AKCIJA NAMJEŠTAJA JELA do -45%
Akcija traje do 26.4. Više informacija>>>
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-40%
Proizvođač Jela

TAPECIRANI KREVET KALLA ONYX 160 CM

Kratki opis

Uživajte na udobnom krevetu KALLA ONYX, koji je ujedno i kvalitetno izrađen te elegantnog izgleda. Dostupan je u elegantnoj kombinaciji pacifičkog oraha i antracita u visokom sjaju. Uzglavlje je tapecirano, te vam tako nudi maksimalnu udobnost kod čitanja knjige ili odmaranja u krevetu. Pogledajte još ostale artikle kolekcije spavaće sobe KALLA ONYX za elegantnu i stilski dovršenu spavaću sobu!

Web cijena: 3.040,80 kn

Redovna cijena: 5.068,00 kn
Uštedite 2.027,20 kn (40%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 189,00 kn

Detalji

Uživajte na udobnom tapeciranom krevetu KALLA ONYX, koji je ujedno i kvalitetno izrađen te elegantnog izgleda. Dostupan je u elegantnoj kombinaciji boja pacifičkog oraha i antracita u visokom sjaju. Uzglavlje je tapecirano, te vam tako nudi maksimalnu udobnost kod čitanja knjige ili odmaranja u krevetu. Pogledajte još ostale artikle kolekcije spavaće sobe KALLA ONYX za elegantnu i stilski dovršenu spavaću sobu!

SPAVAĆA SOBA, KOJA SE PRILAGOĐAVA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA!

Krevet KALLA ONYX je dio kolekcije KALLA ONYX, koja sadrži brojne različite elemente, koji vam nude obilo prostora za pohranu odjeće i modnih dodataka, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično. Spavaću sobu možete naručiti i po elementima i tako je maksimalno prilagoditi vašim željama i potrebama!

VISOKI SJAJ ZA ELEGANTAN NAMJEŠTAJ

Tapecirani krevet KALLA ONYX je na svim vanjskim djelovima premazan UV lakom, koji stvara visoki sjaj. Visoki sjaj nudi namještaju elegantniji i otmjeniji izgled, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično te biti u središtu pažnje.

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGOTRAJNOST NAMJEŠTAJA

Svi vanjski djelovi kreveta KALLA ONYX premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova puno otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja te vlage. Vaš krevet će tako duže vremena ostati očuvan i izgledat će kao nov!

Boja:

  • Antracit u visokom sjaju
  • Pacifički orah u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča
  • Tapecirano uzglavlje 

Dimenzije:

  • Širina: 166 cm
  • Visina: 96 cm
  • Dubina: 211 cm

     

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju