Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-39%

KLUPA OD MASIVNOG DRVETA CARTER

Kratki opis

KLUPA OD MASIVNOG DRVETA CARTER izrađena je od masivnog bagremovog drveta i isporučuje se u tri različite dimenzije. Klupa se odlikuje vrhunskom kvalitetom zahvaljujući činjenici da je bagrem iznimno izdržljiv i otporan materijal. Dolazi u kombinaciji boje bagrema i crne boje koja nudi moderan i zanimljiv izgled zbog prirodnog ruba ploče.

Web cijena: 1.294,00 kn

Redovna cijena: 2.129,00 kn
Uštedite 835,00 kn (39%)
Dobava: 5-10 dana
Cijena dostave: 99,00 kn
Šifra artikla: 17828

Detalji

KLUPA OD MASIVNOG DRVETA CARTER izrađena je od izdržljivog i otpornog materijala koji će vam omogućiti upotrebu klupe dugi niz godina. Klupa se najprije lakira, a kad se dovoljno osuši, tretira se voskom. Ima poseban i zanimljiv izgled zbog prirodnog ruba ploče čija je debljina 26 mm. Crno podnožje izrađeno je od metala. Možete birati između različitih veličina klupa. Klupu odlikuje prirodna ljepota bagremovog drveta koje će uljepšati vaš dom.

MASIVNI BAGREM ZA DUGOTRAJNU UPOTREBU

Prirodni materijali su trajniji i izdržljiviji, tako da ćete moći uživati u ovom elementu dugi niz godina. Drvo bagrema tvrdo je i žilavo, a ujedno i vrlo izdržljivo jer traje više od 100 godina, tako da ćete zaista imati koristi od ovog elementa, a moći će ga upotrebljavati i vaša djeca i unuci. Prirodni materijali dobro stare i dobivaju još bolji izgled i karakter.

ZNATE LI DA PRIRODNI MATERIJALI IMAJU POZITIVAN UTJECAJ NA VAŠE ZDRAVLJE I OKOLIŠ?

Prirodni materijali poput masivnog bagremovog drveta ne sadrže štetne tvari, doprinose svježem zraku u sobi i ekološki su prihvatljivi jer su izdržljivi i omogućuju višegodišnju upotrebu. Pokazalo se da proizvodi prirodnog izgleda imaju blagotvoran učinak na ljude, pomažući im da se osjećaju bolje i da smanje stres.

Boja

  • bagrem

Materijal

  • masivni bagrem

Dimenzije (širina x dubina x visina)

  • 140 x 42 x 40 cm
  • 160 x 42 x 40 cm
  • 180 x 42 x 40 cm
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju