AKCIJA NAMJEŠTAJA JELA do -45%
Akcija traje do 26.4. Više informacija>>>
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-40%
Proizvođač Jela

2-DJELNI GARDEROBNI ORMAR PIANO P2/PN

Kratki opis

2-djelni garderobni ormar PIANO je dostupan u toploj bež boji u visokom sjaju. Namještaj u visokom sjaju u vaš dom donosi više svijetlosti i elegance. Sadrži soft-close mehanizam, koji omogućava tiho zatvaranje i spriječava brzo trošenje. U unutrašnjosti nalazi se šipka za vješanje odjeće, pa će tako vaša odjeća i ostali predmeti biti uvijek uredno pospremljeni i organizirani. Ormar je dio modularnog sistema spavaćih soba PIANO, koja vam omogućava da sebi sastavite unikatan garderobni ormar iz snova.

Web cijena: 2.023,80 kn

Redovna cijena: 3.373,00 kn
Uštedite 1.349,20 kn (40%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 189,00 kn

Detalji

Modularni sistem garderobnih ormara elegantnog izgleda je najbolji odabir za vaš dom!

2-djelni garderobni ormar PIANO je dostupan u toploj bež boji u visokom sjaju. Namještaj u visokom sjaju stvara dom svijetlijim i elgantnijeg izgleda. Ormar sadrži soft-close mehanizam, koji omogućava tiho zatvaranje i spriječava prebrzo trošenje. U unutrašnjosti nalaze se tri police, pa će tako vaša odjeća i ostali predmeti biti uredno pospremljeni i organizirani. Unutrašnjost ormara je bijele boje, nogice su kromirane i podesive, što još dodatno proljepša izgled ormara. Ormar je dio modularnog sistema spavaće sobe PIANO, koji vam omogućuje da sebi sastavite unikatnu spavaću sobu iz snova. Ormaru možete dodati i dodatne garderobne ormare i dekorativni okvir, a ukoliko želite još funkcionalniju unutrašnjost možete dokupiti dodatne elemente: polica, ugradni ladičar i vješalicu na izvlačenje. 

MODULARNI SISTEM GARDEROBNIH ORMARA

Kolekcija PIANO je modularni sistem spavaćih soba, gdje možete sami sebi dizajnirati garderobni ormar, te ga potpuno prilagoditi vlastitim željama i potrebama. Kolekcija PIANO sadrži različite garderobne ormare, između kojih možete birati te veći broj njih sastaviti u cjelinu i na krjau dodati još ukrasni okvir sa ili bez rasvjete. Okvir je u bež boji u visokom sjaju i još dodatno uljepša izgled garderobnog ormara. Garderobni ormar PIANO će definitivno biti glavna atrakcija u vašem stanu!

FUNKCIJA TIHOG ZATVARANJA ZA DUGOTRAJNU UPOTREBU

Garderobni ormari kolekcije PIANO, sadrže soft-close mehanizam, koji vam omogućava tiho zatvaranje garderobnih vrata te ladica. Soft-close mehanizam ujedno omogućava i dugotrajnu upotrebu, jer spriječava trenje te prebrzo trošenje namještaja.

VISOKI SJAJ ZA VEĆU OTPORNOST I OTMJENIJI IZGLED

Kod garderobnog ormara PIANO, sve vidljive površine premazane su UV lakom, što ih čini čak 4 puta otpornijim na oštećenja, u odnosu na namještaj koji je lakiran standardnim lakom. Namještaj u visokom sjaju stvara se upravo UV lakom, koji optički poveća prostor, a ujedno ga stvara i svjetlijim. Pored svega stvara i osjećaj čistoće te lijep i elegantan izgled.

Dekorativni okvir nije uključen u cijenu. 

Boja

  • Bež

Materijal

  • Oplemenjena iverna ploča

Dimenzije

  • Širina 92 cm
  • Visina 224 cm
  • Dubina 56 cm

Kolekcija

  • Kalla Piano. Ostale artikle ove kolekcije možete pogledati ovdje.

Dodatni elementi

Kolekcija Piano je modularni sistem namještaja, kod kojeg možete sebi izraditi garderobni ormar prema vašim željama i očekivanjima. Širu ponudu kolekcije Piano možete pogledati na sljedećoj internetskoj poveznici: https://jela.rs/catalog/kalla/?program=50. Za više informacija nas kontaktirajte na e-mail adresu info@furnitura.hr ili na tel. broj 099 35 71 680.

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju