Furnitura slavi 10 GODINA
Popusti do -60% još samo
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Klizni ormar s ogledalom EMMA (svijetla San Remo-bijela) - unutrašnjost Klizni ormar s ogledalom EMMA (svijetla San Remo-bijela) - unutrašnjost
  • Klizni ormar s ogledalom EMMA (svijetla San Remo-bijela) - unutrašnjost Klizni ormar s ogledalom EMMA (svijetla San Remo-bijela) - unutrašnjost
-31%
Proizvajalec Helvetia

Klizni ormar s ogledalom EMMA (svijetla San Remo-bijela)

Kratki opis

Klizni ormar EMMA (svijetla San Remo-bijela) dostupan je u dimenziji 220 cm. Estetsko dovršen ormar u vaš će dom unijeti dašak suvremenosti. Unutrašnji dio ormara je podijeljen na dva dijela i sadrži kombinaciju polica i šipka za vješanje odjeće. Jedan dio ormara sadrži gornju policu, a drugi dio sadrži 4 police.

Web cijena: 2.956,00 kn

Redovna cijena: 4.306,00 kn
Uštedite 1.350,00 kn (31%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 349,00 kn

Detalji

Klizni ormar EMMA (svijetla San Remo-bijela) dostupan je u dimenziji 220 cm. Estetsko dovršen ormar u vaš će dom unijeti dašak suvremenosti. Unutrašnji dio ormara je podijeljen na dva dijela i sadrži kombinaciju polica i šipka za vješanje odjeće. Jedan dio ormara sadrži gornju policu, a drugi dio sadrži 4 police.

Ormar je izrađen od iverice koja je oplemenjena s melaminskom folijom. Karakteristike materijala su postojanost boje, otpornost na mehanička oštećenja i lako čišćenje.

Materijal:

  • s melaminskom folijom oplemenjena iverica

Dimenzije (ŠxVxD):

  • 220 x 210 x 60 cm

Boja:

  • svijetla San Remo i bijela

 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju