Furnitura.hr pruža vam pouzdanu kupnju uz brzu i sigurnu dostavu.
Za pomoć i savjete dostupni smo preko e-pošte na info@furnitura.hr.
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-37%

UREDSKI STOL STYLO

Kratki opis

UREDSKI STOL STYLO moderan je uredski stol koji vam nudi veliku radnu površinu i dodatnu ladicu za pohranu svih važnih papira i ostalog pribora. Isporučuje se u kombinaciji crne boje i boje hrasta kako biste modernizirali svoj dom ili ured i stvorili prekrasan radni kutak za vas koji pozitivno utječe na vašu produktivnost u poslu.

Web cijena: 1.787,00 kn

Redovna cijena: 2.839,00 kn
Uštedite 1.052,00 kn (37%)
Nema na skladištu

Detalji

UREDSKI STOL STYLO moderan je uredski stol u kombinaciji crne boje i boje hrasta, koja čini vaš dom ljepšim i modernijim. Stol vam nudi veliku radnu površinu jer je gornja ploča širine 160 cm i dubine 70 cm. Uključen je i dodatni dio s tri ladice u crnoj boji u koje možete spremiti sve vaše papire i pribor, što vam omogućuje održavanje čiste i organizirane radne površine. Između ladica i gornje ploče stola nalazi se prostor koji može služiti kao polica za odlaganje raznih predmeta. Druga strana stola izrađena je od čelika u crnoj boji.

PROSTORNOST I MODERAN IZGLED U JEDNOM

Uredski stol STYLO pruža vam veliku radnu površinu na koju možete smjestiti sve što zahtijeva produktivan rad. Uključen je i dio s dvije manje i jednom većom ladicom u koju možete pohraniti sav svoj uredski pribor kako biste uštedjeli više prostora na stolu. Stol se isporučuje u prekrasnoj modernoj kombinaciji boja koja uljepšava svaki ured ili radni kutak i tako pozitivno utječe na vaš rad i produktivnost.

Boja

  • hrast + crna

Dimenzije

  • širina 160 cm
  • dubina 70 cm
  • visina 76 cm

Materijal

  • MDF ploča + iverica

Nosivost

  • 80 kg

Funkcije

  • Priložena ladica može biti na leći ili na desnoj strani
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju