Gotovo da nema ljepšeg osjećaja nego kada dobijete ključeve svog (prvog) stana ili kuće. To je vrlo posebna prekretnica u životu, jer konačno živite u svom pravom domu.

Još je bolje kada svoj dom opremimo prema svojim željama. Ali kako? Iako opremanje doma ne zvuči kao nešto iznimno zahtjevno, to najčešće nije tako. U postizanju funkcionalnosti i estetike prostora potrebno je voditi računa o nizu zakonitosti i pravila, koja su često poznata samo iskusnim stručnjacima za uređenje interijera. Stoga je vrlo važno da se u projekt opremanja novog stana ne upustite sami, već da odaberete iskusnog dobavljača namještaja koji vam nudi cjelovitu uslugu najviše kvalitete.

img alt=

U salonu namještaja Furnitura prikupili smo odlične i praktične savjete koji će vam dobro doći prilikom opremanja vašeg doma. Uz to, možemo Vam ponuditi bogat izbor namještaja za kompletno opremanje doma, vrhunsko savjetovanje, izvrsno iskustvo kupnje i povoljne uvjete kupnje.

Pa kako do novog doma iz snova?

Planirajte promišljeno i mudro

Ključ od svog novog doma već imate, a također već znate, barem okvirno, kakav stil namještaja želite u svom stanu ili kući. Ali oprez! Prije nego što se upustite u avanturu kroz razne salone namještaja, zastanite, napravite jasan plan i tek onda krenite u kupovinu. Opremanje stana je konkretan zahvat koji zahtijeva puno promišljanja i planiranja - kako prostornog tako i financijskog.

Odabir opreme uvelike ovisi o veličini prostorije, stoga prije odabira treba dobro izmjeriti svoj stan i zapisati mjere. Također možete uslikati pojedine prostorije i fotografije donijeti sa sobom u odabrani salon namještaja. Uz pomoć konzultanta bit će puno lakše odabrati odgovarajući namještaj koji će vaš boravak učiniti mnogo ugodnijim i funkcionalnijim.

img alt=

Ukoliko je prostorno planiranje u domeni ponuđača namještaja, izrada optimalnog financijskog plana isključivo ovisi o vama. Važno je jasno odrediti maksimalni proračun za projekt opremanja. Na taj ćete način točno znati što si u određenom trenutku možete priuštiti, a ujedno ćete izbjeći nepotrebne kupnje stvari i opreme koju kasnije uopće nećete koristiti. Jeste li znali da svoj dom možete opremiti vrhunskim namještajem po vrlo povoljnoj cijeni? Gdje drugo nego u salonu namještaja Furnitura. Budući da smo svjesni koliko kvalitetna oprema interijera ima važan utjecaj na dobrobit svakog pojedinca, svoje kupce uvijek razveselimo raznim akcijama i drugim pogodnostima.

Još jedna odlična opcija koju nudimo je mogućnost plaćanja na rate. Na taj način kupnja namještaja postaje dostupnija i financijski manje opterećujuća. Kod nas novu opremu možete kupiti na rate putem LeanPay sustava plaćanja. Zbog našeg izrazito prijateljskog pristupa i pristupačnih rješenja, uz pomoć kojih svatko može mnogo lakše doći do svog doma iz snova, zaslužili smo titulu user-friendly tvrtke.

Od kuhinje preko dnevnog boravka, pa sve do spavaće sobe

Svaki dom sastoji se od nekoliko ključnih prostorija, od kojih sve moraju biti pravilno opremljene. Glavni ciljevi koje želimo postići su upotrebljivost, prostorna iskoristivost i estetska savršenost. Zvuči jednostavno, ali u praksi se često pokaže da nije tako. Prečesto kupujemo one komade namještaja koje smo vidjeli kod prijatelja ili za koje mislimo da su najviše 'in', ali ne zadovoljavaju naše potrebe.

Ali ne brinite, naš iskusni konzultantski tim može vam pomoći u tome. U Furnituri veliki naglasak stavljamo na pravilan odabir i raspored odabranog namještaja. Svaka prostorija u vašem domu zaslužuje posebnu pažnju i pažljivo odabran namještaj. Zato u našem salonu nudimo namještaj izrađen od kvalitetnih materijala i proizvođača koji svojim inovativnim rješenjima uljepšavaju boravak pojedinca. Naravno, pri planiranju i opremanju uvijek uvažavamo želje kupca i tako mu pomažemo u ostvarenju doma iz snova.

Kulinarski doživljaj u vašem domu

O važnosti pravilno opremljene kuhinje već smo dosta govorili na našem blogu, ali ipak vrijedi podsjetiti na određena pravila. Prostor namijenjen kuhanju mora biti u potpunosti iskorišten, a raspored radnih pultova, ormara, ladica i kućanskih aparata treba biti što funkcionalniji.

Prilikom opremanja ovog važnog prostora u vašem domu uvijek imajte na umu svoj životni stil. To znači da svoju kuhinju opremate prema tome koliko kuhate i kolika vam je obitelj. Bez obzira na sve, pri odabiru namještaja kladite se na vrhunske materijale i kvalitetnu izradu. Ukoliko želite što bolje dočarati konačan izgled nove kuhinje, nudimo vam besplatan 3D prikaz koji je najbolja aproksimacija konačnog rezultata. Tako ćete odmah saznati sviđa li vam se predloženi raspored i želite li nešto promijeniti.

img alt=

U salonu namještaja Furnitura nudimo Vam veliki izbor kvalitetnih kuhinja mnogih renomiranih proizvođača. Među njima smo nedvojbeno najponosniji na Jela kuhinje koje svojim korisnim rješenjima oduševljavaju brojne korisnike. Spajaju moderan dizajn, kvalitetne prirodne materijale, učinkovita rješenja i prilagodljivost svakom pojedincu – što je ujedino i glavni razlog zašto su toliko popularni među našim kupcima. Jela je sinonim za vrhunsku kvalitetu koja se nalazi u svakom domu. Tvrtka koristi visokokvalitetne njemačke materijale za izradu namještaja, a njihove kuhinje su cjenovno puno pristupačnije od sličnih konkurentnih. Cijena ovisi o odabranoj liniji, vrsti i broju elemenata te njihovom rasporedu.

img alt=

Još jedna prednost kuhinja Jela je njihova svestranost, jer kombiniraju sve od jednostavnih elemenata do sofisticiranih rješenja. Prikladne su za apsolutno svačiji ukus, jer postoji čak 8 različitih linija - Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen, Tara, Invictus i Infinity. Među vrlo popularnim su rustikalne kuhinje koje su prikladne za ljubitelje klasičnog izgleda, domačnosti i tradicije. Moderne kuhinje preferiraju svi oni koji se kunu u maksimalnu eleganciju i sofisticiranost. Nih stvaraju ravne linije pojedinih elemenata, glatke površine i visoki sjaj. Koju god Jelinu kuhinju budete odabrali, budite sigurni da će vas jednostavno očarati.

Za ugodan početak i opušten kraj dana

Dan počinje i završava u spavaćoj sobi. Vrlo je važno da vaš prostor za spavanje bude namješten tako da se u njemu osjećate najbolje. Budući da u Furnituri vjerujemo u vrhunski namještaj bezvremenskog dizajna koji će Vas dobro služiti dugi niz godina, u ponudu smo uvrstili sofisticirane i elegantne spavaće sobe Jela te moderne i praktične spavaće sobe Helvetia. Jelin namještaj je nešto skuplji, ponajviše zbog korištenja najkvalitetnijih njemačkih materijala, mekog zatvaranja i UV laka koji je otporan na vlagu, ogrebotine i oštećenja. S druge strane, Helvetia je prava odluka za sve one koji svoju spavaću sobu žele opremiti relativno kvalitetnim, a cjenovno pristupačnim namještajem. Oba kombiniraju prednosti koje će vam pomoći da bolje spavate.

img alt=

Odabir pravog madraca igra ključnu ulogu u tome hoćete li ujutro ustati na lijevu ili desnu nogu. U Furnituri se možemo pohvaliti najkvalitetnijim mebloJOGI madracima i povoljnijim madracima Perfect Matras. Zahvaljujući suvremenim inovacijama na području madraca, dobro ćete spavati i na jeftinijem madracu.

Za ugodna druženja s prijateljima i obitelji

Još jedna važna prostorija u svakom domu je dnevna soba. Mora biti opremljena na način da vam omogućava dovoljno prostora za kretanje i ugodno provođenje slobodnog vremena sa svojim najdražima. Iako mislimo da je središnji dio svakog dnevnog boravka televizor, stručnjaci za dizajn interijera neće se složiti s tim. Glavni komad namještaja je sjedeća garnitura. Odabirom odgovarajućeg modela vaš dnevni boravak može dobiti puno - od optičkog povećanja i funkcionalnosti do atraktivnog izgleda. Budite oprezni s njenom veličinom, materijalima i bojom. Najveću ćete uslugu učiniti sebi ako iskoristite mogućnost stručnog savjetovanja.

img alt=

Jedan od vodećih proizvođača sjedećih garnitura čiji asortiman možete pogledati u našem salonu je Eltap. Sjedeće garniture Eltap izrađene su od izvrsnih materijala, obrađenih uz pomoć suvremene tehnologije, a proizvođač je poznat i po klub stolićima, TV ormarićima i vitrinama modernih oblika i praktičnog dizajna. Kupnjom njihovog namještaja za dnevnu sobu svom ćete domu dati izgled koji nikada ne stari. Udobnost će dobiti potpuno novo značenje.

Osim udobnog kauča, u dnevnom boravku trebat će vam i dnevni regal čija je funkcija ne samo estetska, već i udobna. Sustav ormarića i ladica omogućuje odlaganje osobnih stvari. Možete se odlučiti i za kupnju TV ormarića koji prostoriji unosi dodatnu eleganciju i sofisticiranost. U našoj ponudi pronaći ćete TV ormariće proizvođača Vivaldi koji impresioniraju svojim odvažnim dodacima poput LED rasvjete. Prvi su izbor svih koji se kunu u minimalizam i moderan izgled uređenja interijera.

img alt=

Za sve koji žele svoj dnevni boravak opremiti što skladnijim namještajem, u našem web shopu pripremili smo Jela kolekcije dnevnih soba za različite ukuse, od ljubitelja klasike do onih koji se kunu u moderna rješenja namještaja. Namještaj Jela rezultat je korištenja vrhunskih materijala i njihove pomne obrade. Ako se kladite na najbolje, onda je dnevni boravak proizvođača Jela nedvojbeno prava odluka za vaš dom.

Opremite svoj novi dom uz našu pomoć

U salonu namještaja Furnitura smo ponosni što smo pomogli mnogim obiteljima u Sloveniji i Hrvatskoj da imaju vrhunski dom. Pozivamo Vas da pogledate bogatu ponudu namještaja i upoznate tim koji će Vam pomoći ostvariti Vašu ideju o domu iz snova. Odabrani namještaj možete naručiti iz udobnosti vlastite fotelje.

img alt=

Sigurni smo da ćete uz našu pomoć vrlo lako opremiti svoj novi stan od A do Ž i uskoro živjeti u domu kakav ste oduvijek željeli.