od kojih zastaje dah

Dnevne sobe iz naše ponude objedinjuju značajke poput udobnosti, kvalitetnih materijala i sofisticiranog dizajna. I u ovoj kategoriji Jela dokazuje da odabirom njihovog namještaja jednostavno ne možete pogriješiti. Krajem godine stoga predstavljamo dnevnu sobu Radda Avis koja je dostupna u kombinaciji bijele boje visokog sjaja i pacifik oraha koja unosi eleganciju i 'wow efekt' u svaki dom.

img alt=

Točku na i dale su linije namještaja za dnevne sobe poljske tvrtke Eltap - Lanzzi i Avorio. U pitanju su elementi izrazito čistih linija i futurističkog dizajna koji stvaraju sklad u svakom modernom dnevnom boravku.

Vrlo pristupačne dnevne sobe Helvetia također smo obogatili atraktivnim novitetima. Sada su uz već dobro poznatu postojeću ponudu dostupne i linije Larona, Sintra, Kanton, Buffalo i Helio.

img alt=

Tako je naša online trgovina postala bogatija za dobar broj klasičnih, ali i modernih komada namještaja, koji će zasigurno krasiti mnoge dnevne sobe u 2023. godini.

Nova kupaonica: trenuci samo za vas

Naš tim nije zaboravio ni najintimniji prostor vašeg doma - kupaonicu. Inovacije su uvedene i na području kupaonskog namještaja te vam predstavljamo nove atraktivne kolekcije Idea, Sole i Armonia.

img alt=

Riječ je o minimalističkim i futurističkim kupaonskim komadima u boji koje će posebno cijeniti ljubitelji moderno dizajniranog namještaja. Neutralne boje i nijanse drva obilježit će 2023. godinu i vladati svakom modernom kupaonicom.

Za male skorojeviće

I najmlađi dolaze u naš salon o svom trošku. Itekako smo svjesni važnosti odrastanja u ugodnom i sigurnom okruženju. Tome ključno pridonosi i pravilno opremljena dječja soba, koja mališana prati sve do tinejdžerskih godina, kada nažalost mi roditelji više nemamo nikakav utjecaj na izgled njihovog kutka.

Dok vaša riječ i dalje vrijedi, pozivamo vas da pogledate naše nove proizvode. Vaši će mališani zasigurno biti impresionirani širokim izborom novih BMS kreveta. U ponudi ćete pronaći sve od kultnih kreveta na kat, praktičnih kreveta s ladicama i dječjih kreveta koji podsjećaju na brzi trkaći auto ili udoban dom.

img alt=

Za najmlađe princeze preporučamo krevete Lilly blagih linija i nježnih pastelnih boja, a za one nestašne krevete Leo. Za malo stariju djecu dostupni su minimalistički kreveti Luca od pravog drva.

Odmorni u novu godinu

Budući da dom tretiramo holistički, pristupili smo i osvježavanju naše već raznolike ponude spavaćih soba. U sve linije spavaćih soba Jela dodana je dodatna dimenzija okvira kreveta - uz krevet širine 160 cm sada je dostupan i veći krevet širine 180 cm. U Furnituri smo raširenih ruku dočekali dolazak nove Jeline linije Kalla Avis koja spaja jednostavan, moderno dizajniran i funkcionalan namještaj za spavaće sobe. U prvom planu su elementi namještaja u kombinaciji bijele boje visokog sjaja i drva.

img alt=

Ali ne smijemo zaboraviti spavaće sobe poljskog proizvođača Helvetia, koje su poznate po svom modernom i korisnom dizajnu, koji si svatko može priuštiti. Od sada možete birati između novih linija pristupačnih spavaćih soba Evora, Bellagio, Century i Optima.

Hvala ekipa!

Kao prvi slovenski online ponuđač namještaja, Furnitura svojim kupcima nudi cjelovito, jednostavno i kvalitetno opremanje doma. Za izvrsnu uslugu Furniture posebno zahvaljujemo svim savjetnicima koji kupcima pružaju stručnu podršku i savjete pri odabiru unutarnje opreme.

img alt=

Uz pomoć našeg požrtvovnog tima uljepšali smo kuće ili stanove brojnih obitelji – time poboljšali kvalitetu života i bivanja. A to je ono što u našem salonu namještaja najviše vrijedi. Nema nas bez Vas, stoga se svakom kupcu iskreno zahvaljujemo.