Dječji namještaj HappyKids za razigrano odrastanje!

Kako djeca nisu minijaturne odrasle osobe, već imaju sasvim druge radosti i izazove, dobro je da je i njihova soba prilagođena njihovim potrebama, željama i snovima. Dječju sobu, iz koje se neprestano čuje ovakav ili onakav vrisak i pisak, treba dizajnirati i opremiti tako da podupire i veseli djecu u svemu što rade. Kakva bi dakle trebala biti? U svakom slučaju, ne treba imitirati sobe odraslih, već se treba usuditi biti i (p)ostati dječja, razigrana i nasmijana! Odličan primjer kvalitetnog i razigranog dječjeg namještaja je, primjerice, dječji namještaj HappyKids koji je posebno specijaliziran i prilagođen djeci od rođenja do prvih tinejdžerskih godina.

img alt=

Kakva je dječja soba, koja prati razvoj i zanimanja djeteta?

Dobro osmišljenu dječju sobu karakteriziraju dvije stvari:

1. Zrači toplinom, bojom i izdaleka poručuje svoju svrhu.

2. Sadrži visokokvalitetni dječji namještaj i razne dodatke koji djeci omogućuju ugodne, sigurne i razigrane aktivnosti - od igre i učenja do spavanja.

Konačni izgled i funkcionalnost dječje ili mladenačke sobe uvelike ovisi o dobi djeteta. Iako se u oba slučaja radi o djetetu – beba i tinejdžer imat će potpuno drugačiju sobu. Isto tako, je li soba namijenjena djevojčici ili dječaku također može, ali ne mora, utjecati na konačan izgled dječje sobe. Na tržištu postoji mnogo univerzalnih ponuda lijepog dječjeg namještaja, koji će odgovarati oba spola, a i istovremeno će imati razigrani dječji štih.

Koji elementi ne smiju nedostajati u šarenoj dječjoj sobi?

Budući da djetetu njegova soba predstavlja životni prostor i mjesto odmora, logično je da bude opremljena tako da djetetove aktivnosti, kao što su odmor i spavanje, igra, učenje, čitanje, stvaranje, odijevanje, druženje s prijateljima i odlaganje, mogu u njoj odvijati glatko i što ugodnije. Bez obzira radi li se o maloj ili velikoj dječjoj sobi, te je li u njoj jedno ili više djece – uvijek postoji optimalno rješenje kako dječju sobu učiniti što razigranijom i funkcionalnijom.

img alt=

Najvažniji dio dječje sobe je krevet koji djetetu omogućava miran san, a djetetu dobro raspoloženje i pravilan razvoj. Krevet za dijete treba biti siguran, dovoljno velik i izrađen od kvalitetnih materijala. Dječji krevetić treba imati odgovarajuću zaštitnu ogradu, a pri odabiru kvalitetnog krevetića često je potrebno odabrati odgovarajući madrac ili ležište. Dobro odabran krevet dijete može pratiti do tinejdžerskih godina, nakon čega obično dolazi vrijeme za zamjenu.

Iako je djeci igra važnija, odraslima je obično još važnije da je dječja soba uredna, da ima dovoljno prostora i prikladnog namještaja za odlaganje svih dječjih stvari – od odjeće do igračaka, knjiga, školskog pribora i sl.

img alt=

Odjeću je najbolje spremiti u prostrani dječji ormar, knjige i igračke na policu ili ladicu, školske potrepštine u dječji stol, a one potrebne prije ili poslije spavanja elegantno pospremiti ili staviti na dječji noćni ormarić. Praktičan prostor za odlaganje često je dostupan i u ladicama ispod kreveta, kao što je recimo primjer kod ovog predivnog modela kreveta koji je dostupan u čak 4 moderne boje.

Uljepšajte dječju sobu posebnim namještajem i korisnim dodacima

Dječja soba može postati nešto zaista posebno uz jednostavna, ali originalna rješenja. Maštovit krevet u nekoliko trenutaka može postati šator, ponuditi djetetu mjesto za skrivanje, igru ​​ili sanjarenje. S takvim komadom namještaja dječja će soba bez sumnje postati omiljeno mjesto djeteta, ako to već svakako nije.

img alt=

Kako bi dječja soba zračila još više razigranosti, možete jedan ili dva njezina zida obojiti svijetlom, živahnom bojom, nacrtati simpatičnu sliku na zidu ili zalijepiti zidnu naljepnicu s motivom po želji djeteta. Možete ju uljepšati i jastucima za sjedenje i dekoraciju ili mekim dječjim tepihom.

Za mišljenje ne zaboravite pitati najmlađeg stručnjaka!

Kada opremate šarenu, razigranu i modernu dječju sobu za mišljenje – ili kada se nađete u nedoumici – ne zaboravite pitati svog najmlađeg i najvrjednijeg savjetnika: svoje dijete. Svojom neposrednošću i iznimnom maštom djeca vam mogu dati izvrsne ideje!

Na internet za moderan, kvalitetan i šaren dječji namještaj

Naravno, gdje drugo? U izboru vam može pomoći i vaše dijete, ako je dovoljno staro. Kupnja putem interneta iznimno je brza, sigurna i često pristupačna, posebno ako to činite kod provjerenog internetskog trgovca koji nudi samo vrhunski namještaj provjerenih proizvođača. U salonu namještaja Furnitura objedinjujemo sve kvalitete izvrsnog i ujedno jednog od prvih online trgovaca namještajem u Sloveniji! Kupnja kod nas je drugačija i puna dodane vrijednosti! Nudimo vam obročnu otplatu, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, a često i besplatnu dostavu, brojne promotivne ponude i druge atraktivne pogodnosti.

img alt=

Za savjete, ideje i svježe informacije o ponudi uvijek nas možete pitati tako što ćete nam pisati na e-mail adresu: info@furnitura.hr ili nas nazvati na broj telefona 099 357 1680. Rado ćemo Vam pomoći pronaći najbolju opciju za opremanje dječje sobe ili ostalih prostorija Vašeg doma. Dom bi uvijek trebao biti ugodno mjesto i sigurno utočište - kako za djecu tako i za odrasle.