Nazovite nas
01 800 03 39
Velika rasprodaja 2018
Velika rasprodaja 2018

Ručno kovan okrugli stol sa staklom ø90cm

Ekstravaganca stakla do potpunosti upotpunjuje unikatnu ručno kovanu bazu stola promjera 90 cm.
Brezplačna dostava

Cijena 8.220,00 kn

SADA 7.587,00 kn

* Obavezno polje

Dobava: 31-45 dana
Cijena dostave: 0,00 kn
U slučaju naručivanja više proizvoda, dostava se računa na temelju mase cjelokupne narudžbe. Trošak dostave za cijelu narudžbu nikada ne prelazi 349,00 kn.
U slučaju naručivanja proizvoda s besplatnom dostavom, dostava je besplatna za cjelokupnu narudžbu.

Ručno kovan okrugli stol sa staklom ø90cm

Za uvećanje kliknite na sliku

-8%
Opis proizvoda

Ručno kovan okrugli stol sa staklom ø90cm je okrugla, ručno kovan stol, promjera 90 cm i visine 75 cm. Sa svojim elegantnim izgledom se pobrine za prijatan ambijent. Je protikorozijsko zaštićen, obrađen s postupkom vrućeg cinkanja i bojan s temeljnom prevlakom. Konačan izgled ustvari prevlaka u grafitno sivom tonu, koji lijepo zakrije nepoželjne prašne djelce. Ta zaštita garantira dugogodišnju upotrebu bez posebnog održavanja, odupire se neugodnim vremenskih razmjerima u mjestima kraj mora, namještaj može ostati vani preko cijelog leta. Površinu stola brenda Private Joy Space po želji krasi sivo kaljeno staklo debljine 8 mm, ukrašeno s crno – bijelom ružom. Staklo je pečeno na pijesku, ima iz običnog razloga pješčano grubu donju stranu i zbog navedenog razloga ga do sjaja ni potrebno polirati. 

Okvir se čisti s vodom, mekanom četkom ili krpom i blagim detergentom. Staklo se čisti s mekanom krpom i blagim detergentom. Staklo se ne čisti sa sredstvima za čišćenje stakla. Ne preporučuje se za upotrebu oštar, grubi pribor za čišćenje i jaki detergenti ili kemijska sredstva. Mogu oštetiti ručno kovan okvir. 

Prednosti:

 • slovenski proizvod
 • ručno kovano po tradicionalnih postupcima u kovačiji s 300 godina starom povijesti, s čime se čuva slovensko kulturno nasljedstvo
 • protukorozijsko zaštićeno i tako može biti izloženo neugodnim vremenskim razmjerima preko cijele godine 
 • visokokvalitetni materijali i postupci omogućavaju dugogodišnju upotrebu bez posebnog održavanja 
 • ručno kovan okvir je bojan u grafitnom sivom tonu
 • grafitno sivo staklo s pješčanom grubom nižom stranicom omogućava nezahtjevno čišćenje   

Materijal:

 • okvir - ručno kovano cinkano željezo
 • kaljeno staklo

Dimenzije:

 • 90 cm - promjer
 • 75 cm - visina
 • 6 mm debljina 

Savjetujemo pažljivo ponašanje s proizvodi, jer se ti s neodgovarajućem ponašanjem mogu oštetiti. Povećana pažljivost je preporučljiva u primjeru dizanja, jer su proizvodi proizvedeni iz ručno kovanoga željeza i zato su teški. 

Mišljenja korisnika

(Napiši mišljenje)

Za ovaj proizvod nema unesenih mišljenja.
Web stranica Furnitura.hr koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo, jednostavnu kupnju i pravilan rad stranice. Nastavkom pregledavanja web stranice slažete se korištenjem kolačića. OK Više informacija