Sigurno ste svjesni koliko je važno imati uvijek pospremljenu kuhinju. Možda vam je ovo trenutno nemoguća misija, ali uz samo nekoliko promjena možete unijeti svježinu u svoj kuhinjski prostor i tako joj pružiti potpuno novu energiju.

Predstavljamo vam jednostavna i iznimno zgodna rješenja za najuredniju i najprikladniju kuhinju na svijetu. Uz njih ćete danas u potpuno drugačijem svjetlu moći upoznati svoj prostor za kuhanje i druženje. Jesi li spremni?

najprikladnija i najuređenija kuhinja na svijetu

Ladice na izvlačenje po mjeri

Klasično dizajnirane kuhinjske ladice su stvar prošlosti u modernim domovima. Time se zaboravlja i nepotrebno savijanje i posezanje u skrivene kutove neprozirnih ormara s vratima. Klasične ladice zamijenile su moderne na izvlačenje, koje nam omogućuju da sav sadržaj vidimo samo jednim pogledom.

Kuhinjske ladice na izvlačenje po mjeri veoma su dostupne, dovoljno široke i prostrane, stvaraju sjajan pregled i potpuno su fleksibilne. Jedno su od najfunkcionalnijih rješenja moderne kuhinje posljednjih godina.


Finalisti među kuhinjskim elementima za uvijek urednu kuhinju

Kako stilovi života pojedinih obitelji mogu biti prilično različiti, potrebno je prije planiranja temeljito razmisliti o prilagodbi prostora za organizaciju i pohranu. Ono što je najvažnije je da su zahtjevi jasni, jer samo na taj način možemo postići željene ciljeve i pronaći učinkovita ergonomska rješenja.

Kuhinjske ladice na izvlačenje samo su jedan od finalista najpopularnijih elemenata koji mogu stvoriti red u našem domu i pružiti mu iznimnu udobnost. Ostali finalisti uključuju: podnožne ladice, povišeni ormarići i ormarići za začine.

Dodaci koji će va nevjerovatno olakšati stvranje idealne kuhinje

Kuhinja je mjesto gdje obično držimo hranu i razno posuđe. Čak i pri planiranju takvog prostora, moraju se uzeti u obzir i najmanji detalji. Želite li vrhunski organiziranu sobu za pripremu obroka i druženje, nećete moći bez barem kakvog dodataka.

Organizatori za pribor, protuklizne prostirke, držači tanjura, sustavi za odvajanje otpada i, na kraju, ali ne i manje važno, organizacijski dodaci za ladice na izvlačenje pokazali su se kao najpopularniji, najkorisniji i najučinkovitiji dodaci u modernoj kuhinji.

Pozitivna energija je rezultat urednog i uređenog prostora

Dokazano je da uredna i uređena kuhinja zrači nevjerojatnom pozitivnom energijom. Isto vrijedi i za sve ostale prostorije u našem domu. Budući da često ne koristimo kuhinjski proctor samo za kuhanje, već i mnoge druge aktivnosti, još je važnije održavati red i čistoću.

U urednoj i prikladno dizajniranoj kuhinji osjećat ćete se barem 100 puta bolje. Sve će stvari uvijek biti tamo gdje trebaju biti. Naravno, tako nećete gubiti vrijeme ni energiju.

Ako želite da vam pomognemo u stvaranju vašega kuhinjskog prostora, uvijek smo dostupni putem formulara, kontakt forme, putem e-maila info@furnitura.hr ili nas nazovite preko telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom!