Svi vi koji ste već upoznati sa salonom namještaja Furnitura znate da konstantno pokušavamo pronaći rješenja uz pomoć kojih svaki dom može zasjati u svoj svojoj ljepoti i funkcionalnosti.

Budući da smo svjesni koliko je svaka prostorija u vašoj kući ili stanu važna, ne radimo kompromise pri odabiru namještaja.

Kada govorimo o spavaćim sobama, u našem salonu kladimo se na dobitnu kombinaciju kvalitetnih elemenata namještaja, estetski savršenog stila i praktičnih korisničkih rješenja. Danas vam predstavljamo spavaće sobe Helvetia koje su sve popularniji izbor među našim kupcima upravo zbog svega navedenog. Svoju novu Helvetia spavaću sobu ne biste mijenjali ni za što na svijetu.

img alt=

Kad kvaliteta i cijena idu ruku pod ruku

Činjenica je da opremanje spavaće sobe zahtijeva pažljivo promišljanje i pravilnu organizaciju namještaja u samoj prostoriji. Uostalom, spavaća soba je mjesto gdje započinjemo i završavamo svoju svakodnevicu, stoga se brinemo da bude ugodna, funkcionalna i udobna. Dodamo li tome da čak jednu trećinu života provedemo spavajući, tim je potrebnije da se u svojoj spavaćoj sobi doista osjećamo dobro.

Problem nastaje kada počnemo promatrati ponudu namještaja za spavaće sobe na tržištu. Zašto? Jer su trenutne cijene namještaja doslovno skočile u nebo. Ali ne kod nas. Kao višestruko nagrađivana trgovina namještajem Furnitura, u svrhu pružanja izvrsnog korisničkog iskustva u ponudu smo uvrstili spavaće sobe Helvetia koje spajaju kvalitetan namještaj za spavaće sobe i pristupačne cijene. Oni su s pravom postali jedna od najpopularnijih odluka među našim kupcima. Garantiramo da ćete se u njih zaljubiti na prvi pogled.

img alt=

Kako bismo Vam funkcionalnu opremu interijera učinili još dostupnijom, za Vas stalno pripremamo niz atraktivnih pogodnosti i akcija koje možete provjeriti na našim stranicama.

Upoznajte spavaće sobe Helvetia

O opremanju spavaćih soba već smo dosta pisali na našem blogu. Stoga, ovaj put jednostavno sažmimo glavne principe koje moramo uzeti u obzir:

- neka prostor za spavanje bude što svjetliji, prostraniji i korisniji

- namještaj koji odaberete treba biti kvalitetan, kompaktan i treba vam nuditi dovoljno prostora za pohranu svih vaših osobnih stvari – odličan izbor su, osim ormara, i razne komode (komoda Bellagio - bijela) i noćni ormarići (noćni ormarić Bellagio - bijela).

img alt=

- pojedini elementi trebaju se međusobno slagati, jer sklad najviše utječe na estetsko uređenje vaše spavaće sobe

- pri kupnji namještaja obratite se stručno osposobljenim konzultantima koji će vam svojim znanjem pomoći da ostvarite dom iz snova. Naš tim vam je dostupan putem telefona (0993571680), e-maila (info@furnitura.hr) ili online kontakt forme.

Kvalitetu, upotrebljivost i do možete dobiti i kupnjom spavaće sobe poljskog proizvođača Helvetia. Oni predstavljaju sve što moderna osoba traži od namještaja - praktičan, moderan dizajn, kvalitetne materijale i pristupačnost.

Helvetia spavaće sobe, prema riječima naših kupaca, jednostavno ne razočaraju. Njihov namještaj izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji se mogu pohvaliti izdržljivošću. To je, naravno, ključ održivog namještaja s dugim vijekom trajanja. Kvalitetni materijali glavni su uvjet očuvanog izgleda vaše spavaće sobe, zato im u našem salonu posvećujemo još više pažnje.

Prikladno za najrazličitije ukuse

Jedna od ključnih smjernica pri kupnji namještaja iz snova, koju zagovaramo i u Furnituri, uvijek je slijediti vlastiti ukus. No budući da ljudi vole različite dizajne, Helvetia spavaće sobe također su prilagođene najrazličitijim preferencama. Njihov namještaj nudi razne kombinacije boja i stilova koje će uvjeriti baš svakoga.

img alt=

Za sve ljubitelje nježnih boja, mekih linija i toplih kombinacija s drvetom savršena će biti spavaća soba Vera u kombinaciji bijele i hrasta. Za one koji se kunu u nešto upečatljivije i tamnije boje, na raspolaganju je spavaća soba Vera u tamnoj boji oraha. Ako vas zanima malo klasičniji namještaj, onda vam svakako savjetujemo da pogledate spavaću sobu Evora. U Helvetiji su mislili i na sve one koji se kunu u moderne spavaće sobe. Oni spajaju minimalistički dizajn, ravne linije, praktična rješenja za uštedu prostora i vrhunsku dobrobit, kao i atraktivne kombinacije boja. Linija namještaja za spavaće sobe Hektor također kombinira takav namještaj. Oni koji žele dodatni prostor za odlaganje stvari oduševit će se spavaćom sobom Emma koja omogućuje spremanje osobnih stvari i odjeće u ladicu ispod kreveta.

img alt=

Pri kupnji odabrane Helvetia spavaće sobe ne morate brinuti o odabiru prave kombinacije boja i elemenata, jer su vam oni već dostupni u obliku pojedinačnih setova spavaćih soba. Budući da je Furnitura najveći online ponuđač namještaja u Sloveniji, namještaj iz snova možete naručiti online. Ukoliko želite pomoć i savjet obratite se konzultantima Furniture koji će vam rado pomoći i prezentirati cjelokupnu ponudu.

Zašto baš Helvetia?

Koju god Helvetia spavaću sobu budete odabrali za svoj dom, u njoj ćete se osjećati odlično. Glavna prednost spavaćih soba Helvetia je njihov minimalistički dizajn koji se može uklopiti u svaki dom. Ovo dodatno objašnjava zašto su ove spavaće sobe toliko popularne.

Većina namještaja za spavaće sobe Helvetia je u kombinaciji bijele i drva. Zbog neutralnog stila kupci ih rado koriste i za opremanje mladenačke sobe. Njihov namještaj možete jednostavno kombinirati s bilo kojim ukrasnim elementima koji će vašoj spavaćoj sobi dodati dašak osobnosti.

img alt=

Najbolji izbor u Furnituri

Helvetia namještaj za spavaće sobe nedvojbeno je prikladan za sve one koji žele kvalitetu po povoljnoj cijeni. Kupnjom njihovog namještaja obogatit ćete svoj dom kvalitetnom, korisnom i moderno dizajniranom spavaćom sobom.

img alt=

No, budući da smo svjesni da je opremanje spavaće sobe daleko od jednostavnog projekta, nudimo vam i svu pomoć i podršku u Furnituri. Možete nas nazvati ili nam pisati. Možda Vaš novi put u mirne i slatke snove počne upravo pred vratima našeg salona namještaja.