Opremanje doma uvijek je pomalo naporno, ali puno zanimljivih ideja i drugačijih ideja. Useljenje u novi ili tek renovirani dom donosi one unutarnje iskre uzbuđenja, ali samo ako je opremanje uspješno izvedeno.

Kakvo je to uspješno opremanje?

Uspješno opremanje doma - bilo stana ili kuće - ono je koje nas na kraju nagradi potpunim zadovoljstvom bez grižnje savjesti, nelagode, nezadovoljstva ili čudnog osjećaja negdje u pozadini - bilo zbog ne baš pravog odabira, visoke cijene namještaja ili nečeg drugog. Kako bi opremanje stana bilo doista uspješno, prvo je potrebno odabrati najbolji namještaj za sve prostorije u domu. To znači namještaj koji stilom i dimenzijama savršeno pristaje pojedinoj prostoriji, a istovremeno je kvalitetan i pristupačan ( a ne potcjenjen!). U usporedbi s brojnim popularnim ponuđačima namještaja, pokazalo se da je ponuda salona namještaja Furnitura najopsežnija po modernom izgledu, izvrsnoj kvaliteti i iznimno pristupačnim cijenama. Zapravo, kod Furniture za istu cijenu dobivate mnogo više nego kod drugih trgovaca namještajem. Prije svega, od nas dobivate kvalitetniji proizvod, bilo da se radi o kuhinji, blagovaonici, dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kupaonici ili bilo kojem drugom dijelu doma.

Na tržištu postoji iznimno kvalitetna linija proizvoda koja će se savršeno pobrinuti za opremanje baš svake prostorije u domu. Pitate li se koja je to?

img alt=

Postoji li univerzalno rješenje za moderno opremanje svih prostorija u domu?

Naravno, postoji! Popularni brend namještaja Jela odgovor je na ovo pitanje! Riječ je o izuzetno kvalitetnoj liniji proizvoda koja će se na moderan i visokoestetski način pobrinuti za izgled Vašeg doma. Ovaj brend s tradicijom dugom više od 30 godina karakteriziraju visokokvalitetni i izdržljivi njemački materijali, meko zatvaranje svih ladica i vrata, te tehnologija UV lakiranja i samim time dulji vijek trajanja.

Šta preporučujemo za renoviranje ili opremanje kuhinje?

Bez obzira na to hoćete li renovirati samo kuhinju ili sve prostore u domu uključujući i nju, preporučujemo da posebnu pozornost obratite na kuhinje Jela koje se najčešće pokažu kao najbolji izbor.

Kuhinje Evergreen i Tara, primjerice, savršene su za opremanje domova u zimzelenim bojama - dostupne su u više boja i dimenzija, uključujući kutnu postavu ili s otokom. Za opremanje domova koji zaista žele ići u korak s vremenom se pa preporuča odabrati kuhinje bez ručkica Infinity ili Invictus.

Ako tražite kuhinju po bojama

Možda ste već odlučili koja će boja dominirati u vašoj kuhinji. Kako bismo vam olakšali odabir, izdvojili smo nekoliko prekrasnih modela koji vas fasciniraju izgledom, kvalitetom i funkcionalnošću.

U bijeloj boji oduševljavaju…

Za ljubitelje bijelog namještaja najbolji izbor među kuhinjama su kuhinje Lira, Riva, Modern, Highline i Infinity koje se izvrsno slažu s kolekcijama Avis, Piano i Stela. Elementi kuhinje Jela mogu se kupiti i pojedinačno, što daje još veće mogućnosti raznih kombinacija i stvaranja čak i naizgled nemogućih rješenja.

img alt=

U bež boji nadahnjuju…

Prekrasne kuhinje Lira i Modern dostupne su u bež boji visokog sjaja, a kuhinja Invictus u mat verziji koja se izuzetno dobro slaže s kolekcijama namještaja Piano i Gala.

img alt=

Za ljubitelje tamnijih nijansi

Za one koji vole moderne kuhinje u tamnijoj nijansi, najbolji izbor su kuhinje Highline i Infinity koje su dostupne u tamno sivoj boji i izvrsno se kombiniraju s elementima Onyx kolekcije.

img alt=

Sve na jednom mjestu - uključujući bijelu tehniku

Kod nas osim namještaja možete pronaći i kuhinjsku bijelu tehniku, te možete birati između različitih proizvođača. To su Beko, Bosch, Gorenje i Vox. Svaki od njih ima svoje prednosti, ali zajedničko im je da vas niti jedan neće razočarati.

img alt=

Odlaganje stvari zahtijeva poseban tretman

Budući da je dom namijenjen i za odlaganje stvari, ima smisla posvetiti mu posebnu pozornost prilikom opremanja ili renoviranja doma. Pravi broj različitih ormara, ormarića, ladičara, komoda i polica pružit će domu red, a time i osjećaj harmonije. Prostorije u kojima se najčešće postavljaju ormari i druge skladišne ​​površine su spavaća soba, dnevni boravak i hodnik. Među estetskim i najfunkcionalnijim rješenjima za pohranu su kolekcije Avis, Piano, Gala, Onyx i Stela koje će u pojedinačni prostor uistinu unijeti red i visoku razinu udobnosti.

img alt=

A što je sa spavanjem i odmorom?

Budući da su san i odmor iznimno važni za dobrobit, potrebno im je dati posebno mjesto pri opremanju stana. U spavaćoj sobi, osim kreveta, za dubok i miran san ključan je i odabir pravog madraca. MebloJOGI madraci su među najboljima – što nam kupci potvrđuju iz tjedna u tjedan.

img alt=

Ako je spavaća soba mjesto za spavanje, onda je dnevna soba, između ostalog, mjesto za ugodan popodnevni odmor. Bez udobnog kauča ili sjedeće garniture, teško je ili nemoguće ovo zamisliti. Zasigurno ćete biti očarani mekoćom i kvalitetom Eltap modela koji su dostupni u zaista velikom broju različitih materijala i boja, a uz to imaju i kratak rok isporuke te pristupačnu cijenu.

img alt=

Blagovaonica nije samo stol za blagovanje

Blagovaonica je društveno mjesto gdje ljubav i sve ostalo ide kroz želudac, te je stoga dobro da je uređena ugodno i udobno. Uz stabilan i moderan blagovaonski stol, u blagovaonici su od velike važnosti i prikladne blagovaonske stolice za ugodnije iskustvo blagovanja. Među blagovaonskim stolicama marke Fort zasigurno će svatko pronaći stolicu po svom ukusu i veličini, ali i kvalitetan blagovaonski stol.

I dalje su najpopularniji drveni blagovaonski stolovi ili stolovi od imitacije drva, primjerice blagovaonski stol Garian, moderni blagovaonski stol Betis i stol Rambla.

img alt=

Među stolicama su iznimno popularne malo modernije tapecirane stolice, primjerice blagovaonska stolica Sherlock, blagovaonska stolica Rayo, blagovaonska stolica Haken, blagovaonska stolica Kenitra te barska stolica Sherlockbar i barska stolica Bodie. One koji preferiraju klasiku najviše će uvjeriti klasični modeli poput blagovaonske stolice Amor, blagovaonske stolice Amor IV, blagovaonske stolice Dinna II, moderne blagovaonske stolice Esme, prekrasne blagovaonske stolice Alida, stolice Rim i druga verzija stolice Rim IV.

Kada krenuti s opremanjem ili renoviranjem?

Kada je sav namještaj odabran i kod kuće, onda je sve što je potrebno je radnja sklapanja, razvrstavanja, premještanja, uvrtanja, postavljanja i kombiniranja. Kada počinjete preuređenje? Hoćete li iskoristiti prosinac i dočarati još ljepši blagdanski ugođaj ili ćete renoviranje ostaviti za početak nove godine kako bi zaista sve bilo novo. Godina i vaš dom.

Najkvalitetniji i pristupačni namještaj možete pronaći online!

Znate li da se najbolji namještaj za dom najbrže nalazi na internetu? U našoj internet trgovini Salona namještaja Furnitura najbrže i po najpovoljnijim cijenama možete kupiti visokokvalitetan moderan namještaj za sve prostorije vašeg doma. Mi smo pouzdani online trgovac namještajem s dugom tradicijom u Sloveniji, jer smo bili među prvima!

img alt=

Osim dobre kvalitete i cijene, kod nas vas očekuju i druge pogodnosti, a to su mogućnost kupnje na rate, mogućnost povrata proizvoda unutar 365 dana, česte promotivne akcije i još mnogo toga. Za dodatne informacije o ponudi ili različitim rješenjima možete nas nazvati na broj telefona: 099 357 1680 ili nam pisati na e-mail adresu: info@furnitura.hr. Sretni smo što zajedno s Vama stvaramo energiju Vašeg doma!