Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-34%

RADNI STOL FLIS

Kratki opis

RADNI STOL FLIS je jednostavan radni stol u bijeloj boji visokog sjaja, koji će u vaš dom unijeti više svjetlosti i elegancije. Radni stol ima veliku radnu površinu, na kojoj ćete lako raditi ili učiti, te ćete imati dovoljno prostora da na stol ostavite sve potrebne stvari, kao i ukrasne dodatke koji će obogatiti vaš prostor i učiniti ga zabavnijim. Minimalistički dizajn čini ovaj radni stol savršenim izborom za dječije i radne sobe, kao i za kućni ured. Debljina ploče je 40mm.

Web cijena: 1.415,00 kn

6 x 235.83 kn
Redovna cijena: 2.136,00 kn
Uštedite 721,00 kn (34%)
Dobava: 3-7 dana
Cijena dostave: 99,00 kn

Detalji

RADNI STOL FLIS je jednostavan radni stol u bijeloj boji visokog sjaja, koji će u vaš dom unijeti više svjetlosti i elegancije. Radni stol ima veliku radnu površinu, na kojoj ćete lako raditi ili učiti, te ćete imati dovoljno prostora da na stol ostavite sve potrebne stvari, kao i ukrasne dodatke koji će obogatiti vaš prostor i učiniti ga zabavnijim. Minimalistički dizajn čini ovaj radni stol savršenim izborom za dječije i radne sobe, kao i za kućni ured. Debljina ploče je 40mm. 

VISOKI SIJAJ ZA VIŠE SVJETLOSTI I ČISTOĆE

Namještaj u bijeloj boji visokoj sjaja u vaš dom unosi više svjetlosti, jer se ona reflektuje od namještaja. Visoki sjaj odaje utisak čistoće, zato će vaš radni prostor izgledati čist i uredan, te vam pružiti dodatnu motivaciju za rad i učenje.

Boja

  • Bijela

Dimenzije

  • Širina 140cm
  • Dubina 60cm
  • Visina 75cm

Materijal

  • MDF ploča

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju