Vrijeme za pronalaženje i pripremu darova je definitivno tu! Vrijeme ističe, ali još uvijek ga ima dovoljno da pronađete kvalitetne darove za svakoga.

Ako u svojim redovima imate entuzijaste za dizajn interijera, danas vam nudimo prečac do sjajnih ideja šta im darovati. Kako je svijest ljudi o tome da je dom nešto više od mjesta za spavanje iz godine u godinu sve veća, su manji ili veći darovi za uređenje interijera sve bolje prihvaćeni, ako ne i željno iščekivani.

Dakle, što pokloniti ljubitelju dizajna interijera?

Osim knjige o uređenju ili oblikovanju doma, najbolji darovi za njih su pravi i konkretni. Najbolje je pažljivo odabrati komad malog, funkcionalnog namještaja ili ukrasni element, koji će ljubitelje uređenih i estetski savršenih prostora učiniti još ponosnijima na svoj dom. I naravno svoje prijatelje koji znaju kupiti dobar poklon. ;)

Kako bismo vam olakšali pronalaženje pravog smjera pri darivanju zaljubljenika u dizajn interijera, pripremili smo set proizvoda koji će zasigurno šarmirati i očarati – i njih i njegov dom.

Za zahtjevnije će se pobrinut Rex Kralj

Neki doista nisu stvoreni da primaju simbolične darove. Imate li takvu osobu u svom krugu, sigurno će je najviše oduševiti legendarni Rex namještaj renomiranog Nika Kralja. Oni koji idu u korak s poviješću, vremenom i modom bit će zadivljeni takvim poklonom! Bezvremenska stolica, evergreen dizajnerska ljuljačka ili originalni stolić - što će biti ono pravo? Rex je ipak Rex!

Što žele ljubitelji moderne unutarnje opreme?

Ljubitelji modernog namještaja i dekora bit će zadovoljni jednim od sljedećih iznenađenja - dajemo vam sedam praktičnih ideja:

1. Klub stolić - među modelima trenutno je najtraženiji stolić Illusion - u crnoj ili bijeloj boji. Minimalistički, praktičan, drugačiji.

2. Originalni zidni sat - samostojeća veličanstvena Tiuku ili zidna verzija Aike. Ljubitelji diska, LP ploča i razigranijih dizajna razveselit će se jednim od brojnih atraktivnih dizajna satova Disco'o'Clock. Ludo, zabavno, razigrano, originalno!

3. Samostojeća vješalica koja podsjeća na drvo ili granu: jedinstvena samostojeća vješalica Latva u različitim bojama ili zidna vješalica Latvawall. Unikatano, moderno, dizajnerski.

4. Tepih – manji ili veći, pravokutni ili okrugli, može biti i dječji. Dostupno je mnoštvo lijepih motiva. Tako će mekoća biti zajamčena na svakom koraku.

5. Zidno ogledalo za dnevni boravak, hodnik ili spavaću sobu. Život bi bio dosadan bez ogledala, zar ne?

6. Maštovit i zabavan otirač - za ljubitelje serijala Ratovi zvijezda, za ljubitelje mačaka, glazbenike, ljubitelje ornamenata i ostale domaćine.

7. Tabure - praktičan i ugodan odmor za noge, ali i za manju stražnjicu. ;) Dostupni su za svačiji ukus - klasični, retro ili nešto razigraniji.

Montessori namještaj za one koji imaju djecu

Ako želite šarmirati i stvarno impresionirati svoje prijatelje koji su orijentirani na dizajn i funkcionalnost i koji imaju obitelj, poklonite im jedan od tzv. Montessori komada namještaja. Oni su poznato po tome što se svojom veličinom i praktičnošću prilagođavaju djetetu. Pomoćna stolica ili stol s stolicom najtraženiji su Montessori namještaj jer mališanu omogućuju sigurno i samostalno istraživanje okoline i svijeta te obavljanje svakodnevnih poslova. Mališani će vam biti zahvalni, a i njihova obitelj.

Ljubitelji životinja neka dobiju…

... naravno nešto vezano za njihove ljubimce! Najpraktičnije je dati im opremu za kućne ljubimce – mekani ležaj, zdjelicu za hranu ili drvenu kućicu. Budući da većina ne očekuje ni da se sjetite njihovih ljubimaca, sigurno ćete im izmamiti barem osmijeh ili dva na lice.

Ne zaboravite zamotati dar

Budući da ljubitelji uređenja interijera uglavnom cijene male detalje i cjelokupni dojam, ne zaboravite zamotati poklon za njih. Možete to učiniti na klasičan ili originalan način. Naravno, dodajte karticu s prijateljskim pozdravom ili posebnom zahvalom. Glavna stvar kod darivanja je stvaranje veze i pokazivanje međusobne naklonosti.

Do malih i velikih poklona najbrže je i najpovoljnije doći online

I dobri muževi jako dobro znaju da je vrijeme nedvojbeno novac, zbog čega svake godine radije kupuju darove putem interneta – čak i one veće, poput namještaja za dom. Naravno, samo kod provjerenog i pouzdanog online trgovca namještajem! S najviše dobrih ocjena, najraznovrsnijom i najkvalitetnijom ponudom poklona i ponudom za svaki dan te najzadovoljnijim kupcima možemo se pohvaliti upravo u Furnituri! Budući da smo prva online trgovina namještajem u Sloveniji, imamo i najviše iskustva i najdužu tradiciju. Za svakoga možemo pronaći rješenje ili ideju - čak i za zahtjevne ljubitelje uređenja doma, koji će ove godine biti darivani onim što im se najviše sviđa.

Kupnja kod nas isplati se iz nekoliko razloga. Uvijek brinemo o nizu pogodnosti, kao što su: česte nevjerojatne promotivne ponude, mogućnost plaćanja na rate, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, brza dostava, često besplatna dostava i mogućnost besplatnog 3D renderiranja nekih soba. Naš stručno osposobljeni tim uvijek će vas rado posavjetovati telefonom (099 357 1680) e-mailom (info@furnitura.hr) ili putem kontakt forme.

Budući da dan za danom, dvanaest mjeseci u godini i sedam dana u tjednu, već gotovo trinaest godina, brinemo da slovenski i hrvatski domovi budu uredni, funkcionalni i s daškom moderne svježine, naravno, rado ćemo se pobrinuti da pravovremeno možete pronaći najbolje ideje za svoje najdraže koje zanima samo namještaj, dom i opremanje. Po želji, poklon možemo poslati i na adresu primatelja!