Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-38%
Akcija traje još
Proizvajalec Jela
Prethodni

Krevet Kalla Evergreen 160x200

Prethodni

TAPECIRANI KREVET PIANO 160x200-BIJELA

TAPECIRANI KREVET PIANO 160x200 -BEŽ

Kratki opis

Tapecirani krevet PIANO, dostupan je u bež boji u visokom sjaju, koja u kombinaciji sa eko kožom stvara elegantan te iznimno udoban krevet. Primjeren je za madrace veličine 160x200 cm. Izrađen je od oplemenjene iverne ploče u visokom sjaju. Krevet je dio kolekcije spavaćih soba PIANO, stoga pogledajte još ostale artikle ovog programa.

Web cijena: 2.676,73 kn

Redovna cijena: 4.317,30 kn
Uštedite 1.640,57 kn (38%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 189,00 kn

Detalji

Iznimno udoban tapeciran krevet bezvremenskog izgleda!

Tapecirani krevet PIANO, dostupan je u bež boji u visokom sjaju, koja u kombinaciji sa eko kožom stvara elegantan te iznimno udoban krevet. Primjeren je za madrace veličine 160x200 cm. Izrađen je od oplemenjene iverne ploče u visokom sjaju i eko kože, koja je vodootporna i omogućava lakše uklanjanje mrlja. Krevet PIANO nudit će vam puno prostora i udobnosti, stoga ćete se u njemu uvijek buditi naspavani i spremni na nove izazove. Krevet je dio kolekcije spavaćih soba PIANO, stoga pogledajte još ostale artikle ovog programa. 

BEZVREMENSKI DIZAJN U VISOKOM SJAJU

Bezvremenski dizajn i jednostavna shema boja kreveta PIANO, omogućava vam da ga kombinirate sa različitim stilovima namještaja, jer če se krevet savršeno uklapati sa svakim od njih. Okvir je dostupan u bež boji u visokom sjaju, šta će u vaš dom unijeti više svjetlosti i elegancije. 

VISOKO TAPECIRANO UZGLAVLJE ZA IZNIMNO UDOBNOST

Tapecirani krevet PIANO ima visoko tapecirano uzglavlje u bež boji, koje vam nudi iznimno udobno sjedenje na krevetu, jer će vam cijela kralježnica biti dobro podržana. Izrađeno je od eko kože, koja je vodootporna i omogućava vam lakše uklanjanje mrlja, pa će vaš krevet uvijek izgledati besprijekorno. 

ELEGANTNA KOLEKCIJA SPAVAĆIH SOBA

Krevet PIANO je dio kolekcije spavaće sobe KALLA PIANO, kojanudi brojne različite elemente u bijeloj ili bež boji u visokom sjaju. Kolekcija PIANO je utjelovljenje profinjenosti i elegancije. 

Boja

  • Bež

Materijal

  • Oplemenjena lakirana iverna ploča
  • Eko usnje

Dimenzije

  • Širina 180 cm
  • Dužina 221 cm
  • Visina 120 cm

Kolekcija

  • Kalla Piano. Ostale artikle ove kolekcije možete si pogledati ovdje.
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju