Kako se približavaju topliji mjeseci — a već smo tamo — počinjemo se veseliti provođenju vremena na otvorenom.

Vrt, terasa ili balkon postaju važan i posjećeniji dio našeg doma, gdje želimo stvoriti ugodnu atmosferu za druženje s prijateljima, obitelji i samima sobom. Ovdje je ključan izbor funkcionalnog i lijepo dizajniranog vrtnog namještaja. Među raznolikom ponudom, koju je ponekad teško proći, ističe se vrtni namještaj marke Mirpol koji će vam omogućiti da uživate u sjedenju, izležavanju i druženju na otvorenom.

img alt=

Mirpol je s razlogom popularan brend vrtnog namještaja!

Svi koji stoje iza proizvođača namještaja Mirpol svjesni su da pri odabiru vrtnog namještaja nije bitna samo estetika i funkcionalnost, već i udobnost. Zato su njihove vrtne stolice, ležaljke, stolovi, garniture i razni dodaci za vrt dizajnirani da spoje ljepotu, praktičnost i užitak.

Vanjski namještaj treba biti izrađen od dobrih materijala i lijepih boja

Za vrtni namještaj važno je da je izrađen od dobrih materijala. Ali što to znači? Dobro iznutra nije nužno i dobro izvana. Za vanjski namještaj, što se tiče materijala, prije svega je bitno da je izdržljiv! Utjecaj vremenskih prilika i česta uporaba tijekom sezone, a potom i dugotrajno skladištenje u različitim prostorijama, ne smiju imati vidljiv utjecaj na namještaj za vrt, terasu ili balkon. proizvođač namještaja Mirpol razvila je elemente vrtnog namještaja za dugotrajnu i zadovoljnu upotrebu odabirom odgovarajuće kombinacije prirodnih i umjetnih materijala, koji često uključuju i različite tkanine ili srodne mekše materijale. Osim toga, pobrinuli su se i za različite kombinacije boja, uz koje će prirodno uređeni vrt zadržati svoj zeleni štih, dok će vanjski prostori koje često koriste djeca moći zaživjeti u svom punom sjaju i šarenilu.

img alt=

Primjeri najboljih stolica, vrtnih garnitura, stolića i još svačega

Ako je prije bilo teško pronaći pravi namještaj – bio on za vrt, ured ili dom – jer ga je bilo manje u ponudi, sada je često obrnuto jer je ponuda zaista ogromna. Kako ne biste gubili dragocjeno vrijeme, pripremili smo primjere izvrsnog i funkcionalnog vanjskog namještaja.

Najljepše vrtne garniture

Kada preuređujete ili obnavljate vanjski prostor, odabir pravog vrtnog namještaja je najbrži, najjeftiniji i najopsežniji način za postizanje najboljeg učinka. Prekrasni obiteljski, blagovaonski i drugi dizajni uistinu će vaš vrt učiniti središtem druženja i uživanja.

Od vrtnih garnitura preporučamo pogledati sljedeće:

- 3-dijelna vrtna garnitura Family bit će – kao što joj i samo ime govori – dobar izbor za okupljanje cijele obitelji,

- vrtni set Holand pružit će modernu, dizajnerski obojenu atmosferu za manje društvo,

- jednostavna, ali elegantna vrtna garnitura Helsinki pružit će savršen ugođaj na balkonu ili terasi, a u nešto većoj varijanti i u vrtu,

- vrtnu udobnost veće obitelji ili društva može pružiti 6-dijelni vrtni set Caesar, 5-dijelni vrtni set Dreamer ili 9-dijelni vrtni set Duisburg 3.

img alt=

Vrtne stolice, ležaljke, ljuljačke ...

U vrtu je stolica ili ležaljka definitivno kralj udobnosti, barem ako je dobro odabrana. Među raznim opcijama za ovo i ono sjedenje, ležanje i čučanje, sljedeći vrtni namještaj pružit će izvrsnu njegu:

- jednostavna klasična vrtna stolica Herkules 2 koja u izgledu umjetnog ratana nudi ugodno sjedenje vani,

- moderna univerzalna vrtna stolica Arkadia koja će se savršeno uklopiti u svaki vrt, terasu ili balkon,

- izvanredna vrtna ljuljačka Helsinki 3, koja omogućuje potpuni odmor na kasnopopodnevnom suncu,

- luksuzna i beskrajno udobna vrtna fotelja Holand 2,

- praktična Mari ležaljka s pričvršćenim jastukom za glavu,

- Vrtna stolica za ležanje Moor s podesivim kutom naslona za potpuno opuštanje ili

- maštovita dizajnerska viseća vrtna stolica Monaco za jedinstveno sjedenje.

img alt=

Vrtne ljuljačke, viseće ljuljačke i viseće mreže su posebna kategorija

Vrtne ljuljačke, viseće ljuljačke i viseće mreže stvaraju poseban ugođaj u vrtu ili na većem balkonu. Na izbor su različite ljuljačke ili mreže - modernije, jednostavnije, u različitim bojama i s različitim dopuštenim opterećenjem.

Među klasičnim vrtnim ljuljačkama izvrstan izbor su: jednostavna vrtna ljuljačka Megi nosivosti do 300 kilograma, prekrasna moderna vrtna ljuljačka Herning u kombinaciji s drvetom, moderna vrtna ljuljačka Viktoria NB nosivosti do 350 kilograma te iznimno praktična vrtna ljuljačka Carpatia koja uključuje i zaštitu od dosadnih komaraca.

img alt=

Među visećim mrežama svakoga će očarati plava dječija viseća mreža Nest, podesiva dječija viseća ljuljačka Nest 4, viseća ljuljačka u obliku čamca ili crno-crvena viseća ljuljačka Stork Nest Paski , dok će se ljubitelji visećih mreža oduševiti sa visećom mrežom Lily, pamučnom mrežom Boho ili šarenom visećom mrežom Light Big.

img alt=

Mladi i mladi u srcu teško mogu zamisliti svoj vrt, terasu ili balkon bez razigranog i udobnog sjedenja na vrtnoj ili visećoj ljuljački ili mreži! Mogućnost ljuljanja daje vanjskom prostoru dašak mladosti, razigranosti i bezbrižnosti!

Ne možete bez vrtnog stola

Odmor u vrtu je jednostavan bez stola, dok je bez njega teško zamisliti dobro druženje ili piknik. Koji će najbolje pristajati vašem vrtu: vrtni stol Uranus, vrtni stol Neptun ili okrugli vrtni stol Galicia? Izbor je naravno vaš.

img alt=

Opremite vrt po Vašoj želji

Kako bi vaš vrt dosegao najvišu razinu funkcionalnosti, opremite ga prema svojim željama i potrebama. U vrućem ljetu teško ga je zamisliti bez vrtnog suncobrana, paviljona ili pergole, a tamo gdje su djeca kod kuće, bez trampolina.

img alt=

Po Mirpol vrtni namještaj online!

Funkcionalan, moderno dizajniran i brzo isporučen vrtni namještaj marke Mirpol najbrže i po najpovoljnijim cijenama možete dobiti online u prvoj online trgovini namještaja u Sloveniji. Riječ je naravno o našoj trgovini Salon namještaja Furnitura! Prije kupnje bilo kojeg elementa vrtnog namještaja dat ćemo Vam stručan savjet i pronaći najugodnije rješenje za Vas. Kupnja kod nas se isplati iz više razloga!

img alt=

Osim što Vam konstantno nudimo nevjerojatne pogodnosti koje sigurno nećete dobiti u drugim online trgovinama namještajem, nudimo Vam i mogućnost obročne otplate, mogućnost povrata proizvoda unutar 365 dana, brzu dostavu, često besplatnu dostavu, česte promotivne ponude i drugo. Za više informacija ili savjeta uvijek nas možete nazvati na broj telefona: 099 357 1680 ili nam pisati na e-mail adresu: info@furnitura.hr. Neka vaš vrt uz našu pomoć postane rajski kutak!