Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-35%
Proizvođač Jela
Prethodni

TV REGAL RADDA PIANO TV180-2K2F

Prethodni

TV REGAL RADDA PIANO TV150-2K2F

TV REGAL RADDA PIANO TV165-2K2F

Kratki opis

Regal je sastavljen od dvije ladice te dvoje vrata, pa će tako vaše knjige, revije, društvene igre te drugi predmeti uvijek biti dobro organizirani, a dnevni boravak pospremljen. Regal sadrži funkciju tihog zatvaranja te premaz od UV laka, koji je od standardnih lakova čak 4-puta otporniji na ogrebotine i oštećenja. Izrađen je od oplemenjene iverne ploče.

Web cijena: 1.850,55 kn

6 x 308.43 kn
Redovna cijena: 2.847,00 kn
Uštedite 996,45 kn (35%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 99,00 kn

Detalji

Prostran i dobro organiziran TV regal modernog izgleda, koji će biti u središtu pažnje!

Regal je sastavljen od dvije ladice te dvoje vrata, pa će tako vaše knjige, revije, društvene igre te drugi predmeti uvijek biti dobro organizirani, a dnevni boravak pospremljen. Regal sadrži funkciju tihog zatvaranja te premaz od UV laka, koji je od standardnih lakova čak 4-puta otporniji na ogrebotine i oštećenja. Izrađen je od oplemenjene iverne ploče. TV regal je dio modularnog dnevnog boravka RADDA PIANO, koji sadrži više od 40 artikala, između kojih možete birati te tako sebi stvoriti unikatan dnevni boravak iz snova!

SOFT-CLOSE MEHANIZAM ZA TIHO ZATVARANJE I DUGOTRAJNU UPOTREBU

Cjelokupna linija dnevnih boravka RADDA PIANO sadrži soft close mehanizam, koji vam omogućava tiho zatvaranje ladica te vrata. Soft-close mehanizam sprječava trenje kod upotrebe te tako ujedno i smanjuje mogućnost oštećenja i trošenja. Omogućava vam dodatnu udobnost u svakodnevnom životu, te dugotrajnu upotrebu vašeg namještaja.

UV LAK ZA VEĆU OTPORNOST I MODERAN IZGLED

Svi artikli linije dnevnih boravka RADDA PIANO, premazani su UV lakom, koji je od ostalih lakova čak 4-puta otporniji na oštećenja i ogrebotine. UV lak omogućava namještaju visoki sjaj, koji u vaš dom donosi više svjetlosti, jer se ista odbija od namještaja te tako stvara svjetliji prostor. Topla bež boja u visokom sjaju u vaš dom donosi više elegance i moderan stil.

TOPLA BEŽ BOJA U VISOKOM SJAJU I KROMIRANE RUČKE ZA ELEGANTAN IZGLED

Elementi u visokom sjaju u vaš dom donoese dah elegance i otmjenosti. Elementi RADDA PIANO dostupni su u toploj bež boji u visokom sjaju, pa tako vaš dom sa njima izgleda svjetliji i čišći. Kombinacija visokog sjaja sa kromiranim ručkama omogućava namještaju moderan te elegantan izgled, koji modernizira svaki prostor.

Materijal

  • Oplemenjena iverna ploča

Boja

  • Bež boja u visokom sjaju

Dimenzije

  • Širina 165 cm
  • Dubina 45 cm 
  • Visina 46 cm 

Kolekcija

  • Radda Piano
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju