Djeca zaista veliki dio dana provode u svojoj sobi. Ugodna dječja soba s odgovarajućim namještajem i praktičnim dodacima daje bebi, djetetu ili tinejdžeru prijatan osjećaj, osjećaj sigurnosti, praktičnosti, a ujedno osigurava da dijete nauči osnove samostalnosti kada mora brinuti se za red i čistoću u njoj.

img alt=

HappyKids kolekcija namještaja za nasmijano odrastanje

Dječji namještaj HappyKids namijenjen je djeci od prvih dana starosti do kasnog puberteta. U dječje sobe unosi vedrinu i toplinu, a svojom funkcionalnošću povećava djetetov osjećaj za urednost. U sobama opremljenim HappyKids namještajem uvijek je šareno, zabavno i kreativno. Dani su živi i razigrani, a noći slatke i mirne.

Brend HappyKids nudi komplete modernih dječjih soba kao i individualni namještaj, poput raznih dječjih kreveta, radnih stolova, ormara, noćnih ormarića i ostalog namještaja koji ne smije nedostajati u dječjoj sobi.

img alt=

Šarene dječje i mladenačke sobe

Osim iznimne funkcionalnosti u manjim ili većim dječjim sobama, kompleti dječjih soba osigurat će savršenu usklađenost namještaja, što će dječjoj sobi unijeti još više estetike i sklada. Jedna od prekrasnih dječjih soba koja na svakom komadu namještaja ima prekrasne detalje u obliku srca je dječja soba Jessy koja će dijete moći pratiti dugi niz godina jer osim prostranog ormara, police i ladičara, sadrži i dovoljno veliki krevet. Minimalistički dizajnirana velika dječja soba Ema, koja je dostupna i u manjem rasporedu kao dječija soba Ema – mali set, uklopit će se u svaki prostor. Dječiju sobu Kelly - siva krasi najnoviji skandinavski dizajn, a može se naručiti i u bijeloj kombinaciji.

img alt=

Individualni elementi za opremanje ugodne dječje sobe

Među pojedinačnim elementima dječjeg namještaja HappyKids, kojima možete opremiti ili nadopuniti dječju sobu, su krevetići za bebe, kreveti za djecu i tinejdžere, dječji stolovi i razna rješenja za odlaganje stvari.

Moderni kreveti za bebe

U prvim godinama života djetetu je potreban krevetić prave veličine, koji prije svega mora biti siguran i udoban. HappyKids krevetići dizajnirani su s velikom dozom estetike i osjećaja za djetetov unutarnji svijet. Možete birati između prekrasnog krevetića Kaja 120x60, krevetića Vivian 120x60 skandinavskog dizajna i drugih sigurnih i funkcionalno dizajniranih krevetića.

img alt=

Maštoviti dječji i mladenački kreveti

Kad prerastu svoje prve godine, djeca trebaju veći krevet. Najbolje je odabrati onaj koji će dijete pratiti do kasnog djetinjstva. Dječji krevet Dreamy (više boja i veličina) jedan je od popularnijih zbog sigurnosne ograde i dodane ladice, a osim toga dostupan je u bijeloj, plavoj, ružičastoj i zelenoj boji. Neki Dreamy kreveti imaju i naljepkicu sa strane, poput medvjedića, slona, ​​vile, princeze ili vatrogasnog vozila. Izuzetno maštovit krevet, koji je pravi hit među djecom, je dječji krevet Beti 200x90 (više boja), koji zahvaljujući izgledu kućice dodatno omogućuje stvaranje ugodne atmosfere za spavanje, učenje ili igru.

img alt=

Gdje staviti odjeću i igračke?

Dječja soba treba dobra rješenja za pohranu. Bez dječjeg ormara, poličara i ladičara poprilično ju je teško zamisliti – barem ako mislimo na stilski i funkcionalno uređenu dječju sobu. Primjeri dobrih rješenja za odlaganje su ormar Ema, prostrani poličar Jessy i šareni ladičar Dreamy (više boja). Igračke će pa dijete moći ostaviti u kolica za igračke Vivian.

img alt=

Školarci trebaju vlastiti stol

Kad dijete obuje školske cipele, krajnje je vrijeme da dobije svoj stol. On treba biti prostran, ali ne prevelik, kako bi mu bilo lakše stvarati i učiti. Primjeri dobrih dječjih stolova su radni stol Ema i radni stol Dreamy.

img alt=

HappyKids namještaj možete naručiti online jednim klikom

Visokokvalitetni dječji namještaj HappyKids jednim klikom možete sigurno naručiti u online trgovini Salon namještaja Furnitura i tako uštedjeti dragocjeno vrijeme koje biste radije proveli sa svojim djetetom. Naše prednosti su garantirano niske cijene, ali ne nauštrb kvalitete, 1 godina jamstva na sve proizvode, plaćanje na rate, stručno osposobljeno osoblje koje će Vas besplatno savjetovati putem telefona (099 357 1680) ili putem e-maila: info@furnitura.hr. Kod nas ste Vi i Vaša djeca uvijek dobrodošli!