Odlični madraci sa uštedama do 57%!
Pri kupnji ćete dobiti GRATIS jastuk Roma Soft 50x70 cm
!
Samo još .
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-47%
Proizvođač Jela

GARDEROBNI ORMAR PIANO SA KLIZNIM VRATIMA I OGLEDALOM 180 CM (VIŠE BOJA)

Kratki opis

Garderobni ormar PIANO sadrži soft-close mehanizam, koji omogućava tiho zatvaranje vrata i tako ujedno i spriječava brzo trošenje namještaja. U unutrašnjosti nalaze se dvije šipke za vješanje odjeće te šest velikih polica, pa će tako vaša odjeća uvijek biti brižno pospremljena te dobro organizirana. Ormar je izrađen od oplemenjene iverne ploče, koja je lakirana i dostupna u bijeloj ili bež boji. Visoki sjaj u vaš dom će unijeti više svejtlosti i elegancije.

Web cijena: 5.199,00 kn

Redovna cijena: 9.848,00 kn
Uštedite 4.649,00 kn (47%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 0,00 kn
Besplatna dostava Besplatna dostava
Šifra artikla: 18457

Detalji

Moderan garderobni ormar sa velikim ogledalom, u vaš dom donosi profinjen izgled i puno prostora za pohranu!

Garderobni ormar PIANO sadrži soft-close mehanizam, koji omogućava tiho zatvaranje vrata i tako ujedno i spriječava brzo trošenje namještaja. U unutrašnjosti nalaze se dvije šipke za vješanje odjeće te šest velikih polica, pa će tako vaša odjeća uvijek biti brižno pospremljena te dobro organizirana. Ormar je izrađen od oplemenjene iverne ploče, koja je lakirana i dostupna u bijeloj ili bež boji. Visoki sjaj u vaš dom će unijeti više svejtlosti i elegancije. U koliko želite još više funkcionalnosti i bolju organizaciju vaše odjeće, modnih dodataka, posteljine te ostalih predmeta, možete dokupiti dodatne police ili ugradni ladičar. Ormar ima kromirane ručkice, koje još dodatno proljepšaju izgled garderobnog ormara, koji je dio kolekcije spavačih soba PIANO. Pogledajte još ostale artikle ove kolekcije!

VISOKI SJAJ ZA PROFINJENI IZGLED NAMJEŠTAJA

Garderobni ormar dostupan je u bijeloj i bež boji u visokom sjaju, što će u vaš dom unijeti više svjetlosti i elegancije. Namještaj u visokom sjaju stvara osjećaj čistoće i elegancije. Kromirane ručke doprinose ka profinjenom izgledu ovog garderobnog ormara, koji će uvijek biti u središtu pažnje. 

FUNKCIONALAN GARDEROBNI ORMAR, KOJEM MOŽETE PRILAGODITI UNUTRAŠNJOST

Garderobni ormar PIANO je prostran ormar, koji sadrži dvije palice za vješanje odjeće te 6 velikih polica, pa će tako vaša odjeća, posteljine, modni dodaci te ostali predmeti po želji biti uredno pospremljeni. Na desnim vratima nalazi se iznimno priručno ogledalo, koje zauzima cijela vrata. U koliko želite još dodatnu funkcionalnost i bolju organizaciju vaše odjeće, moguće je dokupiti dodatne police ili ugradni ladičar. 

SOFT-CLOSE MEHANIZAM ZA TIHO ZATVARANJE

Cjelokupna linija spavaćih soba KALLA PIANO, sadrži soft-close mehanizam, koji vam omogućava tiho zatvaranje ladica i vrata. Taj mehanizam spriječava prekomjerno trenje kod upotrijebe te ujedno sprječava prebrzo trošenje. 

Boja

  • Bež
  • Bijela

Material

  • Korpus: Oplemenjena iverna ploča
  • Fronte: Medijapan
  • ogledalo iz 3 dijela

Dimenzije

  • Širina 182 cm
  • Visina 224 cm
  • Dubina 61 cm

Kolekcija

  • Kalla Piano. Ostale artikle ove kolekcije možete pogledati ovdje.

Dodatni elementi

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju