Svi s nestrpljenjem iščekujemo prvi raspust u ovoj školskoj godini, kada ćemo ponovno moći doći do daha, družiti se s najdražima i pobrinuti se za sve ono za što nije bilo vremena.

No kako bismo se tijekom jesenskih praznika doista mogli posvetiti zabavnijim i ugodnijim stvarima, dobro je ranije se pobrinuti za temeljito čišćenje i renoviranje doma.

Budući da je jesen vrijeme kada smo ponovno unutra, dnevna soba u kojoj provodimo najviše vremena nakon posla i škole te vikendom najviše zove na osvježenje. Ponekad zaista nije potrebno puno sredstava ni vremena da ju oživite – gosti će biti oduševljeni promjenom, a vi još više!

img alt=

Kako ugodno i brzo uljepšati dnevni prostor?

Za stvarno ekspresno osvježenje dovoljno je, primjerice, jedan od zidova dnevnog boravka obojiti živom bojom, postaviti novo ogledalo, atraktivan zidni sat s retro štihom, možda novu sliku, zidnu naljepnicu, zanimljiv tabure ili drugi dodatak za dnevni boravak.

Na ovaj način, uz stvarno malo truda, vaša će dnevna soba zasjati u drugom svjetlu za manje od jednog dana.

Za dobar učinak je ponekad dovoljna i mala promjena

Ako niste spremni na potpunu obnovu dnevnog boravka, čak i mala promjena, primjerice, renoviranje samo određenog dijela dnevnog boravka, može biti iznimno funkcionalna i razveseljujuća. Novi stolić, na kojem često poslužujete goste, unijet će svježu energiju u sobu. Dostupni su moderni stolići raznih oblika i veličina: duguljasti, četvrtasti, okrugli, ovalni, čak i višedijelni, s puno prostora za odlaganje i drugi.

img alt=

Stol možete dodatno uljepšati jesenskim ukrasima ili mrtvom prirodom, a ispod stola postaviti tepih po vlastitom ukusu.

Nova sjedeća garnitura ili kauč sasvim mijenjaju energiju prostora

Jedina promjena može biti "samo" zamjena kauča, dvosjeda, trosjeda, sjedeće garniture ili fotelje na kojima inače provodimo najviše vremena u dnevnoj sobi. Takvo jesensko osvježenje najviše će se primjetiti u dnevnom boravku, ali i osjetiti jer udobnost nove sjedeće garniture ili nekog drugog luksuznog i mekanog komada namještaja brzo osvoji svaku našu ćeliju.

img alt=

Staru garnituru možete na kraći period ili privremeno obnoviti novom presvlakom ili prekrasnim ukrasnim jastucima.

Ako se zaista ozbiljno uhvatite renoviranja dnevne sobe

Ako ste inspirirani i spremni za pravu jesensku obnovu dnevnog boravka, u tome ćete najbrže uspjeti odlučite li se za odabranu kolekciju dnevnih soba. S kolekcijom ćete zaista dobiti nekoliko muva jednim udarcem jer jednokratnom kupnjom dobivate kvalitetne moderne elemente namještaja za dnevni boravak koji su nadopunjeni istim dizajnom pa vam zajednička nit neće pobjeći na bilo koji način. Prvo dobro izmjerite svoj prostor, proučite bitne detalje (gdje je prozor, gdje su vrata i sl.) i svoje želje.

img alt=

U kolekciji za dnevnu sobu najčešće se nalazi stolić za kavu, nekoliko ormarića, među kojima može biti komoda, vitrina, viši ili niži ormarići te razne police. Poličar ili regal često je dio dnevnog boravka, što daje dodatni red u sobi. Izdržljiv i moderan dnevni regal može se kupiti i zasebno. Sjedeću garnituru je uvijek potrebno posebno kupovati, što je ujedno i najrazumnije jer bi u ovako raznolikoj ponudi unutar kolekcije bilo teško zadovoljiti široki krug ljudi.

Kakav tip dnevne sobe je trenutno popularan?

Trendov modernih i funkcionalnih dnevnih soba već nekoliko godina predstavljaju moderne, raznolike i kvalitetne dnevne sobe brenda Jela koje imaju niz dobrih osobina među kojima su moderan dizajn, njemački materijali i tiho zatvaranje svih ladica i vrata.

img alt=

Kada renovirate, ne zaboravite!

Kada budete renovirali svoju dnevnu sobu, ne zaboravite pozvati prijatelje. Nemojte stati samo na dobrim namjerama ili lijepim riječima! Pozovite ih barem na kavu ili čaj uz kestene i šarmirajte ih svježom energijom svoje dnevne sobe.

Gdje možete naću kvalitetnu i cjenovno ugodnu dnevnu sobu?

Na internetu je definitivno najbolji izbor dnevnih soba. Brzo, sigurno i povoljno do svog savršenog dnevnog boravka doći ćete uz provjerenog online ponuđača! Znate li da smo mi, Salon namještaja Furnitura, prvi online trgovac namještajem u Sloveniji?

Povjerenje nam je ukazalo već više od 60.000 kupaca koji uvijek mogu birati između više od 25.000 proizvoda! Kod nas se izuzetno isplati kupnja namještaja za dnevni boravak i ostale prostore doma, ureda ili vrta, jer nudimo brojne pogodnosti, uključujući mogućnost obročne otplate, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, brza isporuka i dobava, česta besplatna dostava i brojne promotivne ponude.

img alt=

Naš tim uvijek će se rado pobrinuti za Vas izvrsnim prijedlozima, idejama i rješenjima. Za informacije o našoj ponudi koja se ažurira svaki tjedan ili ostale informacije kontaktirajte, nazovite nas na broj telefona: 099 357 1680 ili nam pišite na e-mail adresu: info@furnitura.hr.