Božić je posebno vrijeme u godini kada se bavimo ukrašavanjem našeg doma, pečenjem kolača, spremanjem božićne večere i izborom pravih božićnih poklona. Najvažnije od svega, ovo je period kada pokazujemo našoj obitelji i prijateljima da ih volimo i koliko nam je stalo do njih. Izbor pravog poklona koji će razveseliti i vas i vaše najmilije, je sve samo ne jednostavan zadatak.

Jeste li već razmišljali, ko je ove godine na vrhu vašeg božićnog spiska? Čime ćete uljepšati njihovu svakodnevnicu i dom? Bez obzira da li je to vaša obitelj, najbliži prijatelji ili vi sami, sigurno nekome želite podariti poklon koji će mu izmamiti osmijeh na lice. Izbor poklona pokazuje vaš odnos prema drugima i samom sebi, te se zato pobrinite da ove godine oduševite sve do kojih vam je stalo.

S božićnim poklonima im pokažite da vam je stalo

Izbor pravog poklona je čudesan način za obilježavanje ovog velikog blagdana, stoga je veoma bitno pitanje što izabrati, da ostavi poseban utisak na onog kome je namjenjeno. Jedna od odličnih ideja su namještaj i raznorazni dodaci za dom. Uz pravilan izbor, prostori će postati jedinstveni, puni svježine i toplote,te smo zato sigurni da s njima ne možete pogriješiti.

TV ormarići sami po sebi nisu centralni element dnevnih soba, no postaju izuzetno važni  dok odmaramo na sjedećoj garnituri i uživamo u filmu. Za TV ormariće ie bitno da su usklađeni sa ostatkom namještaja u domu, da su praktični i prijatnog izgleda. Još jedna bitna stavka je njihova veličina, jer moraju biti dovoljno veliki za naš televizor, ali ne preveliki, da ne bi nepotrebno zauzimali prostor. Ne zaboravite na klubske stoliće, koji su praktični a dekorativni element svake dnevne sobe. Ako odaberete pravi model, on može donijeti novu svježinu i ljepotu svakoj dnevnoj sobi.

Moderni blagovaonski stolovi su centrale točke svakog doma i obiteljskog druženja. Zato se u predbožićnem času pobrinite da i vaš blagovaonski stol odražava prazničnu atmosferu. Na stolove položite praznične prostirke, svijeće i vaze, koje će donijeti posebnu prazničnu atmosferu u večernjim časovima. Manji, a izuzetno dragi darovi su i čaše, bilo obične ili dekorativne. 

Prijatna božićna atmosfera je najbolji poklon, koji možete podariti

Blagdanske uspomene nisu samo pokloni, hrana i zabava, već prisni odnosi, druženje i osmjesi koje doživimo u ovom periodu. Božićni blagdani su prilika da se povežemo sa našim najmilijim, sa onima koje nismo dugo vidjeli i koji nam nedostaju, vrijeme da oživimo obiteljske odnose i pozovemo stare prijatelje.

Pri tome pravilan izbor namještaja ima naročit značaj, jer tako stvaramo dom, pozitivan osjećaj, iskazujemo svoju osobnost i brinemo za ugodnu atmosferu našega doma. Dekorativni dodaci odličan su način da uljepšate vaš prostor i unesete duh blagdana u njega, bez da pravite velike promjene.

Osim već pomenutog, dajemo vam još par ideja za poklone, koji će uljepšati blagdane vašim najmilijima.

Vješalice su obavezan dio svakoga doma, naročito predsoblja, ali na njih često zaboravljamo. S njima ćete se pobrinuti da vaš dom bude uredan, te sa njihovim modernim i inovativnim dizajnom osvježiti svaku prostoriju.

Ogledala su jedan od najjeftinijih i najjednostavnijih poklona, koji mogu imati veliki utjecaj na životni prostor. Prostorijama daju novu dimenziju, osvjetljavaju ih i vizuelno povećavaju. Sa lijepim i jednostavnim ogledalom ćete obradovati svakoga, prije svega jer će ga moći postaviti u bilo koju prostoriju.

Inventurna rasprodaja

Vaše najmlađe obradujte novom dječijom sobom. U našoj trgovini su vam dostupne čudesne kolekcije dječijih soba, s kojima ćete stvoriti prostran, inspirativan i kreativan okoliš, u kojem će preovladati osjećaj sigurnosti i doma.

U vrijeme kada je mnogima dom postao i ured, nepogrešiv izbor je i nov uredski stolstolica ili tabure, koji će inspirisati i povećati produktivnost.

Naša onlajn trgovina vam je dostupna za sve ove poklone, a naše osoblje će vas savjetovati i uputiti ka najboljem izboru za vas. Brzo, lako, iz udobnosti vašeg doma naručite sve što želite.

Kako nam se čas darivanja približava, može vam se učiniti da je pronalazak pravog poklona zastrašujući zadatak. Zapamtite, kupnja najskupljih i najluksuznijih darova nije uvijek pravi izbor. Važnije je da pokažemo da nekog volimo, da nam je stalo i da smo srećni što su dio našeg života. Lijepa riječ, zagrljaj i trenuci provedeni skupa su najveći dar od svih i zauvijek će ostati u našim sjećanjima.

--

Ne morate biti sami u donošenju važnih odluka. Kontaktirajte naše savjetnike i uštedite vrijeme. Uvijek smo dostupni preko kontakt forme i emaila  info@furnitura.hr ili nas radnima danima od 8h do 16h nazovite preko telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom!