Ne tako davno većina nas je imala strogo odvojen obiteljski život od poslovnog. Međutim, situacija u kojoj smo se našli nas je sve natjerala da premjestimo urede u privatne prostore. Zbog ovoga se svi prije svega moramo pobrinuti da si osiguramo prijatan i adekvatan prostor za rad. Ako svoje računalo stavite na stol za blagovanje, gdje se odvijaju mnoge druge aktivnosti, vaša produktivnost i učinkovitost biti će daleko od optimalnih.

Preporučujemo da prvo odaberete poseban kutak ili sobu kod kuće koji će služiti samo za vaše poslovanje. Ako vam je stan manji, morat ćete se malo bolje snaći. Snaga volje, ustrajnost, odlučnost i malo kreativnosti dovest će vas do željenih učinaka. Pobrinite se da se u radnom prostoru nalazi stol za podizanje i do njega prikladna uredska stolica na kojoj možete satima stvarati, a da vas ništa ne boli i ne ometa.

Naš tim iz Furniture čvrsto je uvjeren da je podizni stol temelj za uspostavljanje ergonomije na radnom mjestu. Ali što to točno omogućava učinkovita ergonomija, saznajte u nastavku.

Površina stola za podizanje prilagođena je pojedincu

Podizni stol je stoga neophodan za uspostavljanje ergonomije u uredu ili bilo kojem drugom prostoru. Ključno je da je njegova radna površina prilagođena pojedincu - određenoj visini – bila ona fiksna ili dinamična.


Električni podesivi stol omogućuje rad stojeći

Odličan izbor je električni podizni stol, jer omogućuje korisniku da nakon određenog razdoblja neprekidnog sjedenja ustane sa stolice, zatim namjesti željenu visinu stola i nastavi s radom stojeći. Postoje i oni koji već pružaju nekoliko različitih unaprijed postavljenih visina koje su prikladne za takav rad. Na taj način korisnik ne gubi vrijeme svaki put na postavljanje određene visine.

Podesivi uredski stol nudi puno bolje držanje dok radite

Jedna od ključnih prednosti ovakvih stolova je što omogućuje puno bolje držanje u toku rada. Naime, osigurava dinamičnost položaja tijela – kako sjedeći tako i stojeći na poslu. Kao rezultat, to dovodi do bolje produktivnosti i što je još važnije: do boljeg zdravlja.

Finalist među podesivim uredskim stolovima

Zlatni gumb u izboru naših podiznih stolova u salonu Furnitura svakako zaslužuje podizni stol BJORN ERGO. On vam omogućuje da više nikada ne budete u neugodnoj poziciji dok radite. Visina stola može se podesiti između 71 i 117 centimetara. To znači da na poslu možete sjediti ili stajati. Sjajna vijest je da možete birati između 3 primamljive boje koje izgledaju sjajno i istovremeno moderniziraju vaš ured. Dostupne su i različite dimenzije. Više informacija podesivih stolovih in akustičkih zidovih možete naći na ovom LINKU >>

Stolovi za podizanje su izuzetno dobrodošli i u sve tvrtke

Naravno, stol za podizanje nije prikladan samo za vaše kućno okruženje. Stručnjaci preporučuju ovu vrstu uredskog namještaja za sve tvrtke. Mnoge studije dokazuju da višesatno sjedenje ima vrlo negativan utjecaj na nas i naše zdravlje. U tvrtki podesivi stolovi rade više nego savršeno, jer omogućuju rad i sjedeći i stojeći, te time pomažu u stvaranju tima srećnih i zadovoljnih radnika.

Black Friday do -80%

--

Želite li dobiti još učinkovitije savjete za korištenje podiznog stola i, naravno, želite li kupiti takav proizvod, u tome će vam pomoći naš vrhunski tim. Uvijek smo dostupni preko kontakt forme i emaila  info@furnitura.hr ili nas nazovite preko telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom!