Kažu da je dom tamo gdje je kuhinja. To je istina jer je kuhinja središte susreta obitelji i prijatelja te mjesto gdje se stvaraju ukusni obroci i nezaboravni trenuci.

Ako planirate renovirati ili čak prvi put kupiti kuhinju, jesen je pravo vrijeme za to! Najkvalitetniji modeli modernih kuhinja ponovno su na zalihama, a kupnju kuhinjskog namještaja upotpunjuju i zaista lijepi popusti! Naravno, najvažnije je odabrati kuhinju po svojoj mjeri! Prilikom odabira namještaja za kuhinju, koja je srce doma, osluškujte svoje potrebe i slijedite svoj ukus. Širok izbor prekrasnih kuhinja za svačiji ukus i budžet pomoći će vam da već danas ostvarite svoj san o savršenoj kuhinji. Barem ako prvo odvojite vrijeme i posvetite se svim za to potrebnim aktivnostima (pregled ponude, mjerenje, planiranje, kupnja)!

Kakva je vaša kuhinja iz snova?

Ono što je za nekoga iz snova, za drugoga može biti bez veze ili kič, a za trećeg nedostižno. Naše kuhinje dizajnirane su na način da objedinjuju najbolje karakteristike, zbog čega su privlačne vrlo širokom krugu kupaca. U kategorijama "klasične", "rustikalne kuhinje", "mini kuhinje", "kuhinje s otokom", "kutne ili L-kuhinje", "kuhinje po mjeri" sigurno ćete pronaći upravo onaj model koji će odgovarati dimenzijama vašeg kuhinjskog prostora i vašim zahtjevima u isto vrijeme.

1. Klasika nikada ne izlazi iz mode

Za one koji cijene tradicionalni stil i eleganciju tu su prekrasne klasične moderne kuhinje popularnog i izuzetno kvalitetnog proizvođača JELA. Drveni elementi, precizni detalji i bogata paleta boja karakteristike su koje će se savršeno uklopiti u svaki dom. Klasične kuhinje (najpopularniji je proizvođač Jela) nude više od funkcionalnog prostora za kuhanje, one su promišljeni i sofisticirani proizvodi industrije namještaja. Koja vam se najviše sviđa: kuhinja Riva, kuhinja Highline ili kuhinja Tara?

2. Mini kuhinje : pametno rješenje za manje prostore

Među najljepšim modernim kuhinjama, mini kuhinje su popularne i vrlo tražene zbog svoje praktičnosti jer se uklapaju i u najmanje prostore, a nerijetko su i izvrstan izbor pri opremanju raznih objekata za odmor. Bez obzira živite li u stanu ili maloj kući, mini kuhinje će vam omogućiti da iskoristite svaki centimetar dragocjenog prostora. Naš asortiman mini kuhinja prilagođen je potrebama suvremenog urbanog života - koji vam je stil najbliži: u bijeloj, bjež ili prirodnoj boji hrasta? Što kažete na dvobojnu kombinaciju?

3. Kuhinja sa otokom: Središte obiteljskog i društvenog života

Kuhinja s otokom postala je simbol modernog načina života – posebice u prostornijim domovima, ali i u manjim koji su funkcionalno osmišljeni. Kuhinjski otok iznimno je atraktivan jer je i društveni i kreativni centar. Oko njega se članovi obitelji i prijatelji okupljaju, druže i pripremaju razne specijalitete. Među modelima kuhinja s otokom posebno su popularne kutna kuhinja Invictus i kutna kuhinja Infinity.

4. Rustikalno, retro, starinsko?

Koji vam je izraz najbliži: rustikalno, retro ili starinsko? Sve rustikalne kuhinje koje dobijete kod nas vam istovremeno daju novo, funkcionalno i kvalitetno te na prvi pogled spajaju nemoguće. Dostupne su u raznim rasporedima, bojama i s brojnim domaćim detaljima koji kuhinju čine još ugodnijom.

5. Kuhinje po mjeri su sada dostupne svima

Nekada su kuhinje po mjeri većini bile nedostižne, no danas više nije tako. Novi način dizajniranja i proizvodnje modernog namještaja učinio je kuhinje po mjeri dostupnima svima. Budući da je moguće birati između zaista velikog broja modela, boja, dimenzija pojedinih kuhinjskih elemenata, raznih praktičnih dodataka i detalja, kuhinju po mjeri moguće je dočarati izuzetno brzo.

Šta ne smijete zaboraviti prije kupnje kuhinje?

Prije kupnje nove kuhinje ne zaboravite provjeriti uvjete kupnje! Uistinu nije svejedno koje pogodnosti i jamstva nudi odabrani trgovac. U salonu namještaja Furnitura uvijek se brinemo da naši uvjeti kupnje budu najbolji. Tako ove jeseni, osim raznih pogodnosti, nudimo i ekskluzivne popuste i pogodnosti koje će adaptaciju ili prvu ugradnju vaše kuhinje učiniti još lakšom i ugodnijom za vaš budžet.

A kvalitet, savjetovanje i 3D nacrt?

Kad kupujete novu kuhinju, kvaliteta je uvijek ključna. U online salonu namještaja Furnitura svjesni smo koliko je važno da vaša kuhinja bude izdržljiva i funkcionalna, zato surađujemo samo s vrhunskim proizvođačima namještaja koji koriste samo najbolje materijale i najnovije tehnologije. Na taj način svakom kupcu garantiramo da će u svojoj kuhinji uživati i vladati dugi niz godina.

Osim toga, prije kupnje vas besplatno savjetujemo i pronalazimo najbolje rješenje za vas. Naš tim je uvijek dostupan putem telefona ili maila. Njima možete bez brige povjeriti svoje dileme i očekivati najbolju ponudu. Pri kupnji izuzetno popularnih kuhinja Jela, koje su dostupne u blok sastavima ili po narudžbi, nudimo Vam i mogućnost besplatnog 3D nacrta.

Najbolje kuhinje od A do Ž po super cijenama dostupne su samo u online salonu namještaja Furnitura

Sada već znate da su najbolje kuhinje dostupne online, ali ne bilo gdje, već u salonu namještaja Furnitura! Kupnja nove kuhinje uvijek je veliki korak, stoga želimo da se tijekom cijelog procesa kupovine osjećate sigurno i sigurni u svoju odluku. Naš stručno kvalificirani tim uvijek vas je spreman savjetovati i pomoći pri odabiru kuhinje koja će zadovoljiti vaše potrebe i želje.

Kod nas ćete, osim nevjerojatnih popusta i čestih akcijskih ponuda, dobiti brojne pogodnosti. Mogućnost plaćanja na rate, mogućnost reklamacije proizvoda u roku od 365 dana, brza dostava, a često i besplatna dostava, detaljni besplatni savjeti, mogućnost 3D renderiranja pojedinih prostorija samo su neke od naših prednosti! Prije kupnje kuhinje ili drugog namještaja za dom, ured i vrt možete nas nazvati na broj telefona: 069 357 1680 ili nam pisati na e-mail adresu: info@furnitura.hr. Znate: Vaša savršena kuhinja udaljena je samo jedan klik!