Pripremili smo VIKEND AKCIJU!
Iskoristite GRATIS dostavu za sve narudžbe!
Samo još .
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvod

Dnevni boravak MitoBox Q1015

više nije dostupan!

Odabrani proizvod više nije dostupan za kupnju. Opis proizvoda možete si pogledati na dnu stranice.

Dnevni boravak MitoBox Q10154 Dnevni boravak MitoBox Q10154 Regal Zidni ormarić - detalj

Dnevni boravak MitoBox Q1015

Kratki opis

Dnevni boravak MitoBox Q10154 odlikuje kreativni dizajn, koji se sastoji iz pet zidnih ormarića i dva regala. Namještaj je izrađen iz kvalitetnih materijala, a lakirani frontalni dio će odražavati sliku vašeg dnevnog boravka.Kreativni dizajn u kombinaciji crne boje i boje šljive i dijelno kombiniran s tamnim hrastom unijet će u vaš dašak elegancije. Komplet se sastoji od pet zidnih ormarića i dva regala. Zidni ormarići pružit će vam mnogo prostora za pohranu CD-jeva, knjiga i drugih dragocjenosti. Na regale možete postaviti TV i multimedijalne uređaje.

Detalji

Dnevni boravak MitoBox Q10154 odlikuje kreativni dizajn, koji se sastoji iz pet zidnih ormarića i dva regala. Namještaj je izrađen iz kvalitetnih materijala, a lakirani frontalni dio će odražavati sliku vašeg dnevnog boravka.

Kreativni dizajn u kombinaciji crne boje i boje šljive i dijelno kombiniran s tamnim hrastom unijet će u vaš dašak elegancije. Komplet se sastoji od pet zidnih ormarića i dva regala. Zidni ormarići pružit će vam mnogo prostora za pohranu CD-jeva, knjiga i drugih dragocjenosti. Na regale možete postaviti TV i multimedijalne uređaje. Dnevni boravak MitoBox je proizvod talijanskog proizvođača Gamma Italia. 

MODERAN DIZAJN, MADE IN ITALY

Talijanski dizajn je trendsetter u svijetu interijera i nalazi se u višoj klasi sofisticiranosti.Dnevni boravak će vas očarati svojom jednostavnom obliku po najnovijim trendovima u uređenju interijera. MitoBox također odražava ravnotežu između klasične elegancije i suvremene kreativnosti koja je karakteristična za talijanski dizajn i koja će se savršeno uklopiti u svaki dom.

PRILAGODITE PREMA SVOJIM ŽELJAMA 

Prilagodite svoj dnevni boravak prema svojim željama. Stvorite jedinstven prostor koji odražava vaš osobni stil. Kontaktirajte nas na e-mail adresi: info@furnitura.hr za pomoć.

 

Dimenzije:

Vanjske dimenzije sastava:

  • širina: 360 cm
  • dubina: 60 cm
  • visina: ovisi od rasporeda

Sastava kompleta - karakteristike:

- Regal 2x lakiran u crnoj boji, postolje; (Š: 180 V:46 G:60)

- Zidni ormarić 3x frontalni dio lakiran u strukturi tamnog hrasta; (Š: 120 V:35 G:35)

- Zidni ormarić (vertikalni) 2x lakiran; (Š: 120 V:35 G:35)

Materijali:

  • Oplemenjena iverica
  • Frontalni dio je lakiran
  • Metalne ručke

Upute za čišćenje:

Koristite vlažnu krpu za čišćenje. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje ili sredstva koja mogu oštetiti površinu.

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Ocijenite zadovoljstvo sa proizvodom

Zadovoljstvo cijenom proizvoda:

Zadovoljstvo odabirom artikla:

250 preostalih znakova
Pri ocenjevanju (ne)zadovoljstva nije dozvoljeno upotrebljavati neprimjerne izraze te komentirati i uspoređivati proizvode drugih trgovaca. Zadržavamo pravo neobjavljivanja neprikladnih recenzija proizvoda. Slanjem ocjene zadovoljstva proizvodom slažete se da vašu ocjenu također možemo koristiti u promotivne svrhe. Opći uvjeti >>