Nazovite nas
01 800 03 39
Mega akcija dnevnih soba
Mega akcija dnevnih soba
Proizvod

Dnevni boravak MitoBox Q10132

više nije dostupan!

Odabrani proizvod više nije dostupan za kupnju. Opis proizvoda možete si pogledati na dnu stranice.


Preporučujemo:

  • pogledajte slične proizvode

Dnevni boravak MitoBox Q10132

Dnevni boravak MitoBox Q1032 odlikuje minimalistički dizajn i nudi idealno rješenje za svaki dom. Elegantni detalji i kvalitetni materijal su glavne karakteristike dnevnog boravka MitoBox Q1032, koji će u vaš dom unijeti dašak suvremenosti. Vrata ormarića su dostupna u boji šljive s kombinacijom stakla. Osnovni elementi namještaja su dostupni u strukturi tamnog hrasta. Komplet se sastoji od zidnih ormarića, regala, klupe za TV i police s rasvjetom.
Brezplačna dostava
12.276,00 kn
Proizvod više nije na raspolaganju

Dnevni boravak MitoBox Q1032

Za uvećanje kliknite na sliku

Opis proizvoda

Dnevni boravak MitoBox Q1032 odlikuje minimalistički dizajn i nudi idealno rješenje za svaki dom. Elegantni detalji i kvalitetni materijal su glavne karakteristike dnevnog boravka MitoBox Q1032, koji će u vaš dom unijeti dašak suvremenosti.

Suvremenost dnevnog boravka MitoBox Q1032 se odražava u kontrastnom dizajnu. Vrata ormarića su dostupna u boji šljive s kombinacijom stakla. Osnovni elementi namještaja su dostupni u strukturi tamnog hrasta. Komplet se sastoji od zidnih ormarića, regala, klupe za TV i police s rasvjetom. Dnevni boravak MitoBox je proizvod talijanskog proizvođača Gamma Italia. 

MODERAN DIZAJN, MADE IN ITALY

Talijanski dizajn je trendsetter u svijetu interijera i nalazi se u višoj klasi sofisticiranosti.Dnevni boravak će vas očarati svojom jednostavnom obliku po najnovijim trendovima u uređenju interijera. MitoBox također odražava ravnotežu između klasične elegancije i suvremene kreativnosti koja je karakteristična za talijanski dizajn i koja će se savršeno uklopiti u svaki dom.

PRILAGODITE PREMA SVOJIM ŽELJAMA 

Prilagodite svoj dnevni boravak prema svojim željama. Stvorite jedinstven prostor koji odražava vaš osobni stil. Kontaktirajte nas na e-mail adresi: info@furnitura.hr za pomoć.

 

Dimenzije:

Vanjske dimenzije sastava:

  • širina: 360 cm
  • dubina: 60 cm
  • visina: ovisi od rasporeda

Sastava kompleta - karakteristike:

- Regal: lakiran, boja šljive; (Š: 180 V:35 G:60)

- Zidni ormarić: lakirani frontalni dio, ormarić u strukturi hrasta; (Š: 180 V:35 G:60)

- Zidni ormarić: staklena mat vrata, ormarić u strukturi hrasta; (Š: 180 V:35 G:60)

- Polica: taman hrast, rasvjeta; (Š: 180 V:5 G:25)

- Klupa (donja polica): taman hrast, može se koristiti kao polica za TV; (Š:2x180 V:11 G:60)

Materijali:

  • Oplemenjena iverica
  • Frontalni dio je lakiran
  • Metalne ručke

Upute za čišćenje:

Koristite vlažnu krpu za čišćenje. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje ili sredstva koja mogu oštetiti površinu.

Web stranica Furnitura.hr koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo, jednostavnu kupnju i pravilan rad stranice. Nastavkom pregledavanja web stranice slažete se korištenjem kolačića. OK Više informacija