Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-35%
Proizvođač Jela

DNEVNI BORAVAK RADDA VIDA SA RASVJETOM

Kratki opis

Stavite svoj dnevni boravak u središte pažnje sa elegantnim dnevnim boravkom RADDA VIDA, u izvrsnom retro stilu iz 60-ih. Dnevni boravak sastoji se od vitrine, komode, TV regala, klubskog stolića i police, te vam tako nudi puno prostora za pohranu knjiga, društvenih igara, važnih papira te ostalih predmeta po vašem izboru. Ormarići imaju funkciju tihog zatvaranja te click-to-open mehanizam, a vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je otporan na ogrebotine i oštećenja.

Web cijena: 8.548,15 kn

6 x 1424.69 kn
Redovna cijena: 13.151,00 kn
Uštedite 4.602,85 kn (35%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 0,00 kn
Besplatna dostava Besplatna dostava

Detalji

Stavite svoj dnevni boravak u središte pažnje sa elegantnim dnevnim boravkom RADDA VIDA, u izvrsnom retro stilu iz 60-ih. Dnevni boravak sastoji se od vitrine, komode, TV regala, klubskog stolića i police, te vam tako nudi puno prostora za pohranu knjiga, društvenih igara, važnih papira te ostalih predmeta po vašem izboru. Ormarići imaju funkciju tihog zatvaranja te click-to-open mehanizam, a vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je otporan na ogrebotine i oštećenja. Dnevni boravak možete kupiti i po pojedinačnim elementima! LED napajanje i rasvjeta uključeni su u cijenu.

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGU TRAJNOST NAMJEŠTAJA

Dnevna boravak Radda Vida ima funkciju tihog zatvaranja, koja spriječava trenje i oštećenja. Svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je puno više otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja i vlage, kao što je to slučaj kod klasičnih lakova, koji se koriste za namještaj. Vaš dnevni boravak će duže vremena izgledati kao nov, te ostati dobro sačuvan. 

VISOKI SJAJ ZA SVIJETAO I PROZRAČAN PROSTOR 

Dnevni boravak dostupan je u kombinaciji kristalno bijele boje i pacifičkog oraha u visokom sjaju. Namještaj u visokom sjaju odbija svjetlost, te tako stvara dom svijetliji i prozračniji, zbog čega ćete u njega sa radošću pozvati svoje najdraže. 

IZVRSNI RETRO IZGLED ZA MODERAN DNEVNI BORAVAK 

Dnevni boravak RADDA VIDA ponaša se sa izvrsnim retro izgledom, koji je bio moderan u 60. godinama. Drvene nogice stvaraju retro izgled, a visoki sjaj bijele boje, te boja pacifičkog oraha, dodaju modernu notu, koja još više uljepša vaš dnevni boravak. 

Boja:

  • Korpus: Kristalno bijela u visokom sjaju
  • Fronte: Kristalno bijela i pacifički orah u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenitena iverna ploča

Dimenzije uključenih elemenata (širina x visina x dubina):

  • TV regal: 180x58x47 cm
  • Vitrina: 64x195x40 cm
  • Komoda: 95x121x40 cm
  • Polica: 140x32x22 cm
  • Klubski stolić 111x43x60 cm

Pogledajte si i ostale artikle iz kolekcije dnevnih boravka RADDA VIDA!

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju