Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvod

Podnica Moba SAMBA GN-80x190 - RASPRODAJA

više nije dostupan!

Odabrani proizvod više nije dostupan za kupnju. Opis proizvoda možete si pogledati na dnu stranice.

Podnica Moba SAMBA GN-80x190 - RASPRODAJA
-29%
Proizvođač Moba

Podnica Moba SAMBA GN-80x190 - RASPRODAJA

Kratki opis

Podnica Moba SAMBA GN (više dimenzija) iz 26-28 gibljivih letvica, koje pružaju stabilnu elastičnu podlogu. U dijelu leđa ima i kliznike s kojima možete podešavati tvrdoću. S tim je zagarantirana udobnost i maksimalna potpora i prilaganje anatomiji tijela. Nudit će vam mogućnost podešavanja glave i nogu. Podnica SAMBA GN je primjerena za sve vrste madraca.
  • Opis
  • Recenzije

Detalji

Podnica Moba SAMBA GN (više dimenzija) iz 26-28 gibljivih letvica, koje pružaju stabilnu elastičnu podlogu. U dijelu leđa ima i kliznike s kojima možete podešavati tvrdoću. S tim je zagarantirana udobnost i maksimalna potpora i prilaganje anatomiji tijela. Nudit će vam mogućnost podešavanja glave i nogu. Podnica SAMBA GN je primjerena za sve vrste madraca.

Podnicu Moba SAMBA GN izrađuje poznati slovenski proizvođač kvalitetnih krevetnih uloška tj. podnica Moba.  Krevetni ulošci tj. krevetni podi firme Moba su izrađeni s negativnom tolerancijom i u širini –1 cm i u dužini –4 cm, zbog lakšeg i pravilnog umetanja u krevet. Krevetni ulošci su primjereni samo za upotrebu u krevetnim okvirima, koji imaju po cijeloj dužini stranice letvicu širine 2-3 cm.

Značajke:

  • preporučujemo za mlade i dječje krevete
  • primjereno za sve vrste madraca
  • podesiva visina glave i nogu se pobrine za bolji odmor 

Dimenzije:

  • 80x190

Garancija: 2 godine

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Ocijenite zadovoljstvo sa proizvodom

Zadovoljstvo cijenom proizvoda:

Zadovoljstvo odabirom artikla:

250 preostalih znakova
Pri ocenjevanju (ne)zadovoljstva nije dozvoljeno upotrebljavati neprimjerne izraze te komentirati i uspoređivati proizvode drugih trgovaca. Zadržavamo pravo neobjavljivanja neprikladnih recenzija proizvoda. Slanjem ocjene zadovoljstva proizvodom slažete se da vašu ocjenu također možemo koristiti u promotivne svrhe. Opći uvjeti >>